top of page

Vzdušná zahrada: tajná oáza pro vaši svatbu, kterou musíte vidět, abyste uvěřili!

Ačkoliv se často tvrdí, že svatbu v centru rušného velkoměsta uspořádat nelze, já se domnívám, že opak je pravdou. I v přeplněných metropolích se nacházejí skvosty, které představují oázy klidu a pohody - ideální místa pro svatbu. Jeden takový skvost máme i my. Tato inspirace je proto protikladem klasických představ, a klade si otázku: Jak nalézt tu správnou oázu pro svoji svatbu?


Je to protiklad současného světa. V tomto článku se s vámi podělíme o náš nápad na takzvanou "dospělou" svatbu. Představte si dva zralé lidi, kteří se rozhodli zečetit svou lásku na nádherném místě v srdci Brna. Právě zde vznikla naše "Vzdušná zahrada". Pohodlně se usaďte a pojďte se pokochovat parným létem s klidem a to pomocí fotografií od Vitaliho Varvarynets a videem od Rv Films.


P.S. Na konci tohoto článku naleznete seznam všech profíku, kteří se na této skvostné inspiraci podíleli.


Výběr svatebního místa je klíčový, protože od něj se odvíjí celkový styl vaší svatby. Palace Hlinky je místem, kde se spojuje rušno velkoměsta s historií tohoto objektu. I přes svoji umístění v řadové ulici v Brně, v jeho nitru na vás dýchá atmosféra střetnutí několika století. A právě zde, v zadní části domu, je zahrada, kterou můžete využít jako hlavní část svatby.


Pokud plánujete svatbu v zahradním prostoru, je důležité dbát na rovnováhu barev. V našem konceptu jsme zařadili odstíny světle růžové, modré až tyrkysové, bílé a béžové, a doplnili je jen pár zelenými rostlinami. Tímto způsobem působí celý koncept luxusně, ale zároveň svěže a letně.


Tyto barvy se promítly do celé svatební výzdoby, ale i do sladkého baru. Na stole nechyběly barevné svíčky, skleněné dekorace, trávy a růže. Vše působilo velmi uvolněně a nenuceně. Květiny jsou nezbytnou součástí zahradní svatby, a tak celá slavobrána byla vytvořena ze dvou sloupů obsypaných květinami. Navíc to skvěle slouží i jako dekorace za hlavní svatební tabuli - takže ano opět recyklujeme.


To nejlepší je, že pokud máte jednoho dodavatele pro dekorace a květiny, vše má jednotný styl a koncepci. Nemusíte se starat o další detaily nebo koordinaci, vše za vás vyřídí naše talentovaná Verunka. A to s radostí a profesionálním přístupem!



I na zahradě není jen jedna květina, proto i na svatbě by výzdoba měla být bohatá.

U sladkého baru jsme se trochu vyřádili a jsem moc ráda, že Gábinka do toho šla s námi. Dvoupatrový dort s mramorovým efektem a 3D květinami byl skvělou volbou. Zbytek sladkého baru pak doplnily neutrální barvy, které však překvapily svou chutí. Proto nikdy nepodceňujte výběr sladkého, dbejte na to, abyste měli předem ochutnávku, nedělejte nic ,, po paměti" a věnujte tomu dostatek času.

I když sladký bar nejsou svatební šaty, právě maličkosti na svatbě v podobě dobrého dortu a sladkého baru dělají svatbu svatbou!

Nemůžeme zapomenout ani na tiskoviny, které jsou nerozlučnou součástí každé svatby. Tentokrát jsme se rozhodli pro decentní, luxusní a jemný styl. Bílý papír a zlaté písmo tvořily jednoduchou, ale osvědčenou kombinaci.


Přenesme se zpět k hlavním postavám našeho příběhu, nevěsta a ženich. Jak jsme již naznačili na úvod našeho článku, náš koncept "Vzdušná zahrada" je ztělesněním dospělé inspirace - je o dvou lidech, kteří společně dospěli a nyní se chystají na svůj velký den. Jejich představy o svatbě nejsou plné nerealistických snů a fantazií, ale jsou ztělesněním jejich vlastní reality.


