top of page

Růžový polibek - kombinace růžové a černé = lehká extravagance

Růžová barva kterou nosí malé holčičky, jsou v ní zahalené různé druhy květin, je barvou cukrovinek, ale také se používá jako svatební barva. Nicméně, co si budeme, pro mnoho z Vás je to extrémně kýčovitá barva, která rozhodně nepatří do Vašeho stylu, ale o tom se dnes bavit nebudeme :).


Chceme Vám ukázat, že když použijete různé odstíny růžové a přidáte černou, která to celé odlehčí, vytvoří se z toho krásná kombinace.

Celou inspiraci jsme tvořili na krásném místě a to ve Vile na Landeku, kterou naleznete v Moravskoslezkém kraji. Je to opravdu vila s velkým V, jelikož celé prostředí je naprosto uchvacující. Sjeďte očima dolů a pokochejte se sami... samozřejmě součástí je velká zahrada, kterou můžete zakomponovat do své svatby.




Jak jsme už řekli na začátku, hlavní barvou je růžová a černá a tohle se promítne do všeho. Začněme od tiskovin. Ty vytvořila moc šikovná Zuza Design, přičemž kombinace těchto dvou barev se odehrála na obálkách designu tiskovin a pečetí a dalších kartiček. Líbí se Vám tato kombinace?





Co se týče nevěsty, tak se připravovala v krásném župánku od Shine & Shine, s proseccem v ruce značky Love Prosecco. Příhodně jsem zvolili barvy skleniček a Prosecca v černé barvě pro jejich vyniknutí.












O celou vizáž se postarala Nikol Mrnuštíková, líčení bylo svěží a do barev růžové, možná Vás to překvapí, ale růžová vypadá skvěle na očích, pokud přidáte různé odstíny a černou linku.

O hlavní oděv na tuto inspiraci se postaral Svatebni salon Veronica, šaty jsou bohatšího typu ,v podobě větší sukně a korzetu se spadenými ramínky. Samozřejmě nemohly chybět šperky, jako v žádné naší inspiraci. Ty jsou od dodavatele Zuzana Barčáková, která se specializuje na svatební šperky, pro tentokrát jsme je zvolili v bílé variantě s kamínky a k tomu náramek ve stejném stylu.







Dekorace, květiny a sladký bar ani tohle nechybělo. Půjdeme postupně.. O dekorace se postarala Avava, Skvělá dvojice, která vytvořila svatební tabuli a sweet bar, který byl jednoduchý, ale zároveň perfektně hrající barvami. A nejen to, doplnili jsme stůl čirým sklem a vázičkami v barvě inspirace.
















O sladký bar se postarala Cake Art Třinec, dort byl třípatrový s motivem mramoru s tím, že prostřední patro bylo ve světle růžové barvě. Nechyběl ani zbytek sladkostí jako lízátka s cupcakes.













 

A jdeme konečně na párové fotky, při nich nechybělo ani bouchnutí šampusu, dýmovnice a další, jsou z toho nádherné fotky!!!




















 

O všechny fotografie se postarala skvělá Veronika Anýžová! Vynikli i nádherné snubní prsteny od dodavatele Aumanti Design.





K večeru se nám už trošku zkazilo počasí, ale ničemu to nevadilo, jelikož vznikly nádherné fotky se světýlky a deštníkem a později v prostorách dolu ve Vítkovicích. Nevěsta měla na sobě už popůlnoční šaty od značky A.v.a.n.o.a.












Co říkáte na lehkou divočinu?


Svatba v těchto dvou barvách může vypadat famózně a tato inspirace je toho dokladem! A nezapomeňte sledovat dodavatele, kteří byli součástí!


P.S. Chtěli byste vidět více fotek? Pokud ano, podívejte se na náš Pinterest ( stačí kliknout)


Těšíme se u dalšího článku !


Váš svatebni magazin Moliere


Svatební šaty: Svatebni salon Veronica

Dekorace: Avava

Sladký bar: Ceke Art Třinec

Tiskoviny: Zuza Design

Župánek: Shine&Shine

Prsteny: Aumanti Design

Náušnice: Zuzana Barčáková

Popůlnoční šaty: A.v.a.n.o.a.

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page