top of page

Vrcholek lásky - Jížní Morava jako hlavní lokace

Slunce je vysoko na obloze, procházíte se prašnou cestou mezi jednotlivými řádky vinic, držíte se za ruce a cítíte tu vůni léta. Na obličeji se Vám vykouzlí spokojený úsměv. Tohle je přesně ta inspirace, kterou odvozuje název: VRCHOLEK LÁSKY.


Inspirace plná lásky, úsměvů, pampasové trávy a slunce. Chceme Vám ukázat, že i přesto když rtuť teploměru ukazuje přes 40 stupňů, Vaše svatba může vypadat fenomenálně, svěže a stylově. Využíjte dané svatební místo a vytěžte z něj maximum.


Vrcholek lásky je tu! Níže se začtěte do dalšího článku.

Místo, kde se tato nádhera konala jsou Prušánky, konkrétně VINNÝ SKLEP TOSCA. Jižní Morava je proslulá nejen svou slunečnou oblohou, vysokými teplotami ( které jsou mnohdy vyšší než kdekoli jinde v ČR), ale také vinnými sklípky s dobrými lidmi, kteří oplývají stále dobrou náladou , humorem a umí vytvořit skvělou atmosféru. Proto je tato lokace dělaná pro svatbu, jelikož tady máte jistotu té správné zábavy. Jak jsme již podotkli, vybrali jsme místo VINNÝ SKLEP TOSCA, tohle místo je menších rozměrů, tudíž je ideální pro menší svatby. Jakmile dorazíte na dané místo, dýchne na Vás ta správná atmosféra :D, doprovázená nádhernými řádky vinic, ve kterých sem tam zahlédnete zajíce a další osazenstvo.



Místo bychom měli....


Pro celkový dekor a výzdobu jsme zvolili vše v neurálních a jemných tónech - bílá, krémová, béžová a hnědá. Používali se přírodní materiály, hodně dřeva a skla. Vše doplnili svíčky a další dekorace pro vytvoření správného designu :). Květinám vévodil Pampas, ovšem nechyběly ani růže a další traviny. Zkrátka vše připomínalo to pravé poctivé léto.

O celkovou výzdobu se postarala Adélka z ME YOUU a o květiny děvčata z KYTKY Z KÁRY. Všechny tři fešandy vytvořily výzdobu od svatební tabule, malý sweet bar po nádhernou slavobránu tvořenou ze tří částí. Opravdu jsou to velcí profíci, proto rozhodně doporučujeme sledovat jejich tvorbu!








Jak vidíte na obrázku, slavobrána se nemusí skládat pouze z jedné části, začíná být trendem slavobrána z vícero kusů. Pro tento případ se zvolil trojúhelníkový tvar, doplněný opět o bohatou květinou výzdobu.










 

Zmínili jsme sladký bar, tentokrát to nebyl ani dort, makronky či další laskominy, ale byly to MÁSLA!

Proč zrovna tohle? Másla jsou ideální sladkou variantou k parnému létu, neroztékají se, tyto jsou navíc ve fit verzi, ale moc dobré ( ochutnávali jsme je :D). Navíc pokud máte osazenstvo, které až tolik neholduje sladkému, tohle je opravdu skvělá varianta. Másla jsou ve více příchutích, tudíž z nich můžete poskládat super sweet bar. Můžete je jíst jak samotné, tak je použít jako polevu pro nějakou cukrovinku, rozhodně doporučujeme! Tyto skvosty jsou ode NUSS DEO!




Svatební tabule obsahovala nejen dekorace a servis jako jsou talíře a příbory, ale doplňovaly je i tiskoviny. Byly od IOZNÁMENÍ v podobě čísla stolů, jmenovek a svatebního menu, nicméně nebylo to vše. Sjeďte očima dolů a kochejte se nádhernými letními tiskovinami, které skvěle doplňovaly celý styl!





 

To by bylo vše kolem výzdoby, opět jdeme na naše hlavní dvě postavy a to jsou nevěsta a ženich.


Tentorkát začneme ženichem ( bude to kratší :D) . Měl na sobě oblek od MOLIERE STORE v neurálních barvách, béžový s krémovou vestou, doplněný proužky. Sako zdobila korsáž od holek z KYTKY Z KÁRY. Ženich měl k celému obleku bílé tenisky, skvěle padnoucí doplněk pro méně formální svatbu. S tím souvisí i absence kravaty, jelikož do tohoto stylu se to opravdu nehodí, Proto se nevěsty a ženichové této varianty nebojte a volte vždy to, v čem se Váš partner cítí nejlépe.





Nevěsta... Začneme od celkového stylingu. O ten se postarala skvělá MUAH - KRISTÝNKA KOMENDOVÁ. Kristýnka je opravdu velmi šikovná MuaH. Vyvořila svěží look, který ale nebyl jemný, naopak. Výrazné černé linky, lehké kouřové líčení doplněné jemnými zlatými stíny.. nádhera! Rty doplnila rtěnka v hnědých odstínech. Co se týče vlasů, zvolili jsme navlněné lehce sepnuté po stranách a vzadu zapletené. Po obou stranách byly také menší copánky. Zkrátka ,,MESSY " hodící se jako účes pod klobouk a když jej sundáte, vlasy vypadají stále skvěle!

Zdobily jí nádherné šperky od ZUZANY BARČÁKOVÉ a to v podobě výrazných náušnic v béžových a zlatých tónech s kameny a nádherného náramku.

Nevěsta měla na sobě bílé šaty krajkového / uháčkovaného stylu s peříčky a perlami doplněné dlouhou vlečkou. Tyto skvosty byly od SVATEBNÍHO SALONU VERONICA. Vše jsme už jen doplnili teniskami :).








Zmínka byla i o klobouku, na fotkách můžete vidět, jak skvěle klobouk vypadá ve spojení se svatebními šaty... a ozdobte jej květinami....




Co se týče dalšího důležitého prvku, jsou to snubní a zásnubní prsteny. Tentokrát od JEWELLERY BY JUNA. Prsteny hrubšího rázu, doplněné o kameny. Nádhera! K tomuto stylu vše krásně sedlo!







A nezapomeňte, vinice a jejich okolí, jako jsou třeba malinké moravské domečky, můžete využít pro nádherné párové fotky, jak vidíte níže. O všechny fotografie se postarala skvělá VERONIKA ANÝŽOVÁ!











 

Využili jsme i nádherný západ slunce ,který právě k letním svatbám neodmyslitelně patří.











A video k této nádherné inspiraci nemohlo chybět, vytvořil jej nadaný kameraman MICHAL VINC, stačí rozkliknout a dívat se :)!



Jsme u konce, doufáme, že se Vám tato inspirace líbila jako nám!


P.S. Pokud chcete vidět více fotek, podívejte se na náš PINTEREST!!! ( stačí kliknout)



Těšíme se u dalšího článku!


Váš svatebni magazin Moliere



Na této inspiraci se podíleli tito skvělý lidé:


Koncept a organizace: Svatebni magazin Moliere

Svatební šaty: Svatebni salon Veronica

Náušnice: Zuzana Barčáková

Dekorace: Me youu.cz

Květiny: Kytky z káry

Sladký bar: Nuss deo

Tiskoviny: Ioznámení






Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page