top of page

Madame Chic - Elegance a mintová barva

Když se řekne právě ,, Madame Chic ", každý si pod těmito slovy představí něco jiného... nicméně když jsme pro Vás tvořili tuto inspiraci a já přemýšlela jaký název zvolit, okamžitě mě v hlavě blesko MADAME CHIC - smysl / překlad tohoto slova je MADAM STYLOVÁ a toho jsme touto inspiraci chtěli docílit..


Elegantní styl naprosto miluji, dá se vyjádřit mnoha způsoby a k němu jsme přidali mintovou barvu, která se skvěle hodí k jarním a letním svatbám. Vše se odehrálo v nádherném prostředí ZÁMKU BOSKOVICE, který se k elegantním svatbám naprosto hodí. Celým článkem se budou prolínat různé kouty tohoto zámku, ať už vnitřek, schody, zahrada a celkové prostředí.. Doufáme, že se Vám celá inspirace bude líbit tak jako nám...


Pomalu sjíždějte očima dolů, protože si řekneme víc o tom, co jsme použili, jací skvělí dodavatelé byli přítomni a další... JDEME NA TO!


Zůstaneme chvíli u místa, kde jsme celou inspiraci fotili. Jak již zmiňujeme výše, hlavní dominantou byl ZÁMEK BOSKOVICE, který je celý ve světlých neutrálních barvách s nádhernou zámeckou zahradou. Pokud si tohle místo vyberete pro svoji svatbu, nebudete litovat. O celý zámek se stará úžasný tým lidí, včetně pana kastelána, který Vám snese modré z nebe. Jako zajímavost je to, že v zámku stále žijí šlechtici, což mu dodává na exkluzivitě :).





Pro naše focení jsem zvolili sál do barev celé inspirace a vrchní patro pro slavobránu. Tohle není dogma, vše si můžete přizpůsobit, zahrada je připravena k tomu, abyste právě na ní měli obřad a nebo hostinu, vše je na domluvě.


Když jsme zmínili dekorace, o ty se postarala velmi šikovná dodavatelka SVATBY V PODHŮŘÍ, která vše dekorovala do stylu, tedy do tónů mintové, od nádherného ubrusu, pro dekor svatební tabuli jsme použili porcelán, sklo, zlaté doplňky, svíčky. Vše doladily květiny od TEREZ BOUQUET, která vytvořila nejen úchvatnou svatební kytici, korsáž, ale dozdobila tabuli květinami v keramických nádobách, které byli součástí dekoru, ty udávaly právě ten punc elegance..

Na tabuli nemohly chybět meníčka, jmenovky od IOZNÁMENÍ, od tohoto dodavatele to nebylo ale vše.

V průběhu článku naleznete všechny tiskoviny od tohoto dodavatele.








A teď ta květina...




Součástí svatební tabule byl i sweet bar, který tvořil dvoupatrový dort v mintové barvě hranatého tvaru s ozdobnou květinou. Součástí byly makronky.. sladké potěšení.. vše vytvořila DORTY GERBERA.





Co se týče dalšího dekoru, slavobrána byla umístěna u schodiště, lemující obě strany.. celý styl byl laděn do elegance a jednoduchosti. KRÁSA..





Přesuneme se k páru. Jako vždy začneme něžným pohlavím a to NEVĚSTOU... o celý look se postarala MuaH BEAUTY BY VERONIQUE, skvělá žena, která naprosto vystihla celý feeling inspirace. Zvolili jsme hollywoodské jemné vlny, líčení bylo taktéž jemné. Hlavni dominantou byly kamínky, které zdobily oči naší nevěsty.



Jako šperky jsme zvolili nádherné náušnice od AP JEWERELLY ve tvaru květin, které jsou výrazné a přitom jemné.. nádherné..



Jak nevěstu tak ženicha zdobily prsteny od MIALIS JEWERLY, jednoduché kroužky a zásnubní prsten s nádherným kamenem! Vše bylo tip ťop... stejně jako jejich dárková krabička, která je také důležitá. Na fotkách i takový malý detail jde vidět! ( proto nevěsty, dbejte na krabičky a Mialis je má nádherné)



A teď to nejdůležitější... svatební šaty... byly od SALON MYSTIQUE.. jednoduché, čistá linie, bílé, vykrojená záda a na nich ozdobný prvek.. přímo stvořené pro eleganci :)!






Vše doladila čelenka ve vlasech, kterou nevěsta měla.. ta byla z pravého hedvábí od HEDVÁBNÉ GUMIČKY. Naprosto nádherná a my jsme rádi, že jsme ji tam měli! Co na ni říkáte? Za nás je to skvělý svatební doplněk!



A abychom neopomněli tiskoviny o kterých byla řeč...




A teď tedy k ženichovi.. tady to bude trošku rychlejší... oblek byl od MOLIERE STORE v šedé barvě s šedými tmavšími doplňky.







A teď k těm, kteří stáli za fotoaparátem, byli to skvělí MY PRETTY PHOTOGRAPHY - ZUZKA & PEŤO, my je oslovujeme pan a paní Fotografovi, protože jak sami vidíte, výsledek je naprosto dokonalý!




Celá tato inspirace se náramně vyvedla a párové fotografie jsme volili po celém areálu zámku, schody, sochy, zahrada, průchod... je to opravdu krása!



A touto inspiraci bychom chtěli říci, že pokud uvažujete nad barvou pro Vaši svatbu, nemusí se prolínat úplně do všeho, jak to myslíme?


Svatební barvu můžete zakomponovat do pár prvků, výzdoba, květina, doplněk.. celek pak vypadá vyváženě a není přemintováno...


Rádi bychom to uzavřeli nádhernými video od ADAM LISÝ, který celou inspiraci zdokumentoval!





Prosím, věnujte pozornost všem, kteří se zúčastnili této inspirace, jsou to opravdoví profíci a určitě si zaslouží Vaše - SLEDOVAT, LIKE, KOMENTÁŘ, či COKOLIV DALŠÍHO! - podpořte je!

P.S. Chtěli byste vidět více fotek? Pokud ano, podívejte se na náš Pinterest ( stačí kliknout)


Doufáme, že se Vám vše líbilo a my se těšíme opět u dalšího článku!


Váš svatebni magazin Moliere


Na této inspiraci se podíleli:

Kamera: Adam Lisý

Svatební šaty: Salon Mystigue

Čelenka do vlasů: Hedvábné gumičky

Náušnice: Ap Jewerelly

Květiny: Tereza Bouquet

Tiskoviny: Ioznámení

Sladký bar: Dorty Gerbera



Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page