top of page

TŘPYTKY LÁSKY

Výbuch emocí, ve kterých se spojují disco koule, rafinovanost šatů, barevné pozadí, kde hlavní barvou je oranžová, fashion pózy a hlavně zábava. O tom to přece je, užít si svůj svatební den. Proto v této inspiraci přinášíme nádherné kolekce od dvou návrhářek, různé typy a styly šperků, kde si na své přijdou hlavně straky, a taky nádherné stylingy make-upů, které vám, nevěstám, nabízí inspiraci, jak můžete vypadat ve svůj svatební den.


Jdeme na úžasnou inspiraci, kde hlavní roli hrají naši dodavatelé.


Ateliér ONETAKE

Proč by se focení mělo odehrávat na bílém pozadí s minimalistickým pojetím? Proto jsem ráda, že TŘPYTKY vznikaly v nádherných prostorech, kde NIC není překážkou. Pokud hledáte skvělé místo, kde mohou vzniknout úžasné svatební fotografie (ano, i v ateliéru to jde), jednoznačně doporučujeme Ateliér ONETAKE.


Stanislava Tylmanová

Rodačka z Teplic, která za námi pravidelně jezdí vytvářet neskutečné koncepty. Žena, která se nebojí ničeho, je pohodová a taky pohotová. Na následujících fotografiích je její um vidět. Kombinace barevného plátna, disco koulí a barevných květin vytvořila z minimalistického ateliéru rázem scénu, ve které chcete tančit, bavit se a užívat si života. Proto nechyběly pohybové fotografie, díky kterým vidíte tu emoci... a vlastně zjistíte, jaké to bylo :)



Lobelia ateliér

Tady jde o víc než jen o květiny! Specializují se na květinové dekorace z textilních a sušených květin. Jejich rukopis se nese v duchu romantických květin, které nikdy neuvadnou a vždy vypadají dokonale! Navíc jsou skvělou volbou pro ty, kdo nechtějí mít zabarvené šaty či alergii.

Květinové aranžmá, které se vytvořilo pro tuto inspiraci, se neslo v duchu hravosti a veselých barev, a proto nechyběla magenta a prvky sytě malinové a oranžové. Díky tomu vzniklo dokonalé zátiší pro vytvoření úžasných fotografií.


Marmott Dress

Autorkou tří prvních skvostů je Anna Fajkus. První šaty s klasickým korzetem a rozparkem uskuteční sen každé dívky být opravdovou princeznou. Druhé, přiléhavé šaty z měkkého smetanového saténu v kombinaci moderní krajky a flitrů jsou spíše pro elegantní nevěsty, které se chtějí cítit jako hollywoodská hvězda na červeném koberci. Třetí šaty vyrazí dech nejen ženichovi a bezesporu nenechají žádného svatebčana lhostejným. Jsou to sebevědomé šaty pro mladé nevěsty a ideálně se hodí jako popůlnoční šaty. Základ těchto šatů tvoří italský satén vyšší gramáže, jemný tyl a jako třešnička na dortu šatony z kvalitního českého skla.


Glorious Threads

Lucie pod svou značkou Glorious Threads tvoří svatební šaty, které šije nevěstě přímo na míru. Tvorba svatebních šatů na míru je jedinečná služba pro nevěsty, které chtějí šaty podle svých představ. Lucie často šije šaty v barevných tónech, náročném střihovém provedení a zajímavých, neokoukaných designech. Ona sama o svých výtvorech říká: „Inspirací pro tuto malou variabilní kolekci svatebních šatů mi byly nevěsty, které rády cestují. Vezmou s sebou šaty, pár důležitých lidí a vdají se někde na svých dobrodružných cestách."


V této kolekci nenajdete objemné sukně typické pro svatební šaty. Kombinace rafinovaného střihu, bohaté zdobnosti a honosných materiálů tento očekávaný prvek hravě nahradí. Všechny modely jsou navrženy tak, aby vám svou velikostí nezabraly příliš prostoru. Na své si přijdou ženy, které rády nosí krátké, nevšední šaty. Milovnice dlouhých šatů si z kolekce vyberou také.


Hlavním zdobným prvkem celé kolekce je pštrosí peří v odstínu bílé a šedé, které v menším nebo větším měřítku zdobí každý model. Korálkové krajky, perly a kamínky jsou dalším výrazným prvkem kolekce. Asymetrické střihy šatů mezi sebou vzájemně ladí. Materiály jsou mezi sebou taktéž použity tak, aby kolekci spojovaly.


Při navrhování jsem totiž přemýšlela i nad variantou, že by si nastávající nevěsta mohla zvolit modely dva. Jeden model jako svatební a druhý jako popůlnoční. Každý model je proto jiný a může odrážet samotnou nositelku. Na své si přijde žena, která si ráda oblékne dlouhé, romantické šaty, a stejně tak žena, která ráda nosí sexy koktejlky.“


Sqvele

Jedinečné šaty pro každou příležitost, které můžete vzít na svatbu v roli družičky či přímo mohou hrát roli jako popůlnoční šaty. Jsou z lehkého, nemačkavého materiálu. V této inspiraci jsou tři modely – krátké šaty, polodlouhé a dlouhé. Nebojte se právě tyto šaty zařadit do programu svého svatebního dne.


