top of page

Pět věcí, které musíte udělat jakmile se zasnoubíte

Ať už jste to čekali nebo to bylo překvapení, máte zásnubní prsten a budete se vdávat. Moc gratulujeme!! Jste v celé téhle svatební věci nováčkem, takže zde je náš návod, co rovnou udělat a věřte nám, vše ostatní může počkat...




DEJTE O TOM VĚDĚT BLÍZKÝM

Zasnoubení je určitě jedinečná příležitost, proto se pochlubte rodině a svým blízkým, zavolejte jim, pošlete fotografii a sdílejte, pokud chcete, prostřednictvím sociálních sítí. Uspořádejte zásnubní setkání pro přátele a rodinu a dejte si něco bublinkového. Nemusí to být okázalé nebo extravagantní, ale něco tak jednoduchého, jako setkání ve vaší oblíbené hospodě nebo domácí večeře



PŘEMÝŠLEJTE O DATUMU SVATBY

Uvažujte o termínu svatby. Chcete nějaký speciální termín, preferujete svatbu v určitém ročním období ? Zamyslete se nad stylem svatby. Pokud plánujete svatbu venku, zřejmě nebude vhodný žádný zimní měsíc. Jakmile budete mít své datum v diáři, je čas vybrat spolehlivé přátele, kteří vám pomohou to uskutečnit! Plánování svatby je velký úkol, a pokud nechcete svatební agenturu, budete určitě potřebovat, pomoc vašich blízkých.




URČETE SI ROZPOČET

Kolik byste chtěli utratit za vaši svatbu ? Chcete jen oběd s rodinou nebo i párty s přáteli? To vám určitě pomůže ve vašem plánování. I když se zdá, že je to brzy, je to skvělý čas na předběžný seznam hostů. Při výběru místa budete potřebovat znát přibližná čísla. Kde hledat svatební místa? Zkuste v našem seznamu doporučených míst. Může být levnější mít svatbu ve všední den, ale pamatujte na to, že si lidé budou muset vzít volno v práci. Je dobré určit si limit na všechny položky a samozřejmě počítat i s určitou rezervou na skryté poplatky.



HLEDEJTE INSPIRACI

Začněte brázdit na pinterestu a hledat, jaký styl výzdoby, svatebních šatů či oznámení se vám líbí. Najdete tam jako množství inspirací, tak i postupů, jak si některé věci připravit ve vlastní režii. My vám nabízíme také spoustu možností a seznam profesionálů, kteří vám nabízejí své služby ve všech oblastech týkajících se svatby. Nečekejte a oslovte dodavatele, kteří se vám zalíbili. Některé termíny jsou u profesionálů beznadějně vyprodané i rok či dva dopředu. Projděte si svatební místa a společně je navštivte, není nad osobní zkušenost.


Fotograf: : Lukáš Navara, Prsten: Šperky Jann


NAVŠTIVTE SVATEBNÍ VELETRHY

Možná jste o tom nevěděli, ale svatební veletrhy přinášejí množství slev, které můžete během těchto dní využít. Na jednom místě se seznámíte s místními dodavateli a tak si můžete prohlédnout aktuální trendy a novinky v oblasti svateb.


Nestresujte se a relaxujte ! Je skvělé, že začínáte uvažovat o svatbě, ale určitě se nyní do ní nemusíte pouštět na plné obrátky. Dopřejte si čas a domluvte se s partnerem, jakou cestou se vydáte. Je to vaše společná cesta.


Nechte se inspirovat ve své cestě ke dni D. Proto nezapomínejte pravidelně sledovat náš web a instagram.


Váš svatební magazin Moliere





Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page