top of page

Náušnice na míru, PROČ mít ty od NAUši - handmade

Kamínky, střasy, zlato, stříbro, swarovski.. a mohli bychom pokračovat dále, nicméně takto bychom rádi definovali nádheru, kterou tvoří naše skvělá dodavatelka, kterou najdete na instagramu pod názvem NAUši - handmade . Spolupracujeme společně už skoro dva roky a za tohoto člověka dáme ruku do ohně!


A kdo za tím výtvorem stojí a jak to vzniklo a další otázky vás určitě napadají, proto jsme se zeptali za vás.., tak jdeme na to?


1.Od kdy děláte Nauši hand made?

,, Náušnice vyrábím od roku 2018."


2. Proč zrovna náušnice?

,, Už na základce jsem měla přes 150 párů náušnic. Byla jsem ,, maniačka" do náušnic. Svůj příběh výroby šperků jsem začala v roce 2018, kdy jsem hledala svatební náušnice, které by se mi hodily k mým šatům, jelikož jsem žádné takové a originální nenašla, rozhodla jsem se vyrobit si je sama doma ( smích).

Koupila jsem si pár kamínků, komponentů a kleštiček a zkoušela tvořit a ono se to líbilo i ostatním a takto můj příběh cestou šperkařství pod názvem NaUši -handmade začal. "


3. Největší úspěch?

Výroba šperků pro Miss České republiky, dále pro Karolínu Kokešovou, Kristýnu Malířovou, Angelinu Kostyshyn, Ivetu Maurerovou.



4. Jak vznikl nápad na název?

Nápad na název vznikl zcela spontánně, chtěla jsem název, aby přímo naznačoval co především vyrábím a Nauši hand made je toho jasným důkazem


5. Jaký typ vás baví dělat nejvíce?

Baví mě experimentovat, měnit velikosti, barvy, tvary kamínků. Jsem ráda když celou objednávku nechávají zákaznice zcela na mě, tím mi dávají největší důvěru a za to jsem nesmírně vděčná. Většinou mi zákaznice pošlou fotku tvaru náušnic které se jim líbí, fotku šatů, látky, doplňků, bot atd. Potom jen čekají na výsledek, většinou ani nechtějí poslat výslednou fotku a nechají se překvapit co jim přijde v balíčku, to jsem pak napnutá jako struna zda budou nadšené nebo ne. (smích)



6. Co vše jste schopná vytvořit? ( jaký sortiment).

Vyrábím především náušnice. Dále jsou to náramky, hřebínky, spony do vlasů a čelenky. Vyrábím také prsteny, méně často brože, přívěsky a náhrdelníky.


Můj sen je vyrobit korunku pro Českou Miss

7. Je u vás něco nemožné - barva, typ náušnic atd?

U mě není nic nemožné dávám do výroby maximum, náušnice vyrábím s láskou v mé malé dílně na Vysočině.


Bonusová otázka:

Většina vašich náušnic je větších rozměrů, jak je to s váhou?

Šperky jsou vyráběné z odlehčených materiálů a ačkoliv vypadají masivně, na uchu jsou velmi lehké, tudíž v nich vydržíte celý den. Nevěsty, Vy, které nemáte dírky v uších, nezoufejte, i pro vás mohu vyrobit vaše vysněné náušničky. Vyrábím jak na klips tak i na bižuterní napichovačku se záklopkou, aby z ucha při tancování svatebních kreací nespadly.




Co říct závěrem?

Šárka je talentovaná žena, která vám vytvoří překrásné šperky úplně na míru, nebojte se jí ozvat přes její instagram, protože ji rozhodně nic nezastaví. Náušnice jsou skvělá věc a oživení každého outfitu a zvlášť toho svatebního, proto nevěsty nezapomínejte na to a dbejte i na takové detaily jako jsou právě náušnice.


A my se budeme těšit u dalšího článku.


Váš svatební magazin Moleire




Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page