top of page

Dívčí sen - Moderní princezna na zámku

A je to tady! Snad všechny ženy na světě sní o tom, být jednou za život princeznou. Troufám si říct, že nás tohle přání provází už od dětství, od chvíle, kdy jsme viděly první pohádku. A pokud vaše přání přetrvává až do doby, kdy se máte vdávat, tohle je ta pravá inspirace pro vás!


*Na konci článku najdete seznam všech skvělých dodavatelů, kteří se na této inspiraci podíleli.


Ústředním prvkem je ZÁMEK KŘINEC, který se nachází asi hodinku za Prahou.

A věřte mi, že když jsme fotili tuhle inspiraci, i já jsem si přidala jako v pohádce.

Kdy se vám poštěstí se prohánět chodbami zámku jako paní domu? Hned si připadáte urozeně!


  • Výhoda zámku jsou jeho dvě tváře – z jedné strany pán elegán a z druhé jeho vintage tvář (nicméně o tomhle až v jiném článku).


Když máte šikovného fotografa, jako je MICHAEL KRUSBERSKÝ, tak dokáže vytvořit neuvěřitelné fotografie i z pár zákoutí.


Ne vždy je zámek hezký celý, a abyste udrželi koncept, stačí opravdu pár míst, a proto si konkrétně určete pár lokací a míst na své focení.

My jsme zvolili schody, pár zákoutí před zámkem, hlavní sál a kousek přípravného pokoje. Díky tomu to dostane správný ,,feeling“.


  • Velmi důležitá je také barevná paleta, které jsme se drželi, co to jen šlo.


Historii zámku jsme doplnili novými trendy, jako jsou neonové nápisy nebo autíčko, které vám načepuje dokonalé vychlazené prosecco.



Věříme, že také oceníte, že celá svatba může proběhnout na jednom místě – od příprav po večerní party –, a to i za předpokladu, že nebude hezké počasí.


Styling nevěsty jsme zvolili jemný, ale přesto výrazný – obrovské hollywoodské vlny s objemem, nude make-up, který byl výraznějšího rázu díky lince a umělým řasám. Rty byly v barvě růžové.


Svatební šaty měly větší sukni, vyšívaný pas a rukávy, vše v odstínu světle růžové.


Celkový vzhled dotvářejí doplňky, a proto nemohla chybět například čelenka s kameny, podvazek a celokvětinové visací náušnice.



  • Svatební dekor se nesl v barvách barevné palety, které jsme se drželi při celém plánování a která je nedílnou součástí každého editorialu.


Vytvořili jsme podle barevné palety svatební tabuli a také vybírali květiny. Květiny jsou nekonečné téma, nicméně jsme použili tyto typy: ekvádorské růže, růže avelange, mathiola a trsové růže.

Sladký bar jsme poskládali z makronek a vytvořili z ní věž. Byla to trefa do černého, protože pěkně zapadla do konceptu.


Ženich to měl jednoduché – inkoustový oblek s černým motýlkem doplněný bílou košilí, prostě krása!



Nechtěli bychom zapomenout na prsteny, protože ty vám svatební den budou připomínat celý váš život – všechny ty okamžiky, které jste na svatbě zažili.


Prsteny jsme vybrali od firmy DANFIL DIAMONDS a posuďte sami, že ke každé princezně patří jednoduchý prsten s velkým kamenem.



Na závěr se podívejte na nádherné video na našem YOUTUBE kanálu od MATTHEW FILMS, kde se vše dokonale zachytilo! Níže naleznete odkaz.




Na tomto nádherném konceptu se podíleli:

Kamera: Matthew Films

Svatební šaty: Svatební salon T&M

Dekorace a květiny: Květinový atelier Eri

Sladký bar: Království makronek

Náušnice: Mairi Crafts

Čelenka: Maddam šperky

Tiskoviny: Ioznámení

Prsteny: Danfil Diamonds

Dekorační prvky: Reddal





Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page