top of page

Krásná geometrie - míšení stylů neznamená pohromu

Trojúhelník, obdélník, kruh, čtverec, kvádr a krychle... Jen pár názvů pro geometrické tvary, které nás provází už od mládí – ať jsou v podobě hraček, se kterými jsme si hráli, nebo v podobě výpočtů, které nás sužovaly ve školních letech. Geometrie je mocná královna, a proto ani v této inspiraci s názvem KRÁSNÁ GEOMETRIE matematické tvary nemohly chybět.


Cílem této inspirace je ukázat pár hlavních bodů:

  • používání nejrůznějších geometrických tvarů pro různé části svatby

  • vyzdvihnutí výrazné barvy v pastelových kombinacích

  • míšení stylů – elegantní, extravagantní a trochu boho

P. S. Po přečtení článku najdete na jeho konci seznam všech skvělých dodavatelů, kteří se na této fenomenální inspiraci podíleli, i s prokliky na jejich práci!



Začneme místem. STAVENÍ V ZAHRADĚ je stodola obklopená nádhernou přírodou v neutrálních barvách, kterým vévodí bílá. Je zde možnost ubytování, což se při svatbě samozřejmě hodí. Bonusem je skvělá paní majitelka Eliška, která vám doslova snese modré z nebe. Co bychom chtěli zdůraznit, je soukromí celého objektu. Díky tomu máte možnost bez nejmenších problémů pořídit krásné párové fotky, ať už přímo ve stodole či kolem ní, nebo v sadech obklopujících tohle místo.


Místo je jako chameleon. Můžete zde vytvořit spoustu stylu.

Jak už napovídá název celé inspirace, duchem všeho byla geometrie. Proto ani ve výzdobě nemohly chybět geometrické tvary, a to v barevné kombinaci oranžové, bílé a zelené. V květinové výzdobě hrály roli skvosty jako Jiřina cafe au lait, Anturie, Eustoma, Eucaliptus a Mimosa.


V cizině klasickým slavobránám, jak je známe, už odzvonilo, a proto bychom chtěli ukázat, že se slavobrána může sestavit z různých dílů. Tři geometrické tvary ozdobené květinami. Dokonalý prvek jak pro samotný obřad, tak pro doplnění pozadí za novomanželi při zasedacím pořádku.


  • Doporučujeme výzdobu recyklovat a používat při různých situacích. Podívejte se na článek Svatba s nulovým odpadem


Styling nevěsty a ženicha se nesl ve stylu ,, méně je více“, a proto byl celý make-up v jemných tónech hnědé. Použili jsme rtěnku v růžovo-pomerančovém odstínu, vlasy lehce navlněné a sepnuté do elegantního účesu a minimalistické šaty s nádhernou vlečkou a závojem. Krásným prvkem byly bílé květinové náušnice.


Nebojte se jednoho výrazného prvku! My se rozhodli pro oranžové střevíčky, které byly dominantou celého outfitu. U ženicha jsme vybrali oblek v béžové barvě s károvanou vestou a hnědou kravatou.



Tiskoviny, ať už jmenovky, meníčka či samotná oznámení, se nesly ve stejné barevné paletě.


Pro pár jsme zvolili jednoduché prsteny z bílého zlata. Zásnubní prsten jsme vybrali s dominantním kamenem, který byl obklopený menšími. Díky firmě BRILAS bylo z čeho vybírat.


  • Zlatnictví má obrovskou nabídku jak snubních, tak zásnubních prstenů.


V neposlední řadě chci vyzdvihnout fotografa a kameramany a moc jim poděkovat. Byli to MICHAEL KRUSBERSKÝ a TESARKOVI WEDDING FILMS, kteří skvěle podtrhli a vyzdvihli celkovou atmosféru!





Závěrem chci říci, že pokud se vám líbí místo, které se úplně nehodí do vašeho stylu, nezoufejte. Udělejte z toho přednost! A využijte na maximum to, co vám nabízí!


Těšíme se zase příště!



Na této inspiraci se podíleli:

Svatební šaty: May Day svatební studio

Náušnice: Mairi crafts

Prsteny: Brilas

Tiskoviny: Ioznámení

Dekorace a kvěitny: Svatební atelier svatebnění



Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page