top of page

BONUS : 6 způsobů, jak zapojit svého ženicha do procesu plánování svatby

Když přijde na Vaši svatbu, nejdůležitější je, že je to odraz Váš a Vašeho manžela! Takže to prostě dává smysl abyste oba společně plánovali. Když by pro Vás, jako nevěstu, mohlo být přirozenější ujmout se vedení většiny detailů, existuje mnoho způsobů, jak se Váš ženich může zapojit.

Naše rada je navrhnout úkoly, které má zvládnout na základě jeho silných stránek!

K čemu je přirozeně dobrý? Jaké druhy úkolů ho ve skutečnosti baví? Ať už je to umělec v srdci nebo finanční odborník, zde je šest svatebních plánů, které Váš ženich může opravdu zvládnout na základě své jedinečné osobnosti!

Fotograf: Stanislava Tylmanová, celá inspirace zde: ÚTĚK DO PŘÍRODY

UMĚLEC: NÁVRH POZVÁNÍ A NEBO SVATEBNÍ WEBOVÉ STRÁNKY Pokud má Váš ženich umělecké oko, navrhování svatebních pozvánek je pro něj dokonalou seberealizací, jak používat své řemeslo smysluplným a nezapomenutelným způsobem. Poté, co se oba rozhodnete pro téma a barevnou paletu, nechte jeho kreativní genialitu převzít vytvoření vlastní sady pozvánek, která promluví k Vašemu jedinečnému stylu jako pár. Pokud to chcete udělat ještě o krok dále, požádejte ho aby navrhl také svatební web! Jeho pozornost k detailům a jeho schopnost vytvořit esteticky příjemný design zajistí, že budete mít stránky, které Vaši hosté budou milovat.

Fotograf: My Pretty Photography, Místo: Zámek Boskovice, celá inspirace zde: MADAME CHIC

HANDY MAN: BUILD CUSTOM FURNITURE OR DÉCOR Pokud Váš muž tráví víkendy budováním věcí ručně nebo pohráváním si s projekty na zlepšení domova, proč tyto dovednosti nepoužívat k vytváření kousků, které můžete použít ve svatebních dekorech? To může zahrnovat cokoli od obřadních kulis po farmářské stoly až po dezertní displeje. Viděli jsme tolik působivých svatebních projektů pro kutily, takže buďte kreativní při hledání věcí, které by bylo možné využít, místo koupených. Nejen, že tyto kousky dodají Vašemu svatebnímu místu více osobního kontaktu, ale mohou Vám také ušetřit peníze a stát se součástí Vaší svatební výzdoby.

Fotograf: Kati Malinká, Místo: Chateau Lechovice, celou inspiraci naleznete zde: ROZMARNÉ LÉTO

PUZZLE SOLVER: KOORDINUJTE SEDACÍ POŘÁDEK Zvládli jste stres přijít na to, koho pozvat, ale nyní máte stejně stresující úkol přijít na to, kam umístit svatebčany. To je perfektní úkol pro ženicha, který má přirozenou schopnost vyřešit jakoukoli hádanku. Jen se ujistěte, že si je vědom dopředu vzájemných vztahů v rodině a mezi kamarády.

Pak ho nechte přijít na to, jak to udělat, aby byl každý šťastný.

POTRAVINY: VÝBĚR POTRAVIN A NÁPOJŮ Jedním z nejčastějších způsobů zapojení ženichů do procesu plánování je sestavení baru. Ale proč se zastavit? Pokud Váš muž miluje jídlo a pití, nechte ho aby se zapojil do přípravy! Spíše než se rozhodnout pro standardní snídani formou bufetu nebo večeři, nechte svého ženicha prozkoumat svou vášeň pro jídlo a pití a vytvořit recepci, která Vás a Vaše hosty překvapí a potěší. FINANČNÍ GURU: VLASTNÍ ROZPOČET Buďme upřímní, jsou někteří ženichové, kteří buď netuší nebo nemají zájem, jak přispět k uměleckým prvkům svatby. To je v pořádku! Zachránili jsme jeden z nejdůležitějších úkolů pro ženichy, kteří jsou skvělí svými čísly a logistikou svatebního rozpočtu. I když byste měli oba začít diskutovat a dohodnout se na svatebním rozpočtu než začnete plánovat, Váš ženich může sestavovat a udržovat tabulky, předpovídat náklady a hledat způsoby, jak ušetřit peníze. Je výhodné nechat jednu osobu spravovat rozpočet.

Fotograf: Kati Malinká, celou inspiraci naleznete zde: LÁSKA NEBESKÁ

NEJLEPŠÍ LÁSKA: PLÁNUJTE HONEYMOON Plánování líbánek nemusí být tak časově náročné jako plánování svatby, ale myslíme si, že je to stejně důležitá součást celého procesu manželství. Toto je Váš první výlet jako manžel a manželka. Chcete aby to bylo dobře naplánované! Pokud má Váš ženich přirozeně dobrodružného ducha a schopnost sestavit skvělý výlet, nechte ho rozhodnout! Doporučujeme včas plánovat aby Vaše líbánky byly aktivní, relaxační nebo kombinace obou. Jakmile však budete na stejné vlně, Váš dobrodružný manžílek bude rád plánovat každý detail. Vše, co musíte udělat, je zabalit se a připravit se na odpočinek!

Fotograf: Nicolleteb.photography, Místo: Freskový sál celou isnpraci naleznete zde: MON SOLEIL


Přejeme Vám příjemné plánování a hlavně dobrou spolupráci mezi Vámi a vaším partnerem.


Váš svatebni magazin Moliere

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page