top of page

PŘÍBĚH LÁSKY - ,, ANO " VE VÍRU VELKOMĚSTA

Dlažební kostky pulzující životem, zábradlí lesknoucí se v dokonalé čistotě, luxusní bílé povlečení, nerušený zvuk výtahu a omamná vůně čistoty - to vše evokuje pro mě velkoměsto a jeho spojení s nádherným a luxusním hotelem. Místo, kde se rodí inspirace. Tento příběh lásky je o tom, jak harmonicky spojit ruch metropole, luxusní hotel jen několik kroků od Václavského náměstí a svatbu vašich snů, která vypráví o lásce... lásce, která právě teprve začíná. Zjistíte, jak se spojuje elegance, čistota a hravost špetkou luxusu ve "magazínovském" stylu.


Pojďme se společně inspirovat fotografiemi od Jana Dikovského a Videem o Reacted Media.


P.S. Nezapomeňte sledovat všechny naše dodavatele - na konci článku naleznete jejich odkazy, které vás po kliknutí přesměrují na jejich stránky. Sledujte je a zjistěte více o jejich práci.



Otevřeme dveře do místa, které je skutečným skvostem přímo v srdci Prahy, doslova krůček od Václavského náměstí. Vítejte v Hotelu ALMANACX, kde se sny stávají realitou a kde se od první chvíle budete cítit jako královna a král. Je to místo, kde vaše svatba prostě musí proběhnout.Jednou z velkých předností je široká nabídka parkovacích míst, neboť hotel disponuje vlastním parkovištěm. Čeká vás zde velmi profesionální přístup a maximální komfort v podobě luxusních pokojů, elegantních salónků a prvotřídní restaurace, jejíž kuchyně je rovna Michellinské úrovni.


Jedním z hlavních předností je již zmíněné bezstarostné parkování a také nemusíte mít obavy ohledně kapacity - hotel je totiž opatřen dostatečným počtem pokojů. Dalším bonusem je absolutní soukromí, vaše svatba se může uskutečnit v naprosté pohodě, aniž by jakkoli rušila ostatní hosty. Ale co opravdu zařadí tento hotel výše na žebříčku je jeho vzhled... Mramorové schodiště, pokoje navržené slavnými designéry a elegantní, čistý design. Tento hotel je to, co opravdu chcete... Můžete si být naprosto jisti, že jeho atmosféra perfektně podtrhne kouzlo vaší svatby.


P.S. Sledujte náš magazín! Brzy vyjde exkluzivní článek věnovaný právě tomuto hotelu.



Inspiraci jsme ladili do barev - BÍLÉ, ČERNÉ a MAGENTY. Tato kombinace je stále v trendu pro rok 2023 a bude se odrážet i v následujícím roce. Vybrali jsme magentu pro detaily, jako jsou svatební kytice, tiskoviny a make-up.


Začínáme s tiskovinami, které byly velkou novinkou od naší dodavatelky - 3D tiskoviny. Iniciály novomanželů byly vyzobrazeny v 3D formě. Kombinace neutrálních barev, do kterých se vklínily tóny magenty, byla skvělou volbou, která celý koncept oživila.


Máme pro vás malý tip: Pokud jste zastánci neutrálních barev, ale přesto byste chtěli do své svatby vnést trochu živých barev, zvolte je v detailu. Nebudou příliš nápadné, ale naopak skvěle doplní celkový koncept.


Květiny jsou stěžejním prvkem každé svatby, a to obzvláště v případě, kdy inspirací je velkoměsto a luxusní hotel. Jedinečnou atmosféru dokreslují nádherné a originální květinové výzdoby, například v podobě svatební kytice a dekorací do klopy. Ty už dávno nejsou jen klasické připínací ozdoby, ale mohou se objevit i ve formě elegantního „kapesníčku“, který můžete zastrčit do kapsy u saka.


Ráda bych zdůraznila, jak je důležité brát v potaz roční období, v němž se svatba koná. Nebojte se svěřit výběr květin do rukou profesionální floristky. Ta dokáže přesně posoudit a zhodnotit, jaké květiny se pro danou příležitost a roční období nejvíce hodí. Tím nejen získáte ty nejlepší květiny, ale můžete i ušetřit ve svém svatebním rozpočtu.


U nás například vedoucí role hrály růže a jiřiny v barvě magenty, které celý prostor proměnily v nádhernou květinovou oázu. A jak jistě zaregistrujete, naše kompozice nezahrnují pouze sladké, světlé květiny. Do výzdoby jsme zařadili i tmavší barvy, které celkový dojem hezky vyvážily a evokovaly atmosféru pozdního léta až podzimu.



Pojďme se přesunout na ženicha a nevěstu.


Přípravy na tento velký den probíhaly v luxusním apartmánu 8. patra hotelu Almanacx. Začneme s detaily ohledně ženicha. Hlavní inspirací pro nás byla černá barva, takže jsme se rozhodli pro elegantní celočerný oblek, včetně kravaty a vesty - a ta je oboustranná, takže nabízí různé možnosti kombinací.

