top of page

Jak naplánovat rozlučku?

Ono se to stalo! Vaši přátelé jsou zasnoubení, plánují svůj velký den a vy se chystáte naplánovat svatební rozlučku . Během příštích několika měsíců budete součástí jejich příprav. I když můžeme v posledních několika letech pozorovat ústup z tradičních svatebních rozluček, myslíme si, že svatební rozlučka (kde jsou oba partneři!) se stává běžnou praxi.

JAK ZACHOVAT SVATEBNÍ ROZLUČKU Kdo by měl platit? Jak drahé by to mělo být? Družička nebo osoba, která akci pořádá, obvykle hradí náklady ale klidně to muže být i jinak.

Určete rozpočet na základě toho, co pro vás má smysl! Pokud jsou svatební hosté a nebo rodinní příslušníci ochotni sehnat nějakou hotovost , začněte tam. Svatební rozlučka by měla být prostě časem na oslavu páru a shromáždění všech, před velkým dnem.

Jak si vyberete datum? Domníváme se, že nejlepší čas pro uspořádání svatební rozlučky je 2 - 3 měsíce před velkým dnem. Tak jste dostatečně blízko svatbě, aby se nevěsta začala vzrušovat, ale ne příliš blízko, abyste zasáhli do předsvatebních příprav..


Nezapomeňte oznámit datum alespoň několik měsíců předem, aby si to každý mohl naplánovat odpovídajícím způsobem!

Kdo by se měl zúčastnit? Poté, co určíte datum události, nezapomeňte se poradit s párem o tom, kdo by se měl zúčastnit. I když můžete mít dobrý přehled o seznamu hostů, je důležité zajistit, aby byl pár obklopen nejbližšími lidmi!


P.S. Je v pořádku poskytnout limit hostů na základě vašeho rozpočtu.

Co by si měla nevěsta obléci? Pokud jste ten, kdo chystá svatební rozlučku, víme, že chcete poradit svému páru s nejlepším oblečením, pro tuto příležitost. Můžete zvolit kreativní přístup a nebojte se barev.

KREATIVNÍ SVATEBNÍ ROZLUČKY


Coffee Shop - Zvažte pronájem kavárny, a nebo pozvěte baristu k vám domů.

Filmová noc - Pokud váš pár miluje filmy a tulení se na gauči, doporučujeme pořádání filmové noci. Objednejte si pizzu, pořiďte si kameru, abyste zachytili vzpomínky, zahrajte si pár svatebních her, abyste zahájili noc, a pak začněte sledovat film.

Ochutnávka vína / koktejlů - Pro mnoho párů může být ochutnávka vín nebo koktejlů příjemný zážitek,který si všichni pamatují. Navíc je to skvělý dárek pro pár. Budou profíci v tom, jak doma vyrábět chutné nápoje na oslavu manželství!

Lawn Games Tournament - U některých párů není nic zábavnějšího, než si zahrát nějaké hry! Pokud pořádáte událost doma, turnaj v člověče nezlob se, může být skvělým způsobem, jak vytvářet vzpomínky a znovu nechat ožít své oblíbené dětské hry.

Zde je několik našich oblíbených témat pro svatební rozlučky. - Fiesta! - Cestování / Dobrodružství - Sitcom (např .: Marvel ,Přátelé) - Zahradní slavnost - Vše bílé - Luau - Charita (návštěva útulku, ?!)


SVATEBNÍ ROZLUČKOVÉ HRY Hry Cheesy (nejlepším způsobem) jsou klasickou součástí každé rozlučky. Některé se mohou zdát hloupé ale na počátku odlehčí náladu. Zde je několik našich oblíbených svatebních rozlučkových her: The Shoe Game -Při této hře usadíte oba partnery zády k sobě, necháte je, aby drželi jednu ze svých bot, a pak se položí otázky. Ten kdo se domnívá že zná odpověď, zvedne botu nad hlavu.

Najděte hosta Bingo - Pokud spojujete spoustu lidí co se neznají, hra Najít hosta Bingo může být skvělým nápadem, jak přimět každého, aby se dozvěděl o sobě něco víc.

Pár drobností - Zjistěte, kdo pár zná nejlépe tím, že si zahrajete hru pár drobností! Před akcí přijďte s 10 - 20 otázkami o páru a nechte je odpovědět. Kdo vyhraje, dostane cenu.

Akční rok - Něco trochu jemnějšího - každý host může svůj nápad dát do sklenice nebo koše. Na konci akce bude mít pár spoustu kreativních nápadů pro první rok manželství!

Hádejte, jaké šaty (nebo oblečení!) bude mít pár na svatbě. Pouze ti, kteří neviděli oblečení, mohou hrát!

Fotograf: Kati Malinká, Cukrová vata: Yes Yes icecream

2 - 3 měsíce před rozlučkou - Diskutujte o všech nápadech, datech atd. s párem - Sestavte seznam hostů s kontaktními informacemi - Vyberte datum a čas - Stanovte rozpočet - Objednávejte a odesílejte pozvánky - Rezervujte místo (podle potřeby)

1 měsíc před rozlučkou - Nakupujte výzdobu atd. - Připravte hry a aktivity - DIY čas! - Potvrďte nabídku / možnosti jídla a pití - Delegujte tým na pomoc s jasnými povinnostmi (podle potřeby)

2 - 3 týdny před rozlučkou - Následně obvolejte hosty a potvrďte jejich účast - Nakupte dárek pro pár (podle potřeby) - Potvrďte všechny časy příjezdu dodavatelů - Kupte si poznámkový blok nebo knihu, abyste zaznamenali dárky pro pár. (Bonus: Stylové karty s poděkováním mohou znamenat skvělý dárek)

Den rozlučky - Přijďte dobře naladění! - Přijeďte na místo brzy! - Pomozte zapsat a zaznamenat dárky (podle potřeby) - Užijte si to!

Fotograf: Lukáš Navara, Místo: Orea Congress Hotel Brno, Župánky: New Way Concept, Alkohol: La Perla

S těmito tipy, jak naplánovat svatební rozlučku, jsme si jisti, že budete na cestě k vytvoření nejpamátnější oslavy pro své přátele!


Váš svatebni Magazin Moliere

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page