top of page

Svatební župánek - ten nejlepší parťák pro svatební ráno

Přestavte si následující... probudíte se, chvilku prohlížíte instagram, vstanete z postele a podíváte se na ten nádherný východ slunce. Do pokoje Vám vběhne nejlepší kamarádka a zakřičí: ,,Dnes je tvůj den!!!! Vdáváš se! " Obejme Vás a Vy vstanete z postele a popadnete župánek, jejž Vám leží na posteli.. obléknete si jej a na kůži cítíte příjemnou látku, ze které je ušitý, nejspíše satén..


Tohle je pro mnoho z Vás ideální svatební ráno.. a zpříjemnit jej Vám ho může mnoho věcí, Vaši nejbližší kolem, sklenka dobrého Prosecca, ranní sprcha a jedna věc, která Vám bude sloužit dalších mnoho let.. o čem je řeč? To jste možná už poznali.. SVATEBNÍ ŽUPÁNEK..


V tomto článku se zmíníme o tom, PROČ jej mít, doporučení na skvělé DODAVATELE a pár slov od nás...

Fotograf: Veronika Anýžová, Župánek: Shine & Shine , Místo: Dům u Parku

 

PROČ jej vlastnit?

Když zabrousíme trochu do historie, dostaneme se do 18. století v Evropě, kdy se župan používal jako součást domácího oděvu, nicméně Král Ludvík XV. jej povýšil na jiný level a to jako oficiální oděv pro vykonávání dopolední audience...


Tudíž župánek není jen tak něco... ale když investujete do kvalitnějšího kousku, může se z něj stát Váš společník na velmi dlouho dobu. Stačí když se podíváme na další skvělé filmy jako Snídaně u Tiffanyho, Ďábel nosí pravdu a další... prostě NIKDE nechybí župan.

Fotograf: Veronika Anýžová, Pyžámko: Shine & Shine, Místo: Zámecká Oranžerie


To bychom měli téma župan obecně. Ale teď jste v situaci, kdy plánujete svatbu a přemýšlíte, zda je to kousek, který byste chtěla / měla mít či jestli se bez něj obejdete... a jelikož jsme svatební magazín a snažíme se Vám naše milé nevěsty pomáhat, zde jsou naše PROČ!

  • kvalitní župánek budete mít několik let

  • je to skvělý dárek pro Vaše družičky, maminku a další blízké

  • v létě ochladí a v zimě Vás zahřeje

  • je to skvělá vzpomínka na to nejkrásnější období v životě

  • je to další luxusní kousek oblečení do Vašeho šatníku, který nikdy nevyjde z módy

  • absolvujete v nich celé přípravné ráno pro Vaši svatbu

  • nicméně je potřeba se o něj dobře starat, přeci jen, je to satén ( o tom Vás poučí dodavatel, u kterého župánek koupíte)

  • župánkem si můžete udělat radost nejen ostatním, ale i sobě

  • je to skvělý společník pro fotky ze svatebního rána

Fotograf: Kati Malinká, Župánek: Foneli

 

DOPORUČENÍ NA DODAVATELE

Zadejte si do googlu slovní spojení svatební župánek a vyjede Vám asi milion odkazu na různé stránky, které nabízejí svatební župánky v nejrůznějších cenových relacích. V tomto případě bych ale ráda podotkla, že INVESTICE do takového kousku stojí rozhodně za to! Aspoň pro Vás jako nevěstu... a proč? Koukněte se znovu na důvody výše.


Ráda bych Vám doporučila dva dodavatele, jejichž práce rozhodně stojí za to!

Fotograf: Sandra Marie Bartoš, Místo: Rekovice, Župánek: Foneli


FONELI

Je to česká značka, která se specializuje převážně na svatební doplňky. Všechny jejich výrobky se ručně šijí v České Republice. A paní majitelka Darinka je naprosto úžasná žena! Osobně vše vybírá, kontroluje a dává do toho své srdce. Jsem za ni moc vděčná a máme opravdovou radost, že její práci můžete vidět u nás v magazínu.


U ní se můžete spolehnout na skvělou komunikaci, nádherné balení a opravdu ruční práci a ,, zlaté české ručičky" :D. Za její práci se můžete stoprocentně zaručit. Odkaz na její práci najedete ZDE.








 

SHINE & SHINE = třpyť se zlato třpyť

Jejich slogan, který je založený na rozzáření Vás!

A to doopravdy tak je, jejich župánky září na každé nevěstě. Jejich kolekce svatebních župánku je rozšířená i o barevné varianty, které můžete doplnit krásnými nápisy. Opět i tento dodavatel je naším ověřeným a tudíž za něj dáme ruku do ohně. Ale pokud stále nějaká z Vás přemýšlí nad tím, zda je ten svatební župánek ten pravý, v Shine&Shine je i varianta svatebního nádherného pyžámka s peříčky, které jsem měli také možnost vyzkoušet a je to tedy naprostá bomba!










 

¨To byly naši dva dodavatelé, kteří jsou naprosto úžasní a jsou to profíci ve svém oboru. Rozhodně je doporučujeme a byla by chyba, pokud byste od nich nic neměli.


Svatební župánek je za nás nepostradatelná věc, která nesmí chybět na žádném svatebním seznamu pro nevěstu. Je to skladný společník, který skvěle poslouží pro každou příležitost. I já miluji župany a nedokážu si bez nich představit žádné ráno :D :). Proto si na něj vynahraďte položku ve svém budgetu a my Vám garantujeme, že nebudete litovat.


Doufáme, že se Vám tento článek líbil a moc se těšíme u dalšího.


Váš svatební magazin Moliere



Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page