top of page

Svatební salon Veronica - CHIC, VELKÝ VÝBĚR a 3v1

Krásná Žena, která vystudovala návrhářství, provozuje svatební salon, má malou holčičku, poskytuje výzdoby na svatby a má ten správný cit pro krásno! Rádi bychom vám tímto článkem představili majitelku SVATEBNÍHO SALONU VERONICA - Veroniku Šťastnou. Asi jste pochopili správně, že je to žena na správném místě.


Kdo tento salon ještě nezná, jako by nebyl... salon, kde vejdete dveřmi, tak se rázem ocitáte v ráji pro nevěsty! ( škoda, že jsem už vdaná, protože u Verunky, bych si rozhodně vybrala :D :) ) V tomto článku vám Verunku vyzpovídáme, a hlavně uvidíte ty nádherné šaty, které má! A to je jen zlomek!


1. Jak dlouho máš salon a proč zrovna svatební šaty? Jak to začalo?

Salon provozuji již šestým rokem a byl to můj cíl od střední školy, kde jsem návrhářství studovala. Začala jsem pracovat při vysoké škole a spořila jsem si dlouhou dobu, abych zvládla salon otevřít a udržet na vysoké úrovni. Hledala jsem spíše designové návrháře, abych mohla nabídnout něco jiného, nového a originálního. Začátek nebyl jednoduchý, protože na ,, přiklepnutí,, určitých značek jsem čekala několik let. Jako salon jsem musela splňovat určité kritéria, které návrháři požadovali. Vše se podařilo a tyhle značky jsou naši nejlepší partneři a máme hezké vztahy.

Rok po otevření salonu jsem potkala na svatebním veletrhu svoji bývalou spolužačku, která vystudovala stejný obor jako já a v té době pracovala v jiném svatebním salonu. Nakonec přešla pracovat do mého salonu a tvoříme dobrý tým až do této doby.

Je to jedna z nejdůležitějších věcí pro salon. Dobří spolupracovníci a pevné vztahy na pracovišti.

2. Jaké typy šatů v salonu máte?

Díky rozmanitosti značek a vlastní autorské kolekci, jsme schopné nabídnout všechny styly, velikosti a typy šatů. Nabízíme velikosti od 32 po 58 a to jak ve svatebních, tak i ve společenských šatech.

Fotograf: Lukáš Navara, Místo: Orea Congress Hotel Brno, MuaH: Nikol Mrnuštíková, Náušnice: Nauši hand made, Květina: Salon Veronika Dekor


3. Na stránkách máte uvedeno, různé návrháře, jaké jsou to styly?

Spolupracujeme s Americkou značkou, kde návrhář je původem Asiat, jeho modely jsou více odvázané, sexy a vybírá si pro svoji tvorbu více orientální krajky. Je to naprosto originální tvorba a je nenapodobitelná. Dále máme ze Španělska krásné, ale spíše klasičtější střihy a typy šatů. Důležitá je pro mne kvalita střihů a materiálů, které tyhle firmy nabízejí. Boho kolekce mám z maličkých dílen, ještě ne úplně známých návrhářek, ale jsou velmi kvalitně zpracované a splňují vysoký standart, který v salonu nabízíme.


4. Jaké služby ještě poskytujete v salonu?

Jako další služby nabízíme Design svatebních šatů na míru, výzdoby na klíč a svatební floristiku.


5. Několikrát jsem spolu fotili i vaši autorskou tvorbu, co jste schopné vše

vytvořit?

My jsme schopné zrealizovat úplně všechno. Díky tomu, že máme opravdu dobrou průpravu z umělecké školy, kde jsme tvořily daleko větší šílenosti :-), jsou svatební šaty velmi čistá práce.


6. Jakou nejvíce Crazy nevěstu jsi měla?

Zatím jsem neměla nevěstu, které bych mohla vytvořit ,,Crazy,, svatební šaty. Ale šila jsem svatební šaty, které pro mne byly originální a pro jiné velmi odvážné. Šaty se skládaly z tělového body a ,,Tetovací krajky,, která vypadá, že prorůstá z těla. Vím, že u obřadu si svatebčané šuškali, jestli má nevěsta vůbec spodní prádlo. Pro mne byly dokonalé, zakryly, co mělo být skryto a bylo vidět, co bylo na nevěstě krásné.



7. Máš nějaký sen ohledně návrhářství?

Tvořím vlastní kolekci, ale vše se odvíjí i od současné situace ve světě a momentální nedostupnosti určitých materiálů a krajek. Tento rok už pracujeme na kolekci 2023 a nevěsty se mají na co těšit.

Fotograf: Lucy Lee art, Místo: Penzion Hardy, Květina: Salon Veronica Dekor, Náušnice: Nauši hand made


8. Jak dlouho dopředu se musí nevěsty k vám objednávat, když mají termín

svatby?

Nejlepší je objednávat se cca půl roku před datumem svatby.


9. A mohou Tě potkat v salonu osobně?

Osobně se v salonu pohybuju sporadicky nebo na základě schůzek, které si předem domluvím. Zatím jsem na mateřské, ale od roku 2023 budu opět na salonu.


10.Budou nějaká překvapení na sezonu 2023?

Plánujeme větší zútulnění provozovny ve Zlíně , aby se u nás nevěsty cítily krásně. Budeme rozšiřovat nabídku bot, šperků a společenských šatů.


Tak jste to četli.. zkrátka tady ta žena nezahálí a maká o sto šest, abyste Vy všechny byli spokojené. Svatební salon Veronica patří mezi naše stoprocentně ověřené dodavatele, tudíž nemusíte mít strach využít jejich služeb ať už jsou to šaty, či floristika a dekorace.


My jsme moc vděční, že můžeme mít takového dodavatele v naší komunitě, nevěsty určitě neváhejte přijet za Verunkou do Zlína, oplatí se to a rozhodně na první dobrou vyberete, jelikož jak se zmiňuji na začátku, je to doslova ráj se šaty. Výběr obrovský, to vidíte výše :).


Za nás je to vše a tyto dvě sympaťandy všemi 10 doporučujeme!


Tak zase u dalšího článku!


Váš svatebni Magazin Moliere



Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page