top of page

Elegantní bohyně

Čistota, luxus a elegance – výrazy, kterými definujeme tuto inspiraci. Další nádherný koncept, ve kterém dodavatelé ukážou své produkty v plné kráse. Tohle bude jen o INSPIRACI a o KOLEKCÍCH našich ověřených lidí. Jde o úvod k dílčím článkům o této inspiraci.


Můžete se těšit na 6 druhů šatů, 6 šperků, které jsou i trendem pro tuto sezónu, na prsteny s diamanty a také na looky, které jsou přizpůsobené každé dívce. Vše se nese v elegantním stylu, takže hlavními barvami jsou bílá a krémová. Pojďme se detailně podívat na jednotlivé dodavatele.


P.S. Na konci článku najdete seznam všech dodavatelů!


ATELIÉR ONE TAKE

Čistý, jednoduchý a naprosto úžasný prostor nedaleko centra Brna s pohodovou atmosférou. Splňoval naše podmínky pro focení tohoto konceptu. A pár, který tento ateliér vlastní, je vážně skvělý! Takže pokud chcete dokonalé světelné podmínky a jste na čistotu a jednoduchost, tohle je jasná volba!


FOTOGRAFKA STANISLAVA TYLMANOVÁ

Obětavá, vysmátá, miluje kávu a umí takové fotky. Proto jsme si pro tento koncept vybrali právě Stáňu, fotografku, jejíž srdce bije jen pro focení. Je to Tepličanka a ženská do nepohody. My jen tleskáme a vy se můžete kochat a inspirovat!


SVATEBNÍ ŠATY LE LU DRESSES

Troje šaty, každé jiné, ale přesně takové, jaké najdete v letošních svatebních trendech. Peříčkové pod jménem Kira jsou ztělesněním něžnosti a jsou opravdu lehké jako peříčko. Agua jsou spíš pro milovníky minimalismu a elegance. Posledními jsou Simple – jak už napovídá název, jsou svěží, moderní, a přesto nadčasové. Tyto krásky najdete ve svatebním salónu LE LU DRESSES. Šaty jsou skladné a hodí se pro všechny typy dívek.



SVATEBNÍ ŠATY VERONICA

Nová kolekce ve svatebním salonu Veronica přináší rafinovanost a eleganci. V každém modelu se budete cítit jako bohyně, a to díky odlehčenému materiálu ze svatebního saténu a silky hedvábí. K tomu metalické mikádo (novinka v ČR).


Trojici šatů se jmény Emerson, Amybeth a Enzoáni spojují dvě slova – JEDNODUCHOST & LUXUS. V každém modelu se tak budete cítit naprosto jedinečně. Díky jednoduchým střihům vynikne líčení, ozdoby do vlasů a hlavně vy jako osobnost!



PRSTENY MIALIS JEWELRY

Klenotnictví v srdci Prahy, které není tím klasickým obchodem se šperky. Je pro ty z vás, kdo hledáte originální šperky s neotřelým designem a poctivou řemeslnou výrobou. Proto jsme si Mialis vybrali a máme radost, že jejich prsteny byly součástí tohoto konceptu!


V konceptu hráli hlavní roli jedinečné zásnubní sety, kdy zásnubní prsten s tím snubním dokonale pasuje a tvoří nerozlučný pár – stejně jako vy a váš partner. Prsteny, které vidíte na fotografiích, jsou z ušlechtilých kovů, jako je zlato a platina, a jejich korunou jsou drahé kameny. Měli jsme jedinečnou možnost nafotit prsteny se SALT & PEPPER DIAMANTY! V čem jsou tak jedinečné? Jak už napovídá název, je to v jejich strakatém zbarvení. Inspirujte se, a pokud se vám líbí tak jako nám, je to pro vás jasná volba!



MAKE-UP BY VYKYDALOVÁ

Pokud jste našimi fanoušky, víte, že spíše dáváme přednost výraznějšímu make-upu. A Kateřina Vykydalová je vizážistka, která se nebojí přidat. Proto jsme zvolili pro všechny tři dívky výrazné oči s rozmazanou linkou, konturing a nude rty. Dokonalá kombinace, která se skvěle hodí k jednoduchosti a luxusu.






VLASOVÝ STYLING

Osmnáctiletá dívka, která svůj první účes vytvořila v 13 letech. Porazila zánět mozkových blan a teď se naplno věnuje vlasovému stylingu. Pro tento koncept vytvořila hned tři účesy – drdol, vlny a mohutný cop. Všechny tři stylingy se přizpůsobovaly svým nositelkám, make-upu a šatům a my si myslíme, že se to velmi povedlo!




MADDAM ŠPERKY

Kameny, peříčka, perly a vše co se blyští... nádherné náušnice a ozdoby do vlasů od této talentované ženy! Vše vytvořené na míru tak, aby to zapadlo do konceptu, tudíž né moc výrazné, ale ani né jemné, stále to musí vyniknout. Nebojte se jí napsat o šperky na míru!





KVĚTINY LOBELIA

Vypadají jako živé, ale není tomu tak! Květiny na které není alergie, nebarví a nikdy neuvadnou! Nádherná kolekce, kterou vytvořila Janička z Lobelie v odstínech bílé a krémové! Tyto květiny celý koncept krásně dotvořily!





ŽUPÁNKY SHINE & SHINE

Dlouhá saténová svatební košilka, župánek a fluffy komplet. Vše v odstínech krémové, která se k jednoduchosti a luxusu dokonale hodí. Župánky a pantoflíčky jsou doplněné o kameny Swarovski v zářivé bílé barvě, které si nevěsty mohou vybrat dle svého přání.



Tyto nezbytnosti nemohly v našem konceptu chybět, jelikož bez župánku pro své svatební ráno se nemůžete vdávat! PROČ MÍT SVARTEBNÍ ŽUPÁNEK? - ODKAZ ZDE!


Tohle byl výčet našich skvělých dodavatelů, kteří byli nedílnou součástí této inspirace. Pokud se vám líbí výsledné fotografie, dejte na článek srdce nebo nám napište svou zpětnou vazbu.


Tak opět u dalšího článku


Váš svatební magazin Moliere


Dodavatelé:

Ozdoby do vlasů a náušnice: Maddam šperky

Vlasový styling: Hairstyle

Župánky: Shine& Shine

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page