top of page

Tropický ostrov - neutrálním barvám zdar!

Nevíme, jak to chodí u vás, ale většina lidí, když jede na dovolenou, tak neutrální svršky odhodí doma a na řadu nastupují barevné outfity, které celou dovolenou ještě podtrhnou.. najednou se člověk cítí líp. A ať chceme nebo ne, tak barvy o nás hodně prozrazují, jakou máme náladu, co cítíme a další.. a tahle inspirace je nabombená barvami a tropickými květinami!


Začneme od nevěsty... na tomto konceptu s námi spolupracovala Lucie Feriková se svým partnerem. Na Lucce jsou dominantní hlavně její vlasy, proto jsme ji taky oslovili, protože se přesně hodila do našeho konceptu! Takže vlasy bychom měli... Do vlasů jsme dali ozdobu od skvělé Mari Achttps://www.instagram.com/mari.accessories.cz/cessories, kde jsme zvolili zapichovací ozdoby s květinami ve fialovo - růžové barvě. Styling vlasů byl jednoduchý - vlny. Pro líčení byla zvolena naprostá bomba - divočina, která nezná hranice, o make-up se postarala moc šikovná Nikol Mrnuštíková! Náušnice jsme zvolili v taktéž extravagantní barvě od Peacockeye.sk. A jak jsme již zmiňovali vše doplnili naprosto skvělé šaty od Svatebního salonu Gabriella, které celý look lehce zmírnily.







Pro ženicha jsme zvolili světle modrý oblek v letních barvách, který dokonale doplňoval celý koncept. Oblek je ušitý z lehčích materiálů aby se ženich cítil komfortně. Vše od Molière Store.



O výzdobu a květiny se postaralo Květinářství Magnolie. Slavobránu ve tvaru trojúhelníku doplnily květiny s velkými tropickým listy, naprosto dokonalé! Svatební tabuli tvořila barevná hravost, doplněná tiskovinami od Michaellar art a makronkami z cukrárny Makronky od Janči.















Prsteny, které zdobily tuto exotickou bombu,vyhotovila velmi šikovná šperkařka Vizu Art, které byly jednoduché, přičemž zásnubní prsten byl výraznějšího rázu s kamenem. Podívejte se sami, je to krása!





Zajímavostí na této inspiraci je přidání zmrzliny a cukrové vaty od Yes Yes ice cream. Dokonalý poctivý gelato a k tomu krásná cukrová vata. K tropické inspiraci jak dělané.









V této inspiraci nemohly chybět ani svatební noviny od Novinissimo, které jsou vtipným prvkem odhalující skutečnosti ze života ženicha a nevěsty a zároveň jsou památkou jak pro svatebčany, tak pro ženicha a nevěstu.


A na závěr si tento páreček dal osvěžení v podobě drinku, který by na žádné svatbě neměl chybět!



Naše konečná slova budou znít asi takto: ,, Pokud milujete barvy, tak se prosím neohlížejte na ostatní, ale udělejte si svatbu podle svého, nabombujte ji barvami a prvky, které jsou pro Vás ikonické!!! Protože i když se to někomu nebude hned líbit, tak na výsledné fotografie a videa se budete dívat Vy a ne ostatní!


P.S. Pokud byste chtěli vidět více fotek z této inspirace, podívejte se na náš Pinterest! ( stačí kliknout na odkaz)


Tak zase příště!


Vás svatební magazín Molière


Na této inspiraci se podíleli:

Fotograf: Kati Malinká

Náušnice: Peacockeye.sk

Ozdoba do vlasů: Design by Mr

Tiskoviny: Michaella art

Květiny a Dekorace: Květinářství Magnolie

Sladký bar: Makronky od Janči

Zmrzlina a cukrová vata: Yes yes icecream

Svatební noviny: Novinissimo

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page