top of page

Ze Super Bowlu rovnou před oltář. Na 11.února Usher jen tak nezapomene

Hvězda poločasu Super Bowlu si 11. února se svou dlouhodobou přítelkyní Jennifer Goicoechea řekli společné ,,ano’’. Maminka Ushera Jonetta Patton byla svědkem páru.




"Můžeme potvrdit, že Usher a Jennifer Goicoechea udělali další krok ve svém vztahu a skutečně se vzali v neděli večer v Las Vegas obklopeni blízkými přáteli a rodinou," uvedl zástupce zpěváka pro magazín PEOPLE v exkluzivním prohlášení. Pár si vyměnil sliby v tunelu pro ,,rychlé svatby'' Fast Lane ve Vegas Weddings.  Ronald Joseph Pokrywka, umělec, který provádí svatby ve stylu Elvise od poloviny 90. let a používá pseudonym Ron DeCar, byl jejich oddávající.


Podle oddacího listu byla svědkem páru Usherova matka Jonetta Patton. Po svatebním obřadu v neděli pár oslavil v restauraci Cathédrale v resortu a kasinu Aria na večírku pořádaném společnostmi Rémy Martin a House of Creed, mezi hosty byli Victoria Monét, Central Cee a Tim Cook.




Goicoechea byla oblečena v celobílém kalhotovém obleku s obnaženými rameny, s vestou se šněrováním v pase a s širokými kalhotami, zatímco Usher měl přes svůj černý smoking na sobě dlouhý bílý kožich, který sahal až na zem.



Usher a Goicoechea, vedoucí viceprezidentka Epic Records, měli své první dítě, dceru Sovereign Bo, v září 2020. Jejich syn, Sire Castrello, se narodil v září 2021.

"Poslouchejte, když najdete někoho, o kom víte, že je skvělým partnerem, je mi samozřejmě ctí a potěšením moci sdílet život s někým, kdo ho s vámi chce sdílet taky a miluje vás takového, jaký jste," řekl Usher.


Za celý Svatební Magazin Moliere gratulujeme novomanželům ke sňatku a přejeme společný život plný lásky, štěstí a nezapomenutelných okamžiků spolu.


Jak se vám tento typ článku líbí?

Napište nám to pod náš instagramový příspěvek s touto svatbou.

Váš Svatební Magazin Moliere


P.S. Víc fotografii najdete pod tímto článkem.



Zdroj: Magazin People, New York Times, Evropa2

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page