top of page

Černá labuť - černá jako hlavní dominantou

Černá.. každý tuto barvu vnímá jinak, pro mnohé je barvou smutku, ale pro návrháře, designery a další umělce je spíše prvkem k eleganci a luxusu! A u nás tomu není jinak - já osobně černou miluji, je to prvek, který je naprosto skvěle kombinovatelný!


Někdo vnímá černou, jako barvou smůly, stačí když zapátráme v paměti a jako děti jsme hrály hru nazvanou ,, Černý Petr", ten kterému zbyl, měl ,, smůlu" a prohrál...


Ve svatebním světě tomu je ale jinak, možná pro někoho je stále barvou, která nepatří k ,,veselému" dni, ale jak se již zmiňuji, tomu tak už není. V našich inspiracích můžete najít svatby v bílo černé variantě, ale tentokrát jsme se zaměřili na černo černou barvu! Zkrátka od hlavy až k patě v té černé...



Nicméně, k tomu, aby celá svatba vypadala luxusně a ne lacině, či moc smutně, je zapotřebí hodně světýlek, luxusní prvky a barvičky v podobě dekoru a květin...

Ale abychom nepředbíhali, ráda Vás provedu celou inspirací a opět Vám povím, kdo se na ní podílel.


Než přejdu k těm skvělým dodavatelům, ráda bych Vám řekla trošku víc o místě, kde jsme celou inspiraci fotili. Tím je Pension Hardy, nachází se na Jížní Moravě, konkrétně ve Valticích.

Vlastní jej skvělá žena, která do celého objektu dává srdce a taky to tak vypadá! Každý pokoj je něčím výjimečný, každý kout je originál. Je to pension, ale to nic nebrání tomu, abyste tam měli svatbu. Chtěli bychom jen dodat, kapacitně to je 50 a to na zahradě, pokud uvažujete o svatbě v zimních měsících, kapacita je maximálně do 30 osob , ale vše je to o komunikaci :).





A TEĎ K TĚM DODAVTELŮM!!!


Svatební prádlo, které by každá nevěsta měla mít. Tento černý skvost byl od Markéty Kubátové Fashion, která zkombinovala černou a tělovou. Svatební prádlo obsahovalo i podvazky, celý set je z velmi jemné a příjemné látky, která dokonale přilne ke kůži a pod šaty není vidět. Jak píšeme i v jiném článku, je potřeba nezapomenout, že ne pod všechny šaty je vhodná podprsenka, jelikož mnoho z nich má už dané košíčky dopředu. Spodní prádlo je ale skvělou památkou na Váš den D.







O celé tiskoviny, které jsou potřeba ke svatebnímu dni se postaral Svatební atelier svatebnění. Bílý papír, orámovaný černou linkou doplněný květinami.. a k tomu nesmí chybět pečeť a další skvělé náležitosti, které můžete využít na fotografie k Flatlay. A nechyběla ani na svatební tabuli, jelikož jak už je tady v Česku zvykem, na talíře pokládáme meníčka a talíře zdobí jmenovky, aby hosté věděli kam si sednout...







Chvilku upustíme od tiskovin a přejdeme k nevěstě a ženichovi.


Žena.. nevěsta.. bruneta a jak to tak je... buď jejich look bude úplně natur anebo výraznější.. my se rozhodli pro ten výraznější look o ten se postrala Ellen make-up and hair. Tato MuaH je velmi šikovná, orientuje se spíše na Moravskoslezský kraj, nicméně za svými nevěstami je ochotná dojet kamkoliv ;). Co se týče tedy looku, vytvořili jsme výraznější líčení v podobě očí a rudé rtěnky, vlasy byly lehce zvlněné, krásně doplnily celý look.




A teď šaty, protože i o těch to bylo. Nádherné černé, připomínající labuť, ty vytvořil a ušil Svatební salon Veronica. Válek se skládal z korzetu a peří v černé až zeleno-černé barvě.. korzet byl spojený s bodym, sukně byla z tylu. Tudíž šaty nepůsobily příliš smutně, ani honosně, spíš byly Chic a nadčasové.

Šaty dozdobil černý závoj až na zem, který doplnil celý styl.






A abychom nezapomněli na náušnice, o ty se postarala Nauši hand made, dlouhé a s černým kamenem, prostě další skvost od této dodavatelky.




A teď k muži... toho zdobil černý smoking od Moliere Store, doladěný černou košilí.. zkrátka ,,all in black.."







Pár zdobily prsteny od Zlatníctví Helios, jednoduché kroužky, přičemž ten zásnubní byl s tmavě modrým kamenem. Toto zlatnictví je naprostá pecka, má mnoholetou tradici a pyšní se zajímavými kousky...




Pokračujeme k výzdobě, o celou dekoraci květin se postaral Salon Veronica Dekor, kde ve výzdobě dominovala samozřejmě černá, doplněná zlatou a smaragdovou, sklo, svíčky a hodně světýlek.

Svatební kytici tvořily rudé růže a eukalyptus.. jak se zmiňuji v úvodu. Toto přesně oživí celý outfit nevěsty. Prostě nádhera!!! A to nebylo vše, součástí byl i menší Chill koutek, ve kterém mohou jak nevěsta a ženich, tak svatebčané odpočívat a v klidu si vychutnávat celou atmosféru svatby.












Nemohl nechybět dort, černočerný, o ten se postrala firma Deny Raven Bakery. Její práci můžete vidět v dalších našich inspiracích, jako například Dotek Slunce :). Deniska je zkrátka moc šikovná!




A k fotkám, které vidíte v celém článku, o ty se postarala šikovná Lucy Lee Art a jí asistovala velmi nadaná kameramanka Anna Kola, která zachytila všechny důležité momenty, video můžete shlédnout níže.














Černá labuť byla nádherná inspirace a my doufáme, že se Vám bude líbit tak stejně jako nám.


Když je Vaším snem černá svatba, nevzdávejte se toho! Naopak, udělejte vše pro to aby jste svého snu dosáhli!


P.S. Chtěli byste vidět více fotek? Pokud ano, podívejte se na náš Pinterest ( stačí kliknout)


Tak opět u dalšího článku!


Váš svatebni magazin Moliere


Na této inspiraci se podíleli:

Fotograf: Lucy Lee Art

Kameraman: Anna Kola

Místo: Pension Hardy

Svatební šaty: Svatebni salon Veronica

Dekorace a květiny: Salon Veronica Dekor

Sladký bar: Deny raven bakery

Náušnice: Nauši hand made

Svatební spodní prádlo: Marketa Kubatova Fashion


Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page