Zahajujeme den tím, že nevěsta obléká svou svatební košilku a župánek, vyzdobený modrým podvazkem. Teď už se jen oddává představám o nádherném dni, který ji čeká, dokončuje poslední úkoly ve svém svatebním plánovači a vychutnává si svatební přípravy s pohárem šampaňského v ruce. A co ženich? Ten si v klidu odpočívá, možná prohlíží Instagram a užívá si společnost svého věrného čtyřnohého přítele.


Nevěsta je ztělesněním krásy a elegance. Její nádherné modré oči a plné rty jsou zdůrazněny jemným make-upem, který naše Kristínka ovládá do posledního detailu. Vlasy jsou jen lehce upraveny, což odpovídá přirozenému charakteru zahrady, kde se svatba odehrává. Máme na mysli, že "méně je často více".


Každá žena má unikátní rysy, které je možné zdůraznit a vynést na povrch její krásu. Nevěsty, nechte svou krásu vyniknout!

K dokonalému vzhledu nevěsty chybí už jen šaty. A ty jsou naprosto dokonalé, jak sami vidíte. Jednoduchý střih, off-shoulder design, dlouhé rukávy a vlečka - skutečná láska na první pohled. Celý outfit je doladěn doplňky - náušnicemi a náramkem s květinovým vzorem, které dodávají celkovému vzhledu "šťávu".


Co se týče ženicha, vše je trochu jednodušší. Vstane, napije se něčeho dobrého, vyčistí si zuby, upraví vlasy a oblékne oblek! Je důležité, aby oblek byl pohodlný a v teplých měsících nezpůsoboval nadměrné pocení. Pro radu jaký oblek vybrat, se nebojte obrátit na našeho Honzu!


Posledním kouzelným detailem našeho páru jsou snubní prsteny. Tato květinová krása od Martina je dokonalým doplňkem celého konceptu. Jsou jednoduché a zlaté - a přináší úsměv na tvář každému, kdo je uvidí.




Jakmile je obřad, jídlo a krájení dortu za námi, je čas na trochu zábavy! A pro tuto část dne mám několik tipů, které se na vaší svatbě budou hodit. Začneme "champagne shower", což je v překladu sprcha ze šampáňa - oblíbená aktivita, která může být mírně riskantní pro šaty, ale na fotky a zábavu je to ideální volba!


Dalším nesmírně důležitým prvkem je svatební DJ. Vyberte si takového, který dokáže hrát "od každého trochu", protože na svatbě nejsou jen lidé vaší věkové kategorie. Tomáš je ten pravý - nejen, že má skvělé skladby, ale dokáže skvěle rozproudit atmosféru. K svatebnímu parketu patří i pořádná výzdoba. Na žádné párty by neměl chybět neonový nápis "Navždy spolu" a samozřejmě květiny, které dodají celému prostoru správný vibe.


Mým posledním tipem je INSTAX, malý fotoaparát, který vytvoří fotografii v hmotné podobě během několika sekund. Pár, hosté, rozmazané fotky - to vše může být skvělou vzpomínkou na vaši svatbu! Zkrátka toto je parťák, který by vás měl provázet od ráda do večera.


A tím jsme na konci naší "VZDUŠNÉ ZAHRADY" inspirace. Co jste si z ní odnesli?


Doufám, že jste pochopili, že svatbu lze dokonale uspořádat i v prostorách zahrady uprostřed velkoměsta, že můžete být "simple" a mít jen pár výrazných prvků, že jsou zde tři tipy jak na svatbě rozjet atmosféru a že významnou roli hraje i recyklace.


Proto tahle inspirace je ta ,,dospělácká". Svatbu by měli uzavírat dva lidé, kteří vědí, co chtějí, kteří se navzájem respektují, milují a vědí, kam společně směřují. Svatba by měla být začátkem jejich společné cesty, nikoli jejím koncem...


P.S. Pokochejte se skvělým videem z této krásy!




Tak zase u dalšího článku! A nezapomeňte na ty, kteří tohle tvořili s námi!


Váš svatební magazín Moliere


Na této krásné inspiraci se podíleli:

Kameraman: Rv Films

Svatební šaty: Svatební salon Juliana

Náušnice a náramek: Mairi Crafts

Prsteny: Martin Brindza

Svatební župánek, košilka, podvazek, nevěstin deník: Královský e-shop

Tiskoviny: Ioznámení

Dekorace a květiny: Svatební atelier Svatebnění

Sladký dort: Cake&Co Gabriela











Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page