top of page

Jak Vytvořit Kombinaci Luxusu a Elegance Pro Vaši Svatbu? Podívejte se na Mladou Císařovnu!

Kouzelné chodby, dokonale upravené parkety, architektonicky impozantní stropy a okna, skrz které proudí sluneční světlo zahalené v těžkých závěsech a vším se line jemná pudrová vůně... A vy v dáli zaznamenáváte siluetu ženy, která pomalu kráčí přes jednotlivé pokoje přímo k vám...


Inspirace mladou císařovnou je symbolickým ztělesněním svatebního obřadu na jednom z nejkrásnějších zámků na Jižní Moravě, který je romantickým zosobněním lásky a vášně dvou lidí. Nejde o prestiž, šlehačkové šaty, obrovské dorty nebo zbytečně pompézní gesta... místo toho se soustředíme na jednoduché linie, šaty zdobené výraznými volány na rukávech, elegantní styl a modrou barvu, která je symbolickou součástí královské krve.


Ponořte se do atmosféry moderní, nadčasové svatby na zámku ve Slavkově U Brna. Užijte si nádherné fotografie od Michala Krusberského a video, které vás svou romantikou a vášní od Martina Blažka naprosto uchvátí.


P.S.: Na konci článku najdete seznam nejlepších profesionálů v oboru, kteří dokážou vaši svatbu proměnit v nádherný zážitek, podobně jako tato inspirace!


Pokud toužíte po svatbě na zámku, klíčový je výběr toho správného místa. Nás okouzlila jeho monumentalita a nádherné zahrady, ve kterých se okamžitě cítíte jako doma. Zámek Slavkov u Brna je nejen výjimečný svou velikostí, ale především nabídkou sálů, které může svatební pár využít. Rozhodli jsme se pro freskový sál s dominantními křišťálovými lustry, jehož prostor umožňuje uspořádat hostinu pro desítky až stovky lidí. Obřad můžete uspořádat za dobrého počasí venku v zahradách nebo v druhém sále.


Jak jsem již na začátku zmínila, modrá je královskou barvou a nemohla chybět ani v této inspiraci. Nicméně jsme se rozhodli pro jemný odstín baby blue, ideální pro letní počasí, kdy slunce hřeje vaše tváře. Tento odstín, kombinovaný s neutrálními tóny - bílou a krémovou, vytváří kombinaci evokující čistotu a luxus.


Tato barevná kombinace se projevuje ve všem - od tiskovin, přes svatební kytici, až po sladkosti. Sladký bar jsme tak složili z jednoduchého designu dortu se zlatými květinami.


K těmto barvám je důležité kombinovat kovy a broušené sklo, což dodá celému designu další rozměr. Pro výzdobu jsme proto použili broušený křišťál a zlaté a stříbrné prvky (ano, kovy můžete s klidem kombinovat). Do květinové výzdoby na svatební tabuli a slavobránu jsme zařadili hortenzie a karafiáty.


Mixování kovů a materiálů jsme rozšířili i do outfitu nevěsty. Nezapomněli jsme přidat perlové náušnice a zlatou ozdobu do vlasů, které vynikly v nádherných hollywoodských vlnách s výrazným make-upem se zdůrazněnými linkami a řasami, podtrhujícími pronikavé modré oči nevěsty. Šperky pro tuto nádhernou inspiraci, konkrétně prsteny, jsme nemohli vybrat lépe, dokonalé páry, kde zásnubní prsten s ústředním výrazným kamenem zdůrazňuje osobnost nositelky.


Připravte se na svůj velký den s povědomým císařským nadhledem. Nebojte se zvěčnit se třeba v natáčkách a poté již v celém svém outfitu se svatebním župánem a speciálním závojem s vaší osobní personalizací. Tento skvost z vaší svatby může pak pokračovat v rodinné tradici a být předáván dceři, neteři, vnučce a stát se rodinným pokladem.


Výběr šatů pro tuto inspiraci byl klíčový. Nehledali jsme přemíru sladkosti a pompéznosti, ale luxus s dominantními prvky. Pro první outfit jsme zvolili šaty s jednoduchou siluetou a výraznými rukávy s řasením. Druhý outfit tvoří krátké šifonové šaty s balónovými rukávy a připínací sukní, což vám umožní mít hned tři outfitové varianty. Pokud si v harmonogramu uděláte místo na rychlou úpravu make-upu a účesu, nejenže se budete cítit lépe, ale z mladé císařovny se stane večerní dáma.


Pokud chcete své šaty opravdu oživit, půjčte si manželovo sako, projděte se nádhernými zahradami zámku s Proseccem v ruce a ocitnete se v úplně jiném světě.

Toto je obrovská výhoda svateb v teplejších měsících, kdy na vás čeká zlatá hodinka, kdy slunce hraje s odstíny a zalévá prostor teplem.


Mladá císařovna vás vyzývá, abyste objevili kouzlo využívání toho, co dané místo nabízí, a právě zámek se může stát nádherným pramenem inspirace. Jde o místo plné kouzelných zákoutí a místností, které čekají na to, aby je objevila vaše kreativita. Procházejte se po zámeckých chodbách, které vám nabídnou umělecké poklady, pohledy do mnoha pokojů, hru světel a stínů v oknech, působivé schodiště a nádherné zahrady. Tato inspirace představuje odraz současné doby a trendů, ve kterých nacházíme spojení moderny a klasiky. Spojením těchto prvků s dechberoucí historií zámku získáte nejen neskutečný svatební den, ale také nezapomenutelný zážitek pro vás a vaše hosty.


Nenechávejte se odradit a objevujte kouzlo zámků po celé České republice. Zámek neznamená nudu, naopak je nekonečným zdrojem příležitostí a možností kombinace různých stylů. Věříme, že se vám tato inspirace zalíbila stejně jako nám.


A na závěr se podívejte na nádherné video od Martina Blažka


Tak zase u další.


Váš Svatebni Magazin Moliere


Na této inspiraci se podíleli:

Svatební šaty: Alove Atelier

Náušnice: Mendoza jewels

Ozdoby do vlasů: Maddam šperky

Pyžámko + závoj: Shine & Shine official

Dekorace a květiny: Veronica Dekor

Sladký bar: Boží dobroty





Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page