top of page

INSPIRACE NA SVATEBNÍ ŠPERKY + NAŠI DODAVATELÉ

Pokud hledáte inspiraci na svatební šperky, pak jste na správném místě. Jdeme za Vámi se vším od Vašich náramků po náušnice. To, co si vyberete na svůj svatební den, může zcela pozvednout Váš vzhled. Je to také skvělá příležitost, jak se trochu pobavit, třeba s výrazným kouskem nebo něčím jemnějším. Ať už se rozhodnete jakkoli, jsme tu abychom Vám pomohli. Pamatujte, že je to Váš den, Vaše cesta a Vaše šperky nejsou výjimkou!



Inspirace na svatební šperky


ZÁSNUBNÍ PRSTEN

Nyní se to může zdát trochu zřejmé, ale Váš zásnubní prsten je součástí šperků Vašeho svatebního dne. V některých ohledech je to obecně první část Vašeho oblečení. Vy a Váš partner se můžete rozhodnout vybrat společně, nebo jít na faktor překvapení! Ať tak či onak, najít něco, co je v souladu s Vaším stylem, je neuvěřitelně důležité. Ať tak či onak, může to být jediný šperk, který se rozhodnete nosit (vedle snubního prstenu), takže to může být stejně dobře jako přehlídka…

Prsten: Brilas

Prsten: Brilas

Prsten: Brilas

Prsten: Šperky Jann


NÁHRDELNÍK

Od výrazného kousku po tradiční perlový náhrdelník (aktuálně bouřlivý trend) je k dispozici spousta možností, které se budou hodit k Vašim šatům. Srdíčkový výstřih skvěle ladí s delším kapkovým náhrdelníkem. Může obsahovat odvážnější přívěsek nebo něco trochu jemnějšího. Možná vyrazíte na všechno s trochou barvy? Rozhodně nejsme proti něčemu jasnému a krásnému. Vaše volba může být potenciálně něco nového, modrého nebo vypůjčeného!

Náhrdelník: Šperky od lišky


NÁUŠNICE

Nyní, ať už máte 15 nebo dva piercingy do uší, je čas je využít! Jde nám především o malou péči o uši ve Váš svatební den. Od jednoduchých cvočků, přes výrazné obruče až po manžety na uši, s trochou místa toho můžete udělat hodně. A pokud ve svůj svatební den nebudete mít náhrdelník, Vaše náušnice mohou tento prostor vážně dotvořit.

Náušnice: Nauši hand made

Náušnice: Peacockeye

Náušnice: Nauši hand made

Náušnice: Nauši hand made

Náušnice: Peacockeye

Náušnice: Ivuly šperky

Náušnice: Ap jewerelly

Náušnice: Ap jewerelly

Náušnice: Kašpinka

Náušnice: By ivs design

Náušnice: Nauši hand made


NÁRAMEK

Malý doplněk zápěstí je vždy dobrý nápad. Vítáme všechny styly; od cinkajících náramků až po elegantní řetízky. Pokud se rozhodnete pro šaty s kratším rukávem, mohou Vaše náramky opravdu zvýraznit Váš vzhled. Nebo mohou nabídnout jen něco málo navíc.


SVATEBNÍ PRSTENY

Možná je to samozřejmé... ale jsme tady! Vaše snubní prsteny (stejně jako Váš zásnubní) jsou samozřejmě součástí Vašich svatebních šperků. Možná budete chtít udělat něco trochu více na míru a vždy se můžete obrátit na naše doporučené dodavatele, kteří nabízejí zcela personalizované služby. To znamená, že ten den může být o něco výjimečnější, než už je!

Prsteny: Šperky Jann

Prsteny: Samek Diamonds

Prsteny: Samek Diamonds

Prsteny: Samek Diamonds

Prsteny: Samek Diamonds


SVATEBNÍ ŠPERKY

Ať už se rozhodnete pro všechno nebo pro výrazný kousek, Vaše svatební šperky povznesou Váš vzhled a zajistí, že se budete cítit stejně dobře! Pamatujte, že je to Váš den, Vaše cesta – najděte si, co Vám vyhovuje!

Šperky: Samek Diamonds


Šperky jsou opravdu skvělým doplňkem. Jsou schopné podtrhnout a zvýraznit Vaši krásu.

Přejeme Vám šťastnou ruku při jejich výběru, nezapomeňte se podívat na naše ověřené dodavatele, kteří jsou označení pod fotkou! Díky tomu si dobře vyberete.



Váš svatební magazin Moliere


Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page