top of page

SVATEBNÍ SLUNEČNÍ BRÝLE - NEJLEPŠÍ DOPLNĚK

Jsou svatební sluneční brýle naší novou posedlostí? Vypadají báječně? Absolutně. Takže nám odpustíte, když sem dáme naše oblíbené fotky... a pravděpodobně při rolování najdete trochu inspirace. Nebo možná hodně... ať už jste nevěsta nebo ženich, jsme si jisti, že když opustíte tuto stránku, budete hledat ty které Vám padnou.

Fotograf: Nicolle Leib, Šaty: Salon Mystique


Svatební sluneční brýle - dokonalý doplněk!


SLUNEČNÍ BRÝLE NEVĚSTY

Pokud Váš den zahrnuje vyjížďky ven, tak proč si svůj outfit trochu neokořenit? Vezměte s sebou sluneční brýle, nezapomeňte si přizvat svého fotografa abyste zachytili okamžik, kdy budete vypadat bez námahy šik… Nejenom, že sluneční brýle vás ochrání před sluncem, ale také skryjí mračení do sluníčka , trošku těch slziček a jak píšeme, jsou neuvěřitelně CHIC! Pokud tedy není nějaký pádný důvod proč přidat sluneční brýle k Vašemu velkému dni, tak co jiného by to mělo být.


SLUNEČNÍ BRÝLE ŽENICHA

Tohle není jen pro dámy! Oblek a sluneční brýle? Oh, to je moment *kiss me baby* a a vy to víte! Muž s brýlemi vypadá nejen skvěle, ale hlavně to rázem z něj vykouzlí úchvatného MC dokonalého!





SVATEBNÍ BRÝLE

Stručně řečeno, doporučujeme přidat tento prvek pro svatební den. Protože upřímně řečeno, viděli jste všechny tyto obrázky?! Ať už se chystáte mít vaši svatbu velkém stylu či v minimalistickém a nebo boho, nezapomeňte zachytit okamžik, kdy vypadáte jako ten nejúžasnější pár všech dob.





Možná je to u nás trochu nezvyklé tento typ článku, ale tohle je hlavně o INPSIRACI, proto si ještě jednou skrolujte všechny fotky a nasajte tu atmosféru a je nám jásné, že po tomto přečtění valíte na net či do obchodu si jednu pořídit :).

Přejeme Vám aby se Váš den opravdu vyvedl. Určitě zvolíte takový doplněk, který Vám bude slušet.

Proč tedy nezkusit sluneční brýle ?



Těšíme se na Vás u dalšího článku.



Váš svatební magazin Moliere

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page