top of page

"Proč jsou, černá, bílá a perly klíčem k absolutní eleganci? Odhalte NEKONEČNÝ PŮVAB!

Půvab je kvalita, kterou subjektivně vnímáme jako něco velmi krásného a oku lahodícího. Když jsme přemýšleli o další inspiraci, kterou bychom rádi sdíleli, toto slovo se nám zdálo být naprosto nezbytné z několika důvodů. Heslem našeho magazínu je jednoduchost a čistota, což jsou hodnoty, které se odrážejí i v našem osobním životě.


Kombinace černé a bílé patří mezi naše oblíbené barvy a aspoň jednou za rok by neměla chybět v našich inspiracích.

Spojením čistých linií, krémovosti a skla jsme vytvořili kombinaci, ve které se najde téměř každý z vás - protože je JEDNODUCHÁ!


Velkou inspirací pro nás byla nástěnka skloubená z prvků keramiky, skla, porcelánu, světlých barevných odstínů a především PEREL...


Pojďme společně se ponořit do hlubin půvabu prostřednictvím nádherné STODOLY PROST, fotografií od legendární fotografky DALIBORY BIJELIČ a záznamu talentované kameramanky LÍDY ZAHRADNÍKOVÉ, KTERÉ NALEZNETE NA NAŠEM YOUTUBE KANÁLU!


Místo:

Stodola Prost je malebné a osamocené místo situované nedaleko Olomouce. Jeho hlavním kladem je odlehlost od okolních domů, což zaručuje, že veselice svatební hostiny nikoho nebudou rušit při večerním spánku. Samotný objekt je nádherně zpracovaný s použitím kamene, betonu a velkého množství dřeva. Hlavním prvkem interiéru je impozantní krb, který dodává atmosféru jak při zimních, tak letních svatbách.


Toto místo můžeme upřímně doporučit nejen díky milému páru, který jej vlastní, ale také proto, že nabízí vše pohromadě - obřad, skvělou párty i ubytování pro hosty!


Tip od magazinu: Pro svatbu vybírejte místo s hlavní výhodou seskupení více lokací na jednom místě! Ušetříte tak čas ve svém harmonogramu a nemusíte řešit zbytečné přejezdy.


Dekorace a květiny:

Eleganci lze vyjádřit naprosto jasně prostřednictvím monochromatických prvků. Kombinace stejnodruhových váz, servisu a květin vytváří půvabnou atmosféru. Přidáním tří běhounů v kombinaci s perlovým motivem vzniká dokonalý celek, který plně reflektuje pojem elegance.


Květiny jsme zvolili převážně v bílé barvě bez přidání zelených prvků. Svatební kytice se skládala z pěti velkých květin, které dohromady utvořily jednoduchý a elegantní design.


Tip: Pokud toužíte po opravdu elegantní svatbě, doporučujeme investovat do výzdoby a květin, které vám zajistí ten správný "vibe". Držte se jedné barvy bez přidání zelených prvků a vytvořte tak harmonickou atmosféru.


Sladký bar:

Dalším stylovým prvkem vaší svatby může být elegantní sladký bar společně s nádherným dortem. Představte si dvoupatrový dort posetý perlami, který dokonale ladí s kombinací černé a bílé. A aby toho nebylo málo, připravte pro svatebčany oku lahodící sladkosti na baru, jako jsou vynikající makronky, Pavlovy a další dobroty, které si budou moct hosté pochutnat.


Tip od magazínu: Dort nemusí být pouze nahý nebo čistě bílý. Pokud máte určité prvky na své svatbě, měli byste je zahrnout i na sladkém baru


Prosecco:

Alkohol je neodmyslitelnou součástí události, jako je svatba. Avšak jak dobře víme, je důležité konzumovat ho s mírou, abyste si svůj velký den mohli užít v co nejlepším rozpoložení. Na své svatbě nemusíte mít pouze lahve s proseccem, co když zkusíte připravit stánek a dokonce i věž ze skleniček?


Stánek s proseccem bude nejenom efektní dekorací, ale také skvělým místem pro pokec s ostatními hosty - prostě proseccový bar jen pro Vás! (Na konci článku najdete odkaz na našeho úžasného dodavatele!)


