top of page

Hollywood - světové - vznešené pozdvižení

Pro všechny, kteří znají náš magazín Moliere, je jasné, že zde najdou svěží inspiraci s různými dodavateli, za jejichž kvalitu ručíme. Každý z nich je mým oblíbencem, kterého pečlivě vybírám a opečovávám. Každá inspirace si žádá přesně padnoucího dodavatele a právě inspirace HOLLYWOOD jich potřebovala opravdu mnoho! A tolik úžasných věcí, které by na vaší svatbě neměli chybět! Jdeme do víru konfekt, disco koulí, muziky, zmrzliny, dobré kávy a popcornu.


Tato inspirace je zatím moje největší a já na ni jsem nesmírně pyšná, neboť se nám podařilo propojit tolik talentovaných lidí a nápadů. Představte si svatbu plnou konfetu, diskotékových koulí, hudby, zmrzliny, vynikající kávy a popcornu.


23 dodavatelů, jedno nádherné místo a úžasný pár!

Připravte se, tohle bude skvělá jízda!


Podívejte se na úchvatné fotografie od Jana Dikovského a video od Denise Hanzlíka!


P.S. Sledujte všechny naše úžasné profesionály v oboru!


Pořádně si to užijeme hned od začátku - kdo z vás už měl tu čest přenocovat na zámku? Osobně jsem to nikdy nezažila, avšak nedávno jsme měli tu příležitost strávit noc v královském apartmá zámku Křinec. Je to neuvěřitelný pocit, když člověk usíná na zámku – cítíte se tak trochu jako princezna!


Možná si pamatujete, že jsme v roce 2022 na tomto zámku realizovali hned tři inspirace, kdy jsme demonstrovali, že taková lokace jako zámek nijak nebrání tomu, abychom vytvářeli různé a odlišné styly. A letos jsme se sem vrátili a připravili skutečně odvážnou inspiraci, kterou jsme ale samozřejmě provázeli s elegancí. Vše se odehrávalo na nádherém nádvoří zámku a závěrečnou párty jsme uspořádali v místní konírně. Není to skvělé?


Ale než se zaměříme na samotný pár, podívejme se na barevnou paletu. Když se řekne Hollywood, představujete si ho v neutrálních barvách? Možná ve starých filmech... tentokrát jsme se ale zaměřili na tři konkrétní barvy: magentu, zelenou a hnědou. A tyto tři barvy můžete použít v jakémkoliv ročním období.


Výzdobu jsme nenechali náhodě a všechny detaily byly pečlivě sestaveny tak, aby vytvářely harmonický celek. Nevšední neonový nápis zdobil náš pár, stůl byl bohatě prostřený a plný malých váz, dekorací a svíček - nebojte se použít více dekorací na stole, méně není vždy více. Pro opravdu bohatý dojem nepošetřete! Na stole nesměly chybět květiny, tropické rostliny, zelené listy - to vše odráželo divokost Hollywoodu. Doplnili jsme to mohutným proutěným křeslem, které se nachází přímo na zámku - ten totiž skrývá úžasnou půjčovnu. A co takhle disko koule po stranách? Proč ne, krásně odrážejí světlo, které na stůl dopadá. Hostina přímo na nádvoří zámku? Ano, přesně teď se ocitáte v minulé přítomnosti! A jako třešnička na dortu se objevil sladký bar, pyramidou makronek doplněnou úžasnými tartaletkami a dalšími dobrotami. Už vám teče slina?


Nikdy nesmíme zapomínat na detaily, jako jsou tiskoviny, protože ty skutečně vynikaly! Kombinace bílé a černé barvy s motivy Hollywoodu, včetně disco koulí a monster, byla naprosto úchvatná! Vyberte si takové dodavatele, kteří jsou schopni vytvořit něco nad rámec běžného!


Co se týče obřadu, ten byl zahájen u klasické kruhové slavobrány zdobené květinami. Koberec a sezení byly připraveny a naše skvělá houslistka, Markétka, hrála nádherně při příchodu nevěsty. Viděli jste ten první pohled našeho páru? Jsem si jistá, že vás to dojal k slzám!


Ale než se náš pár vůbec vydá na obřad, vraťme se několik hodin zpět. Připravujeme se na velký den!


V obrovské divočině je jednoduchost v detailu klíčem. Proto nezbytným doplňkem svatebních příprav byl dokonale elegantní bílý saténový župánek doplněný o romantický nadýchaný podvazek. K dokonalosti přispěl i make-up, který se nesl v duchu jednoduchosti a elegance - nízký drdol, který nádherně ladí s barvou vlasů brunetek, a výrazný make-up, jehož hlavními prvky byly do růžova laděné oční stíny a výrazná linka, která zdůrazňovala řasy. Co se týče svatebních šatů, zde jsme se opravdu nezdráhali. Šaty byly skutečně krásné - celopeříčkové, s ramínky a vrchní sukně z lehce průhledného materiálu. Ale nebojte se, nic nebylo vidět, protože jako pojistka sloužilo těsně padnoucí body.


A nyní k doplňkům - dokonalý set náušnic a ozdob do vlasů, které byly vyrobeny ze štrasu. Tento styl by se náramně hodil i do Hollywoodu!


