top of page

Paso Double - španělská svatba na českém zámku

Líbí se vám historie, atmosféra všech těch krásných zámků, které jsou rozvrstvené po celé České republice a od malička sníte, že právě tam budete mít svoji svatbu... jenže nechcete vypadat jako nařasená cukrová vata? Ano, tohle chápeme, proto Vám ukážeme jak může vypadat svatba ve španělském stylu, ale na českém zámku.


Když se řekne ,, ŠPANĚLSKO " jako první se nám v mysli vynoří představa velkých červených šatů, výrazně opálené ženy, která má po boku atraktivního toreádora... pokud jste žena, která má v sobě špetku toho temperamentu, tato inspirace vám sedne.


Možná si pomyslíte jak to udělat, když jsme tady v Česku, ale nic není nemožné.

Co třeba spojit nemožné s možným a udělat váš dokonalý den na zámku. My si vybrali zámek na Jížní Moravě - zámek Slavkov, na první pohled je spíše do barokního stylu, nicméně jejich nově zrenovované prostory perfektně padly do tohoto stylu!


Malá poznámka od nás - nezapomínejte na vhodný výběr vašeho data svatby. Protože zámky mají právě hlavní sezonu v letě a může být plno.

Doporučujeme pro tento styl svatby zvolit si hlavní dominantní barvu a doplnit ji okolními neutrálnějšími tóny, my jsme zvolili meruňkovou až broskvovou barvu a doplnili jsme ji lehce béžovou, zelenou, pár prvků ve vínové a úplně světle pudrové...


Dnes už neletí jen klasické ,,hranaté" oznámení, ale můžeme experimentovat i co se týče tvaru, zkuste třeba v meruňkové, kulatý tvar a doplňte opět neutrálními tóny.




Abyste měli španělský nádech ve Vaši svatbě se vším všudy, do výzdoby zahrňte sklo, malované nádoby a ovoce, které mohou mít hosté k dispozici po celou dobu svatby.


Jak jsme se zmiňovali už na začátku, hlavní rys Španělska jsou šaty do písmene A, celé skládané a s mnoha volány. Vy nemusíte kopírovat celý styl, ale vsaďte na jednoduchost a rafinovanost... nejlépe Vaším představám vypomůže návrhářka, která vytvoří návrh přesně pro Vás.




Co se týče lokací pro focení v tomto nádherném zámku, doporučujeme využít jejich nádhernou zámeckou zahradu, kterou lemují sochy a ve které naleznete mnoho míst, kde vzniknou ty TOP fotografie právě pro Vás.


Španělsko je zemí temperamentu a vášně... proto nebude problém tohle přenést do Vaší svatby, vytvořte si playlist skladeb, který bude obsahovat i písně tohoto typu... Předveďte první tanec ve španělském stylu a v rámci zábavy, můžete i nějaký tanec ostatní naučit .. zkrátka fantazii se meze nekladou a my vám přejeme co nejkrásnější plánování.


Váš svatební magazin Moliere



Na tomto konceptu se podíleli:

Svatební šaty: Glourius Threads

Dekorace: Láskobraní

Květiny: Květiny Ája

Náušnice: Nauši hand made

Prsteny: Brilas

Alkohol: La Perla

Ozdoba do vlasů: Design by Mr

Svatební spodní prádlo: Markéta Kubátová Fashion

Župánek: New Way Koncept



Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page