Mendóza

Mendóza je značka handmade šperků, které jsou tvořené s láskou. Proto je každý šperk sám o sobě originálem. Navíc sama paní majitelka navrhuje každý šperk individuálně pro každou ženu podle jejích potřeb a představ. Kromě náušnic zde najdete také náramky, prsteny a ozdoby do vlasů, jako jsou hřebínky a čelenky. Nemusíte se bát ani větších kousků, protože všechny šperky mají v sobě odlehčené kameny.


Tři sety, které tady vidíte, jsou kombinací kamenů a perel, které jsou letošním trendem. U Mendózy jdou lehce zkombinovat výraznější náušnice i s náhrdelníkem – nic nevypadá přeplácaně.


Peacock Eye

Tento název doslova znamená paví oko a většina náušnic je inspirována právě tímto druhem ptactva. Jsou to náušnice, které nejsou těžké, jsou barevné a hodně inspirované nádhernými barvami, kterými oplývá příroda. V kolekcích náušnic proto nechybí ani prvky peří.


Šujtáš, sutaška, soutache – lemovací technika zdobila v minulosti oděvy v mnoha zemích světa. Název pochází z maďarského slova sujtás, což v překladu znamená mohér. Mezinárodně používaný název je francouzský výraz soutache – cop. Touto technikou jsou vyrobené i naše náušnice. Kombinace barev je možná neobvyklá, ale o to výraznější a provokativnější, a to i díky doplnění výrazných kamínků a kuliček.


Brilas

Firma s dlouholetou tradicí, jejíž pobočky naleznete po celé ČR. To je velká výhoda, protože nemusíte do kamenné prodejny jen v určitém městě.


Pro tuto inspiraci jsme zvolili tři sady prstenů. Hlavním tématem, které je spojovalo, byl třpyt, a proto všechny zásnubní prsteny, byly poseté kameny v bílém provedení. Doplnily je snubní prsteny, kde se střídá jednoduchý kroužek s výrazným prstenem, či oba prsteny osázené kameny. Tady si přijde na své každá nevěsta. Věříme, že se nádherné prsteny budou líbit i vám. Brilas jednoznačně doporučujeme!


Nikola Paško

MuaH, která je nejen maminkou, ale také úžasnou ženou. Už jako malá stříhala barbínám vlasy a dokreslovala make-up fixami. Nevydala se hned po dráze vizáže, ale díky mateřství a manželovi si uvědomila, že „back to office“ není její cesta. Proto se rozhodla na sobě pracovat a vytvořit „Nikola Paško Visage“ a my jsme rádi, že jsme se s její prací mohli seznámit. Její specializací jsou nevěsty, a proto i tři looky, které se tvořily, vznikaly na míru každé z nich.




Vytvořila jsem klasický cut crease, použila jsem na rozjasnění části pohyblivého víčka pigmenty. Pigment je značně výraznější než klasický lesklý stín, líčení nádherně povznese. Líčení bylo ve fialkových tónech, které Káje neskutečně sluší. Hladký culík je aktuálně velice trendy. V linii obličeje jsem popustila pár pramenů, čímž jsme dosáhly uvolněnějšího vzhledu.


Extravagantnější look, který si Mirka díky svému exotickému vzhledu může s přehledem dovolit. Extravagantní horní linka v cihlovém tónu, na pohyblivém víčku extra glossy efekt. Nebála jsem se výraznějšího konturování. Mirka se pyšní krásnými dlouhými vlasy – snažila jsem se opět vytvořit něco neobvyklého. Navlnila jsem je pomocí trojkulmy.


Veronika ve mně evokuje klasickou ženskou křehkost. Proto i její make-up je do romantického stylu, oči v hnědých tónech. Cihlová rtěnka s jemným leskem. Vše doplnil romantický messy drdůlek.


Shine&Shine

Třpytky lásky by nebyly ony, kdyby chyběly pořádné župánky od naší Dominiky. Právě Shine&Shine se ve svých kolekcích specializuje na třpyt, každý kamínek se na látku přikládá ručně a díky tomu je vše precizní a dokonalé. Můžete si sami navrhnout, jaký nápis bude mít zrovna ten váš.


Rozhodně se Dominice ozvěte, protože je to žena, která ví, jaké jsou poslední trendy v oblasti negližé, neustále se vzdělává a dokáže vám velmi dobře poradit. Proto i kolekce na tuto inspiraci byla stvořená v dvou krásných košilkách a pyžámku. Každá z vás si může najít to své, aby právě „ten“ kousek byl tím nejlepším parťákem a vzpomínkou na váš den.


Třpytky lásky - to byl startovací článek a my se těšíme u dalších dílčích o dodavatelích!


Váš svatebni magazin Moliere


Na této inspiraci se podíleli:

Květiny: Lobelia Atelier

Župánky: Shine & Shine

Prsteny: Brilas

Náušnice: Mendoza, Peacockeye


Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page