P.S. Doporučujeme vám další skvělou hru, která se jmenuje "Dokonalá Rozlučka". Tuto hru můžete využít jak na vaší rozlučce se svobodou, tak i během svatebních příprav. Poskytne vám příležitost si zkrátit chvíli, zabavit družičky nebo i pořídit několik fotografií se stylovým stříbrným mikrofonem.



Ženich většinou má výběr obleku snazší, ale světle červený oblek s károvanou vestou se ukázal být skvělou volbou. Nádherně se ladil s oblečením nevěsty!


Nebojte se zvolit výrazné barvy i pro ženicha. Pokud vyberete správný tón, vytvoříte nádherný celkový koncept. V případě, že máte výrazné odstíny ve výzdobě, oblečení nebo doplňcích, doporučuje se vybrat tlumené odstíny těch samých barev pro styling.


Pokud jde o zásnubní a snubní prsteny, rozhodli jsme se pro jednoduchou klasiku. Vybrali jsme si prsteny z jemně neopracovaného bílého zlata, přičemž zásnubní prsten jsme doplnili kamenem. Celkově jsme se drželi jednoduchého stylu.



Nyní se vrhneme na nezapomenutelnou párty! Na tu rozhodně nesmíme zapomenout - na prvotřídní kávu, zmrzlinu a popcorn! Jsem nadšená, že v našem magazínu najdete dodavatele, kteří jsou ve svých oborech opravdovými profesionály.

Vytvořili jsme útulný kávový koutek, který jsme doplnili o koberec a květiny, a umístili ho přímo na nádvoří. Zde se můžete občerstvit a vychutnat si různé druhy kávy, které naše baristky dokážou připravit na výbornou. Tento koutek si užijete na jakékoliv svatbě! A kolik lidí může říct, že měli na své svatbě vlastní kávový koutek?


Vedle kávového koutku jsme zařídili koutek s popcornem. Hosté se zde mohou pohodlně usadit a vychutnat jak sladký, tak slaný popcorn. Tuto lahodnou chuťovou škálu jsme dokonali přidáním zmrzlinového stánku! Nabízíme pravé italské gelato - žádný polotovar, ale poctivá zmrzlina. K dispozici je také tabule, na které můžete napsat, jaké příchutě máme v nabídce.


Pro dokonalý zážitek jsme za tímto koutkem využili nádherné party stěny. Jednu plná peří a druhá zelená, tímto jsme povýšili náš koutek na zcela novou úroveň.


Pokud to shrnu, neomezujte se pouze na Prosecco bar, pokud toužíte po něčem jiném a atraktivním. Dnešní svět nabízí široké spektrum možností, tak neváhejte a využijte těchto dodavatelů, zvláště v těch horkých letních dnech. Léto je přeci ideální doba pro zkoušení nových věcí!



Párty může pokračovat naplno pouze se správnou atmosférou, kterou budou podporovat skvělé fotografie a kvalitní hudba. Vaše vzpomínky zachytí profesionální fotograf - v našem případě výborný Jan Dikovský. Jeho snímky nejenže oživí vzpomínky na vaši akci, ale také dokáže vytvořit úžasnou atmosféru. A tu podpoří i doprovod z dílny kameramana Denise Hanzlíka. Jeho tvorba dodá celé párty šťávu a vtip. Pak to video stojí za to.



K těmto skvělým prvkům doporučujeme přidat ještě další - INSTAX. Tento malý pomocník, tentokrát v růžovém kabátku, je schopen během několika minut vykouzlit fotografie, které si pak můžete přidat do svého diáře, pověsit na nástěnku nebo je umístit kamkoli jinam.


Taneční parket je pak místem, kde se prolínají smích a pláč, radost a emoce. My jsme ho umístili do konírny, kterou jsme přetvořili na svatební místo přímo na míru. Na parketu nesmí chybět DJ v kombinaci s houslistkou, kteří tvoří skvělé duo a hrají na svatbách. Společně přinášejí klasickou hudbu s moderním špetkou a obráceně. A na parketu samozřejmě nesmí chybět květiny, konfety a neonový nápis - to jsou prvky, které oko i fotoaparát milují.


Inspirace Hollywoodem je plná drobných překvapení, které dodají svatbě tu správnou atmosféru. Při plánování svého velkého dne se posaďte a prodiskutujte s partnerem, co byste chtěli mít navíc. Disco koule, konfety, neonové nápisy nebo speciální koutky - nebojte se přání vyslovit a dát svému svatebnímu dni nádech extravagance a hravosti. Poraďte se se svoji koordinátorkou anebo s námi, jaké odstíny zvolit a věřte, že to bude naprostá topka!


Těším se u dalšího článku!


Váš svatební magazín Moliere


Fotograf: Jan Dikovský

Kameraman: Denis Hanzlík

Hairdresser: Marina Provazník

Prsteny: Studio Muun

Dekoratérka: Me You Us

Tiskoviny: Stvořeníčko

Župánek + podvazek: Me & My weddings

Zmrzlina + popcorn: Yes Yes ice cream

Party zdi: Party wall

Houslistka + DJ : Markéta Violin , Miguel Baptista

Svatební hra: Dokonalá rozlučka

Neonový nápis: Bright and shine




Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page