top of page

Svatební festival, na který jste čekaly! 80 dodavatelů, ohromující přehlídky a úžasné výhry v Brně!

Jsi čerstvá nevěsta? Nebo již několik měsíců hrdě nosíš na svém prsteníčku ten nádherný symbol lásky, který ti věnoval tvůj drahý muž? Svatba je velkolepá událost, kterou si budeš pamatovat do konce svých dnů, stejně jako tvůj partner a všichni hosté. Právě pro tebe máme skvělý startovací bod pro plánování tvé svatby!

Tvým prvním úkolem je se pěkně obléct, nalíčit a vzít s sebou svou maminku, kamarádky, svědkyni nebo snoubence. Udělej si čas 3. a 4. Listopadu 2023.


PROČ?

Protože právě v těchto dnech se koná další ročník skvělého SVATEBNÍHO FESTIVALU V BRNĚ. Akce proběhne v krásných prostorách hotelu PASSAGE.


Jsem hrdá na to, že náš Svatební Magazin Moliere se stal mediálním partnerem této události! Takže se na nás můžeš spolehnout, že tě festivalem provedeme. Tak jdeme na to!


Pokud znáš náš magazín, pak víš, že milujeme online svět, ale přes internet se nedozvíš všechno. Proto je skvělé, že na tomto ročníku festivalu potkáš pod jednou střechou více než 80 dodavatelů, jejichž majitele můžeš vidět "na vlastní oči". Osobní kontakt je nesmírně cenný - můžeš se setkat s dodavatelem tváří v tvář, poznat ho, popovídat si s ním a vyzkoušet, ochutnat nebo ovonět jeho produkty. Takže tímhle vším zabiješ několik much jednou ranou.


Navíc, velkým zpestřením tvého inspirativního dne bude možnost prohlédnout si více než 100 svatebních šatů na módních přehlídkách, které se konají oba dny. Takže nemusíš chodit "od salónu do salónu", ale můžeš si vytipovat své šaty přímo na svatebním festivalu.

Na přehlídkách se můžeš těšit na autorské kolekce od Ivety Řádkové, Michaela Miroslava Knota, Sandry Mark a Veroniky Šťastné.


Dalším skvělým bodem programu jsou workshopy, které budou probíhat přímo na pódiu. Dozvíš se například, jak rozjet tu nejlepší svatební párty a další zajímavé tipy a triky.


Celým svatebním festivalem tě bude provázet moderátorka Sandra Parmová. Na mole se můžeš těšit na modelky Nikol Uhlířovou, Nikol Švantnerovou, Alenu Prešnajderovou, Kateřinu Kasanovou a HANKU VÁGNEROVOU, která je tváří celého festivalu a která se letos v prosinci také vdává.




Třešničkou na dortu je skutečnost, že tento festival není jen tak obyčejný - oba dva dny můžeš vyhrát fantastické ceny:


Které to jsou?

  • hlavní cenou je poukaz na líbánky v exotice od cestovní kanceláře Deluxea

  • -snubní prstýnky v hodnotě 30.000Kč od Aurellio luxury

  • -svatební šaty od salonu SVATKA a CAXA Brno

  • -oblek pro ženicha od Moliere store

  • romantický víkend Hotel Chateau de Frontiere,

  • poukazy na svatební výzdobu, líčení, oznámení nebo dekorace


Tyto skvělé ceny ti ušetří svatební rozpočet!



Už se chystáš, že si koupíš vstupenku?

Doporučujeme ti ji zakoupit online přes smsticket, kde je levnější a můžeš vyhrát jednu ze skvělých cen v tombole. Případně si ji můžeš zakoupit i na místě za 250 Kč, ale tyto vstupenky nejsou výherní. Anebo úplně skvělá varianta a to je VIP vstupné, které stojí 500 Kč, nalezneš je na stejném odkaze v této částce máš - welcome drink, dárek, šatnu, přednostní vstup a místo na sezení u přehlídkového mola.


Vstupenky:


Svatební festival v Brně

3.- 4. listopadu 2022, pátek 14-19hod, sobota 10-17hod

hotel Passage, Lidická 23, Brno




Svatební plánování ti uteče jako voda, pokud budeš mít kolem sebe skvělý tým svatebních dodavatelů. Tento festival je tedy skvělým startem tvé svatební cesty. Sleduj náš Svatebního magazínu Moliere a Svatebního festivalu na instagramu, kde najdeš veškeré informace a nezbytnou orientaci.


Moc se na Tebe těšíme!!!!


Svatebni Magazin Moliere & Svatební festival



Autorem fotografií je Svatební festival ve spolupráci s těmito lidmi:

Fotograf: Aneta Juříková

Svatební šaty Svatební salon Svatka

Společenské šaty: Miroslav Michael Knot

Prsteny: Aurellioluxury

Náušnice: Mendoza Jewels

MUAH: Patricie Nespurki

Květiny: Květy z louk

Lokace: Villa Jumiadde



Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page