top of page

Svatba v barvě DUSTY BLUE


Pokud se snažíte vybrat svatební barvy, které jsou letos in, vsaďte na “Dusty Blue”= pudrově modrou. Hodí se pro všechny snílky a romantické duše na jarní, letní i zimní svatbu. Elegantní Dusty Blue doplňte jemnými ,až řekněme vybledlými odstíny šedé, žluté, béžové a okořeňte výraznou zlatou či stříbrnou. Svatba bude výjimečná a originální.


VÝHODY & NEVÝHODY


Výhody:

  • I když je to trend tohoto roku, pudrová modrá je “in” každou svatební sezonu, takže pokud ji nezvolíte letos, příští rok rozhodně pofrčí.

  • Tuto barvu nevolí každá nevěsta, proto je velice originální, ale hlavně i elegantní.

  • Snadno vaši svatbu doplníte kyticí v této či podobné modré barvě - budete si připadat jako víla, princezna, či budete vypadat jako Daphne z Bridgertonů ?





Nevýhody:

  • Jako ostatní pastelové a jemné barvy se rychle ušpiní

  • Nehodí se na rockerku, ale na romantickou a elegantní duši

  • I když je každý rok na prvních příčkách trendů, mnohdy se svatebčanům nepodaří sehnat jejich vysněný kousek v obchodních domech, proto doporučujeme zavítat i do půjčoven společenských šatů, protože je mají ve své stálé nabídce




Tipy:

Při tomto stylu svatby doporučujeme využívat jednoduché prostředí, ne přezdobené sály či stěny.

Pokud nejste typ nevěsty, která holduje výraznému líčení či honosným účesům, jednoduché vlny a jemné líčení bude pro vás to pravé. Chcete mít na vaši svatbě modrý oblek? Teď máte příležitost. Jen volte o 3-4 odstíny světlejší oblek, než je klasická modrá.



Závěrem bychom chtěli říci, že barva DUSTY BLUE je naprostý chameleon mezi barvami, tudíž pokud nad ní uvažujete, určitě jděte do toho!


Váš svatební magazin Moliere


Na této inspiraci se podíleli:

Fotograf: Kati Malinká

Místo: Marianne2

Svatební šaty: Svatebni salon Tiffany

Prsteny: Brilas

Šperky: Design By Mr

Květiny: Pod kapradím

Dekorace: Simply yes

Svatebni spodní prádlo: Markéta Kubátová Fashion

Sladký bar: Pandi Food Blog

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page