Někteří z vás si možná myslí, že černý oblek je vhodný pouze na pohřby nebo na večerní akce. Avšak černý oblek se stává trendy volbou pro svatební oblečení. Právě v černém obleku totiž váš muž vypadá neodolatelně, jednoduše a zároveň luxusně.


Zaměříme se podrobněji na přípravu nevěsty. Jak jsem již dříve zdůraznila, tyto předsvatební chvíle jsou klíčové. Během nich má nevěsta šanci se trochu uvolnit, odhodit stres stranou a začít naplno prožívat svůj velký den. Nechci se zbytečně opakovat, ale je skutečně důležité, aby jste tento čas strávila v oblečení, které je pro vás pohodlné a zároveň připomíná blížící se svatbu. Proto bych nechtěla opomenout úžasný set košilky a župánku s tématickým nápisem "Nevěsta", ve kterém můžete strávit své svatební ráno. V tomto pohodlí si můžete vychutnávat své ranní Prosecco. Jako poslední detail příprav nevěsty bych chtěla zmínit podvazky, z nichž tu byly připraveny dvě. Tyto úzké, elegantní a přesto luxusní kousky, byly zdobené magentou a perlami, které tvořily hlavní ozdobu.


Pokud jde o styling inspirovaný touto vizí, měla jsem jasnou představu. Popřál jsem si, aby hlavním prvkem byl culík, lehce nadzvednutý z volně rozpuštěných vlasů. Ať už ozdobený nádhernou sponou do vlasů, jeho neupravený styl zajišťoval, že přední prameny vlasů jemně rámovaly obličej. Tento trik vás nenechá působit jen jemně, ale dodá vaší podobě také luxusní nádech. Líčení bylo nude, ale jak často zdůrazňuji, přesto výrazné. Linky, řasy a stíny - tahle kombinace je úchvatná a sluší téměř každému. Rty byly v tónovaných odstínech nude.


Šperky pro tuto inspiraci se vyznačovaly extravagancí. Významným prvkem byly náušnice, z nichž každá měla jedinečnou velikost a byly kompletně posázené perlami ve tvaru květin. Dokreslení celého setu pak zajišťoval náramek, který fungoval jako ideální doplněk. Šaty, které jsme vybrali, mě ohromily na první pohled - JEDNODUCHÉ, BÍLÉ a zaručující BOŽSKOU POSTAVU! Je však třeba zdůraznit, že tento model nejlépe sluší ženám od 165 cm a výše... Přestože byly šaty úplně jednoduché a bez jakéhokoli zdobení, celkový dojem oživily doplňky - ať už šperky, nebo také CELOPERLOVÝ ZÁVOJ A RUKAVIČKY! Pokud přemýšlíte o průhledných dlouhých rukavicích, určitě se pro ně rozhodněte! Opticky prodlouží ruce, působí velmi jemně a přitom žensky. A hlavně, je to skvělý doplněk, který udělá parádu! Posledním detailním prvkem byly sluneční brýle, které bych charakterizovala jako „must have“ každé svatby.


Jako dokonalou poslední tečku naší svatební výbavy přidaly nádherné prsteny. Pro ženicha jednoduchý, ale elegantní kroužek z bílého zlata, zatímco pro nevěstu zásnubní prsten s výrazným kamenem a snubní prsten skládaný z menších zlatých částic s kameny - naprostý zářivý skvost!



Co můžete vyčíst z tohoto odstavce?

Základem je jednoduchost, ale pokud něco opravdu milujete, ať už je to určitý trend, barva nebo tvar, neváhejte to zapojit do organizace vašeho svatebního dne. Vaše svatba by měla být odrazem vás, ne někoho jiného!


Jako finální myšlenku bych se ráda ještě jednou zaměřila na optimální využití hotelu a jeho okolí pro vaše svatební oslavy. Hotel Almanacx se může pochlubit nádhernými prostory, které by bylo opravdu škoda nevyužít. Mramorové schodiště, elegantní piano, přívětivé foyer a fascinující pokoje či chodby, které je doplňují, včetně výtahu - to vše skýtá ideální kulisu pro vytvoření nádherných svatebních fotografií. Neváhejte se na nás obrátit, naši odborníci vám pomohou s radostí a precizností.


A co teprve využití pulsujícího velkoměsta?

Stačí se vydat na Václavské náměstí, využít jeho přechody a fascinující budovy kolem. Město samo vypráví příběh!


Představte si svůj příběh lásky jako ztělesnění elegance a luxusu, zasazené do šedivého ruchu města, plného lidí spěchajících do práce nebo na kávu. Právě tento kontrast mezi elegancií a každodenním shonem je to, co dodává celé scéně jeho jedinečnou krásu. Posuďte sami. A nezapomínejte - váš příběh teprve začíná být vyprávěn...


Těšíme se u dalšího článku


Váš svatební magazín Moliere.



Dodavatelé, kteří se na této inspiraci podíleli:

Fotograf: Jan Dikovský

Svatební šaty: Love Spell Bridal

Oblek: Moliere

Tiskoviny: Michaela Röhrl

Květiny: Květiny Karol

Ozdoba do vlasů: Maddam šperky

Prsteny: Samek Diamonds

Župánek a košilka: Shine & Shine official



Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page