top of page

Volání přírody - a její kouzla na Vašem dni D

Létu už dávno odzvonilo, kabátová sezóna začala a pomalu přichází plýskanice... období vlezlé zimy. . Možná období mezi říjnem a listopadem, mnohé z Vás neláká k tomu abyste měli svatbu. Nicméně každé období je jedinečné a tento článek k tomu slouží. Pokud máte kolem sebe skvělé dodavatele, nejen že Váš den bude nezapomenutelný, ale také nádherný a dozdobený tím, co pravý podzim přináší.


Na začátku je nutné podotknout, že výběr místa je v tomto ročním období klíčový. Jelikož není už úplně teplo a místo by mělo být dostatečně prosvětlené tak, aby denní světlo krásně rámovalo dekorace, které budou na stolech, slavobránu a další. Proto bychom moc rádi doporučili REKOVICE, dokonalost sama. Jejich motto je cesta k tradici a opravdu to tak je. Tohle svatební místo je nádherné, skvěle vybavené a to tak, že při prvním pohledu, se u nich cítíte jako doma, ale opravdu tohle je STYLOVOST sama o sobě. Manažerka, která má pod palcem vše a její úžasný personal, starající se o své zákazníky a klienty s láskou a něhou. A to Vám ještě musím povědět o jejich skvělé kuchyni, kde snad všechno jejich jídlo je naprosto top! A tak není pochyb o tom, že tohle je dokonalé svatební místo.


Než se dáme do dekorací, květin, tiskovin a nádherných párových fotek, musíte popřemýšlet - CO NA SEBE? A teď přichází čas pro milovnice dlouhých a 3/4 rukávů. My zvolili ty dlouhé , nádherné šaty s vyšitými ,, penízky " a to z autorské tvorby ATELIER KLÉR. Jako doplněk se zvolila koruna od DESIGN BY MR, kterou si přeje každá z nás a prostě ji alespoň jednou musíte vyzkoušet. Co se týče obuvi, nemusíte mít klasické lodičky, nebojte se sáhnout po kotníkových botách na podpatku. Pokud jste odvážnější povahy ( neříkáme lodičkám ne, ale tohle může být pohodlnější varianta) . A teď pro nás zlatý hřeb celého outfitu pro nevěstu - kožešinový kabátek!!!! Za nás je to naprostý ,, must have" podzimu a kožešina patří do svatebního světa, pokud zvolíte danou barvu ke stylu svatby - k tomu se hodila v barvě hnědé.

A aby outfit nebyl úplně holý, musel jej doladit make-up. O ten se postarala MRNI. MAKEUP - linka, výraznější rty lehce do bordo... prostě dokonalost k podzimu. Doplněk k vlasům je korunka, proto se k ní nejlépe hodí vlny.







Nicméně, než si tohle vše nevěsta obleče, důležitý je i svršek ve kterém se bude připravovat, jelikož staré tepláky a vytahané tričko zkrátka ke svatebním přípravám moc nepatří... proto doporučujeme zvolit svatební župánek - nádherné, kvalitní a skvěle šité jsou od FONELI, navštivte její stránky a objednejte si krásný doplněk na celý život.




Ženich byl taktéž laděn do kabátu tohoto období a to v nádherném smaragdovém obleku od MOLIERE STORE.


O celkové tiskoviny se postaral dodavatel - SOJKOVINY, vše se ladilo do nádherných podzimních barev- zelená, krémová, hnědá a nemohla chybět ani černá, protože tato barva okoření vše.. a u tiskovin tomu nebylo jinak. Nádherná zelená, k ní krémová doplněná mašlemi v těchto odstínech.





V těchto tónech se nesl i celkový dekor svatby a květiny. Tmavě zelená, černé nádobí, zvířecí hlavy, hodně kožešin, veškeré měkké materiály jsou plusem k Vaší výzdobě. Proto deky, kožešiny, polštáře a další pleteniny jsou skvělým doplňkem, který obohatí daný styl a atmosféru svatby. O celkový dekor se postarala - SVATEBNI SALON MARRY ME.

Vše doplnily květiny , šišky, jehličí, eukaplyptus, bavlníky.. nádhera, která je dokonala k tomuto období. Vše vytvořila NA VĚTVI DEKOR.










Prsteny, prsteny a zase prsteny, ani ty nemohou chybět, nádherný zásnubní prsten s malými kameny a jedním ústředním v top zelené barvě! K tomu snubní ... ala kuličkový nádech... nádherné kroužky dokonale padnoucí a vše v růžovém zlatě... to je dokonalost od ZLATNÍK STOCH.





Nesmíme opomenout fotografku a kameramana. Tou je SANDRA MARIE BARTOŠ, která vše zachytila a dotvořila krásnou podzimní inspiraci a krásnou atmosféru a dokonalé barvy podzimu. Vzpomínky na krásném videu od FILIP MALÝ.




Podívejte se na skvělé video!!!





Ještě pár slov k párovým fotkám, využijte jako rekvizity kožíšek, své kotníkové boty a nádherné prostředí, které je v okolí REKOVIC. Házejte listím, utíkejte a vnímejte jen toho druhého a fotograf + kameraman už udělají práci za Vás!




A jsme u konce... Volání přírody bylo nádhernou inspiraci, která se tvořila na konci října, proto se nebojte tohoto období, jelikož příroda do každého období dává maximum a je jen na nás, jak toho využijeme!


Zase u dalšího článku


Váš svatební magazin Moliere


Na této inpsiraci se podíleli:

Místo: Rekovice

Kameraman: FIlip Malý

Svatební šaty: Atelier Klér

Župánek: Foneli

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page