top of page

Ospalá krása - déšť, slunce a vlezlé počasí

Prožíváme ponuré dny, které jsou typické pro období říjen–březen. Ale i tyto měsíce mají své pozitivní stránky, a proto je potřeba jich využít. Vdávat se v takových měsících chce dobré plánování kvůli světlu a také oživení pomocí barev a doplňků.


Dnes se zblízka podíváme na to, co dokážou udělat odstíny růžové, perly, kožená bunda a dobrá nálada.


Svatba v zimních měsících s sebou přináší ještě další úskalí, a to je ČAS! Proto mějte dobrý harmonogram, abyste stihli párové fotografie, ještě když svítí slunce – pokud tedy svítí – a hlavně za světla!


Tip: Pokud to z nějakého důvodu za světla nestihnete, nezoufejte a využijte počasí takové, jaké je! Šikovný fotograf vykouzlí skoro vše!


Proto tady máme i variantu večerního focení s prskavkami. Má to svoji dokonalou atmosféru, zapojíte všechny hosty a třešničkou na dortu může být přečtení slibů!

Svatba může být dokonalá za každého počasí – jen zvolte prvky, které jsou lehce sladké a zjemní tu chladnou atmosféru.


Těště se na nádherné fotografie od Pavlíny Kubalákové a video od Tim Videograf.


P. S. Na konci článku najdete seznam těch nejlepších dodavatelů!


Celá tato inspirace se odehrála na nádherném svatebním místě, a to v REKOVICÍCH. Jde o malebný penzion tyčící se na kopci s výhledem na hory! Dominantou je obrovské okno v hlavním sále s výhledem do přírody, které ale také přidá potřebné světlo v sychravém dni. Proto je tento sál nejlepší variantou k uspořádání svatební tabule i k zařízení fotokoutku a sladkého baru.


Výrazným prvkem inspirace byly sušené květiny, třeba pampas, traviny doplněné o živé růže, které tomu dodaly šmrnc. Dominantou byla celokvětinová závěsná výzdoba nad novomanželi, která celé výzdobě dodala punc dokonalosti. Díky prvkům růžové a bílé působil koncept jemněji.


Tip: Nebojte se kombinovat sušené květiny s těmi živými. Vaše výzdoba pak nebude až moc „suchá“ či mrtvá, ale naopak bude pro oko svěží.



Sladkosti na svatbě také nechyběly. Tentokrát to byla makronková věž z barevné kombinace růžová, bílá, krémová a černá, která to tak hezky „uzemnila“.


Víte, že dbáme na to, aby se na svatbách recyklovalo, a proto jsme celou květinovou výzdobu ze stolu zrecyklovali a použili na fotokoutek.


K výzdobě a celkovému dekoru také patří tiskoviny, ať jsou to menu, uvítací tabule a další. Na těchto drobnostech se můžete vyřádit co se barvy týče. My jsme to udělali a tiskoviny byly zahaleny do odstínu růžové doplněné o jednu neutrální barvu.


Tip: Nezapomínejte na fotokoutky. Nejenže z fotokoutku uděláte dokonalé „instagramové“ místo, ale také je to další zábavní prvek.



Abyste jako nevěsta nepůsobila příliš sladce, využijte svůj outfit a podtrhněte svoji osobnost!


Zvolili jsme splývavější šaty s tylem a hladký účes, doplněný o perlovou čelenku s náušnicemi. Naším cílem byl make-up, který zdůrazní oči a zároveň bude jemný – nebude působit extrémně nápadně. Takže look byl svěží a zároveň výrazný.


Tip: Pokud jako hlavní barvu svatby volíte růžovou, svůj styling okořeňte tak, abyste to byla stále vy! Prvky pro okořenění můžou být páskové boty, perly, výraznější oči a lesklé rty. Samozřejmě pokud nechcete vypadat jako čerstvá šlehačka či bonbón – ale i to je v pořádku.


Sychravé a chladnější počasí si vždy žádá nějaký svršek. I když to pro někoho může absolutní opuštění takzvané komfortní zóny, přidali jsme KOŽENÉ BUNDY! Neprofouknou a jsou skvělým prvkem k fotkám.


Tip: Doplňte svůj outfit i o stylové brýle – bílé, černé, různého tvaru.


Spoustu nevěst se bojí deště a špatného počasí. Ale i toto období má své výhody. Sledujte náš magazín a web, a dozvíte se o něm víc!




Těšíme se u dalšího článku!


Váš Svatebni magazin Moliere


Na této nádherné inspiraci se podíleli:

Místo: Rekovice

Kameraman: Tim Videographer

Svatební šaty: Aloveaatelier

Dekorace a květiny: Mona Dekor

Sladký Bar: Království Makronek

Tiskoviny: Napořád art

Fotokoutek: Lásko koutek




Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page