top of page

Jarní Vánek - lila je nová černá

Barva, která se protla do všech sfér… design, móda, průmysl.. kombinace červené a modré symbolizující LÁSKU, NÁKLONNOST, ODDANOST, NĚHU, JEMNOST a ELEGANCI..


Letošní rok zažila tato barva obrovský boom, a proto jsme se rozhodli udělat v této barvě inspiraci, protože asi si pamatujete dobu, kdy fialová byla spíše odstrašující barvou připomínající léta našich rodičů, diskoték a toho strašně fialového bomberu.., časem se ocitla i na stolech a výzdobách ve svatebním světě, ale jak již zmiňujeme, bylo to špatně pojmuto, PROTO je čas udělat tomu rázný řez!


Představujeme vám zbrusu novou fialovou / lila v hlavní roli v naší inspiraci - JARNÍ VÁNEK.


Dlouhého úvodu bylo až až, tak pojďme si říct o této inspiraci něco víc!


Jak již název napovídá, tato inspirace se konala v jarních měsících, jelikož je to ikonickou barvou šeříku a dalších nádherných květin jako jsou hortenzie, astra, levandule a další.


Právě ale v jarních měsících má tahle barva největší kouzlo, jelikož nádherně září a vzbuzuje emoce nového začátku.

Celá inspirace se konala ve skvělém svatebním místě a to v Domě u parku jenž naleznete v Olomouci. Velký komplex disponující nádhernými prostory jak pro velkou tak i pro malou svatbu. Vedle tohoto místa je jak již název napovídá park, ve kterém můžete pořídit mnoho párových fotografii.


Místo bychom měli a co další?


Vše jsme ladili tón do tónu lila barvě. Co se týče tiskovin, volili jsme krémový papír a styl písma, který se hodil do lila barvy. Vše do jarního nádechu svěžesti…

Vše vytvořil velmi šikovný Tomáš Josef z Ioznameni.



O celkovou výzdobu se postaraly holky z Atelier Yes I Do. Pro svatební tabuli jsme zvolili len v ledovém odstínu lila, křišťál, kameny, zlaté příbory a hodně skla. Zkrátka jednoduchost, která ale udělá velkou parádu!


Pro slavobránu jsme zvolili šestihran doplněný menšími stolky, velkým svícnem a volně stojícími svíčkami. Třešničkou na dortu byl svítící neon od Neon na svatbu.


Výzdoba je důležitá, ale bez květin lehce smutná, vše jsme doplnili eustomou, trsovou růží, frezií, mathiolou, limonkou, waxem a eukalyptem. A aby příroda tolik nestrádala tak jsme samozřejmě RECYKLOVALI! Stále to opakujeme dokola, ale tohle je nejlepší možnost jak ušetřit, ale zároveň udělat z mála hodně! O květiny se postarala skvělá Adéla z Kytky ze srdce!


Sladký bar, další důležitá část Vaší svatby. Postarala se o něj skvělá dodavatelka a to Coffee library bistro, která dělá nejen výborné zákusky, ale dorty jsou naprosto top! Zvolili jsme vše do barvy inspirace, dort byl krémový, hlavní extravagantní ozdobou jedlý papír, který naprosto dokonale vše doplnil! A ani u sladkého baru nemohl chybět neon, tentokrát ve znění Love..


Přesuneme se k těm nejdůležitějším na svatbě a to jsou Ženich a Nevěsta!


NEVĚSTA - měla na sobě šaty dokonalé ladící k inspiraci … bílé s fialkovými květinami po celé délce a jemným pásečkem v dané barvě… tyto skvosty jsme našli v překrásném salonu - Svatební salon T&M , outfit doplnili další skvělé skvosty vyrobené pro tuto inspiraci od Nauši hand made. O celkový styling se postarala Šárka z Visage Šárka Konečná. Vše doplnila už jen svatební kytice obsahující druhy květin vypsané výše, květinu jsme si zamilovali, protože byla odrazem toho nádherného jara!


ŽENICH - v den D měl na sobě oblek od Molière Store v barvě holubí šedi s jemnou kostkou, kterou lidské oko skoro nepostřehne. Do klopy patřila korsáž v barvách svatební kytice.



A co zbývá na závěr?

Zásnubní a snubní prsteny!

Tyto byly z dílny dvou skvělých lidí - Samek Diamonds!

Celokamínkový dámský snubní prsten a k němu zásnubní s větším kamenem, krása!!!!


Tato inspirace se naprosto povedla, podívejte se i na výsledné párové fotky! A pokud se i Vám tak líbí, nezapomeňte dát srdíčko pod článek a sledovat tyhle skvělé dodavatele!!!!


A my se těšíme u dalšího článku !


Váš svatební magazín Molière


Na této inspiraci se podíleli:

Fotograf: Miluji Focení

Místo: Dům u Parku

Svatební šaty: Svatební salon T&M

Náušnice: Nauši hand made

Tiskoviny: Ioznameni

Květiny: Kytky ze srdce

Dekorace: Atelier Yes I Do

Prsteny: Samek Diamonds

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page