top of page

Mon Soleil - kousek Francie v Česku




Co tedy uvidíte? NĚCO JINÉHO! A to krátké šaty, nádherné doplňky, odstíny růžové, zlaté a červené. A hlavně nádherný Freskový sál, který je v tady v našich zeměpisných šířkách a který je k dispozici pro svatby!

Jste připravení?


Začneme již zmíněným místem, zvolili jsme nádherný Freskový sál, který naleznete v srdci Brna, a to přímo na Zelném trhu, najdete jej pod názvem ZELNÝ TRH 10, sídlí v 4 patře a je to TOPKA! Navíc to není jen sál, ale máte k dispozici obrovskou předsíň a zázemí. A teď k tomu sálu.. Sál, který je jedním z nejstarších v Brně. Stěny a strop zdobí jemné iluzionistické fresky z roku 1790 a vstup do sálu barevné vitráže z roku 1893. My jsme do sálu umístili nádhernou svatební tabuli, slavobránu a skvělý koutek s neony.



Zmínili jsme výzdobu, tak se na ní vrhneme pořádně. O celkovou dekoraci včetně květin se postarala opět Adélka z KYTKY ZE SRDCE. Volili jsme kombinace zlaté, červené a růžové. Pro květiny byly dominantou růže, doplněné o zeleň. Pro dekor to byl křišťál, zlaté příbory a skleněné vázičky.




Nevěsty nezapomínejte na to, že čím víc toho na stole je, tím lépe to vypadá.. věřte nám :).

Co se týče dál květinové výzdoby, nemohla chybět ozdoba na zlatou slavobránu kruhového tvaru a neonový nápis ,, Hapily Ever After " od Charlottky z NEON LOVE. Neonů pro tuto inspiraci bylo víc, proto jsme chtěli vytvořit i samostatný koutek, který může skvěle posloužit i jako foto koutek. Ten tvořil klasická obdélníková slavobrána, ozdobená pudrovou růžovou látkou, květiny všemu dodali šmrnc a doprostřed jsme pověsili iniciály novomanželů - K & P ( Kristýna a Pavel) a koutek byl na světe!



Sladkostem, té správné dávce potěšení a výborné chuti dodal sladký bar od KRÁLOVSTVÍ MAKRONEK v barvách Mon Soleil - růžová, červená, hnědo-béžová.. a řeknu Vám... byly výborné!





Aby vše bylo kompletní, co se týče výzdoby, vše doplnily tiskoviny od IOZNAMENÍ, vytvořené s romantickými motivy květin, v elegantním stylu.






Přejdeme pomalu k nevěstě a ženichovi....

Co se týče nevěsty, pro celkový look jsme zvolili krátké šaty ze salonu MYSTIQUE v barvách pudrové růžové, doplněné nádhernými střevíčky od značky STEEVE MADEN.



Pro líčení a vlasy se zvolilo výraznější líčení s černou linkou, vyčesaným obočím a rtěnkou v odstínu oranžovo-červené. O vše se postarala velmi šikovná NIKOLA PAŠKO VISAGE. Nevěsta na sobě měla šperky od MARI ACCESSORIES - a to ozdobu do vlasů a náramek obsahující kameny a perly (tato kombinace dost frčí), vše ručně vyrobené, nádhera!!!!






Ženích měl na sobě oblek od MOLIERE STORE v barvě červeno - růžové, doplněný bílou košilí a černými lakýrkami. Pokud chcete trošku uvolněnější styl, nemusíte mít na sobě kravatu.




Oba dva zdobily prsteny od podniku s tradicí a to FANCY DIAMONDS - jednoduché snubní prsteny a výraznější zásnubní - nádhera!!!





Jak vidíte, prostory ve Freskovém sále jsou naprosto nádherné a fotek z nich vzniklo dost, ale aby to opravdu mělo ten správný francouzský šmrnc. musíte jít i VEN! My jsme šli do okolních uliček poblíž Zelného trhu, které připomínají Francii. Nemohla chybět ani slavná kašna, právě na již zmíněném Zelném trhu s posezením. Posuďte sami, jak se nám to povedlo. A nezapomeňte na fotografie v běhu!!





 













Nakonec, jako na každé správné svatbě, by se měla nevěsta převléci do POPŮLNOČNÍCH ŠATŮ a ty byly od naprosto skvělé ženy EDITH z EDITH PŮJČOVNA! Kristýnka měla na sobě šaty od návrhářky Eliyabetha Franchi v nádherné oranžové barvě!!! Pokud Edith ještě neznáte, doporučujeme určitě pro skvělý výběr jak popůlnočních, tak i šatů pro družičky či maminky.




Všechny fotografie, které zde vidíte nafotila velmi nadaná fotografka NICOL LETTEB. Skvělá žena, která fotí svatby jak v Česku tak v zahraničí :)!!!


Celou nádhernou inspiraci také zdokumentoval velmi šikovný kameraman MICHAEL VINC, který natočil skvělé video! Podívejte se sami!





Pro svatbu ve francouzském stylu platí pár pravidel a to buď čistý minimalismus, hodně levandule, zámky, fresky, město a taky trošku té extravagance.

Proto se nebojte, pokud toužíte po takové svatbě, obrátit se, jak na nás tak na ty, kteří se podíleli na této inspiraci. Oni totiž přesně ví co a jak, protože jsou to velcí profíci! Všechny najdete pod tímto článkem i s proklikem na ně.


Doufáme, že se Vám tato inspirace líbila tak jako nám a přejeme Vám krásné plánování!


P.S. Chtěli byste vidět více fotek? Pokud ano, podívejte se na náš Pinterest ( stačí kliknout)


Váš svatební magazin Moliere


Fotograf: Nicole Leitteb

Svatební šaty: Salon Mystique

Dekorace a květiny: Kytky ze srdce

Prsteny: Fancy Diamonds

Tiskoviny: Ioznámení

Neony: Neon Love

Popůlnoční šaty: Edith půjčovn

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page