top of page

Jak postupovat, když změníte datum svatby

Život nám mnohdy do cesty staví všelijaké překážky a jedna z nich může být ta, že musíme změnit datum svatby.

Nastala situace a vaše vysněná svatba na jaře či v létě musí být na podzim nebo v zimě. Jak se říká, všechno jde, když se chce.


MY VÁM TEĎ DÁME NĚKOLIK TIPŮ, JAK TO ZVLÁDNOUT!


NOVÝ TERMÍN

Pokud nechcete čekat s termínem až za rok, aby byl ve stejném období, začněte řešit nový termín co nejdříve. Domluvte se s vašimi dodavateli, jestli mají ve vašem zvoleném termínu volno. Zkuste termín v týdnu a zimě, kdy vyjde svatba levněji. Viz článek jak ušetřit. A pokud si svatbu naplánujete třeba na neděli, vaše hosty to bude stát jen jeden den volna. Zajímavé jsou také čtvrtky, díky kterým si můžete krásně prodloužit víkend.


SVATEBNÍ ŠATY

Vybrali jste si šaty vhodné na teplejší počasí a nevíte co s tím udělat, když jsou pro vás ty jediné pravé? Existuje možnost domluvit se na půjčení pelerínky, bolerka nebo v případě ušitých šatů dodělání rukávků, které jdou připnout. Skvěle pak můžete využít kožíšky, kardigany. Pokud nemáte nic, co by se vám hodilo a nechcete zbytečně utrácet požádejte vaše kamarádky, určitě se najde něco, co se bude hodit k vašim šatům.



SVATEBNÍ BOTY

Máte krásné otevřené střevíčky přesně na letní svatbu? Bude zima nebo déšť a vám se prostě nehodí, ale využijete je na svatební hostině. Zkuste vybrat ještě další, třeba i kozačky, které se budou skvěle vyjímat na fotkách.


LÍČENÍ

Svatba v teplých měsících potřebujete jiné líčení než v zimních, kdy je měně světla. Přizpůsobte váš make-up ročnímu období, ve kterém bude váš den. Nezapomeňte na to.



KVĚTINY

Mnoho jarních/letních květin nelze sehnat v zimě nebo jsou příliš drahé. Stejně tak i barevné spektrum se změní z pohledu ročního období. Nemusíte však vše měnit, jen přidejte tmavší odstín ve vybraném barevném schématu. Přidejte něco z podzimních/zimních doplňků a dekorací. Domluvte se s vaší floristkou a určitě vám poradí.


VÝZDOBA

Světla, světla a další světla, to potřebujete, aby jste rozzářili svatební místo v chladných měsících. Přidejte prvky v souladu s vaším měsícem svatby, šišky, listí nebo jehličí a další doplňky charakteristické v daném měsíci.



Zimní svatby nebývají tolik oblíbené, jako ty v teplých měsících a přesto mají své kouzlo a úplně jinou atmosféru. Můžete nabízet hostům svařák nebo punč, všude voní skořice a světýlka všude kam se podíváš. Pokud vám bude štěstí přát a nasněží, bude to pak úplná pohádka.


Přejeme všem snoubencům aby i přes počáteční potíže, byl váš svatební den okouzlujícím a nezapomenutelným zážitkem.


Na tomto konceptu se podíleli:

Místo: Rekovice

Svatební šaty: Marmot dresses

Dekorace: CHill design 2020

Náušnice: Peacockeye.sk

Květiny: Mona dekor

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page