Proseccová věž bude nejen atraktivní pozadím pro fotky, ale také další společnou zábavou, při které si užijete spoustu smíchu a vznikne mnoho skvělých snímků.


P.S. Věž můžete sestavit i z menšího počtu sklenic.

Vizáž:

Nevěsta nemusí mít vždy tradiční účes s vlnami nebo drdolem. Pokud máte přirozeně dlouhé vlasy, proč nezvolit upravený culík, který bude sám o sobě elegantní? Tím získá vaše vizáž nový rozměr. Make-upem pak celý vzhled dotvoříte - lesklé hnědé rty, výrazné oči a projasněný obličej, který společně s dlouhými perlovými náušnicemi opticky prodlužuje krk.

Šperky:

Jak již bylo zmíněno, hlavním tématem co se týče doladění jsou perly. Proto by neměly chybět ani mezi doplňky. Dlouhé náušnice a náramek jsou dva doplňky, které bohatě stačí k tomu, aby nevěstin outfit byl dokonalý.


Tip: Ačkoliv se říká, že perly přinášejí smůlu, prosím nepřikládejte velký důraz na takzvané "pověry". Jsou to pouze fráze, které opakovalo mnoho lidí a postupem času se z nich stalo něco smutného a nesmyslného. Na svatbě si dejte to, co se vám líbí, a nenechte se ovlivnit veřejným míněním!


Prsteny:

Jednoduché, elegantní, třpytivé. Rozumím, že ne každá z vás je nadšená pro kameny, ale ty mají vždy své kouzlo. Navíc tento typ prstenu je opravdu na celý život - jednoduchý, elegantní a přesto vznešený!


Věci pro nevěstu neboli Bride stuff:

Při svatebních přípravách nesmí chybět sklenka prosecca, ale také župánek a podvazek. Proto i tyto věci byly ve sněhově bílé barvě, která symbolizuje eleganci a čistotu. Navíc, župánek je i po svatbě skvělým společníkem na mnoho dalších let - jen je potřeba zvolit kvalitní materiál a vhodnou délku. Krásný podvazek zdobený perlami a květinami pak slouží jako památka a možná i malý dárek pro vaši dceru či vnučku.


Svatební šaty a oblek:

Svatební šaty jsou vždy vrcholem každé svatby. Pro mne představují esenci elegance, půvabu a splývanosti se špetkou extravagance. A právě tyto šaty tomuto ideálu odpovídaly! Áčková sukně s vlečkou, balónové rukávy zdobené kamínky a perlami, a hlavním prvkem byl všitý korzet posetý ozdobami. K těmto šatům opravdu nic nemusíte dodávat.


U obleku to bylo jen o správném odstínu a doplňcích. Tmavě modrý smoking s černým motýlkem byl naprostou trefou.



Tiskoviny:

Jako poslední jsou tiskoviny, které v podstatě celý svatební proces odstartovávají! Zasíláte oznámení o tom, že se chystáte vzít, přikládáte kartičky se specifikacemi pro svatebčany, dáváte menu na stůl ke každému talíři, aby hosté věděli, co je čeká a nesmí chybět ani jmenovky. Tento dodavatel vás provází od samého začátku až do konce. Proto je důležitý výběr toho správného a já jsem ráda, že pro tuto inspiraci jsme měli nádherné tiskoviny od Any art. Nejenže navrhne design a vytvoří ho, ale také přidá pečetě, ozdoby, mašle a další drobnosti, které dokreslují celý koncept.





Co bych vám chtěla na závěr sdělit? Nekonečný půvab byl pro mě opravdovou srdcovou záležitostí, a to díky spojení mé dvojice nejoblíbenějších barev - perel - a celkové atmosféry, která tento zážitek provázela.


Chtěla bych tím říct, že ve skutečnosti nezáleží na tom, jakou svatbu si zvolíte. To nejdůležitější totiž tvoříte vy sami a lidé kolem vás. Nezapomeňte na to a užijte si svůj velký den naplno a s láskou!


Na této inspiraci se podíleli:

Svatební šaty: Lelu Dresses

Náušnice a náramek: Zuzana Barčáková

Prsteny: Samek Diamonds

Župánek: Degi hand made

Prosecco: Proseco bar

Dekorace: Deni deco

Květiny: Kytky od Veru

Sladký bar: Boží dobroty

Tiskoviny: Any art





Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page