top of page

Elegantní zima - svatba v Zámecké Oranžerii

Kombinace černá a bílá - dvě barvy, které rezonují napříč vším, architekturou, designem, módou... zkrátka tyto dvě barvy se stávají ikonou v mnoha směrech...


My tyto barvy naprosto milujeme a proto Vám chceme ukázat - JAK může taková svatba vypadat ve dvou nejvíce kombinovatelných barvách na světě!


JSTE PŘIPRAVENÍ SE INSPIROVAT?


Bílá symbolizuje čistotu, černá naopak smutek, ale i eleganci a luxus. Proto v této inspiraci dominuje BÍLÁ a ČERNÁ je pouze jejím doplňkem.


Začněme od nevěsty - je potřeba nezapomínat, že ke správnému svatebnímu ránu patří i to správné svatební pyžámko, v něm si můžete užívat přípravy, výhodou tohoto pyžámka je i materiál, hedvábí je příjemné na dotek a v letních měsících krásně chladí.



Svatební šaty jsme zvolili v bílé barvě, které jsou zajímavé spodním bodýčkem s dlouhým rukávem, na které se vrství svatební šaty. Materiál je hlavně satén, který podtrhuje luxus celé inspirace.


Jako doplňky jsme zvolili náušnice v bílé barvě a jako zajímavý prvek celého outfitu je mašle ve vlasech, která je z pravého hedvábí.


Ženich - u něj to bylo poněkud jednoduché, byl zvolen smoking v černé barvě s lehkým třpytem.


Svatební tiskoviny - Kombinujte! Nebojte se dát dohromady oznámení, menu, jmenovky a podtrhněte jednu tiskovinu druhou, protože tyto barvy vedle sebe vypadají naprosto úchvatně.




Květiny - květinová výzdoba, svatební kytice a korsáž, vše ladí tón do tónu. Volili jsme kombinaci zelené a bílých květin, které odrážejí jednoduchost a zároveň luxus této inspirace.


Dekorace - jak jsme se už v tomto článku několikrát zmiňovali, základ je bílá a doplňky černé a u výzdoby tomu nebylo jinak. Nádherné černé sklenice a servis, doplňující o svatební tiskoviny. Níže můžete vidět co krásného vytvořili naši dodavatelé.


Sladký bar - nechtěli jsme ukazovat klasický bílý dort s čímsi nahoře... proto jsme zvolili dort v bílé barvě, posetý perličkami a ovázaný černou mašlí - prostě naprostá elegance, která je zajímavá! Věřte nám, že takový dort vám bude závidět každý!



Svatební místo - tohle místo musíte mít ke svojí svatbě, protože nejen, že to je nejvíce zajímavé místo a nejméně okoukané. ALE jakmile vkročíte do hlavní místnosti, rázem se ocitáte v jiné destinaci a to přesně vaši svatbu v těchto dvou neutrálních barvách vynese hned o několik levelu výš!


Prsteny - naše další srdcová záležitost a to jsou nádherné skvosty od Samek Diamonds, tyhle krásné prstýnky nebyly výjimkou. Dokonalý zásnubní, s velkým kamenem a k němu obroučka s menšími kamínky... pokud chcete něco opravdu nádherného a přitom i minimalistického, doporučujeme jedině JE!


Náušnice - důležitým doplňkem svatebních šatů jsou právě náušnice, my jsme zvolili výrazné náušnice, které celý look podtrhly. I když jsou větších rozměrů, nemusíte se obávat bolesti, od tohoto dodavatele jsou lehké jako pírko!


Vizáž - Make-up je důležitou součástí každé nevěsty, proto je důležité vybírat pečlivě a nezapomínat ani na předsvatební zkoušku. U této inspirace jsme volili jemný, ale zároveň takový make-up, který podtrhne její nositelku.


Naše Elegatní zima - inspirace, kterou jsme vytvářeli v zimních měsících, nicméně tato kombinace se dá použít na všechny roční období. Navíc, jak to tak bývá, svatby v zimních měsících jsou nádherné a počasí vám k tomu přispěje v podobě sluníčka.


Doufáme, že se vám inspirace líbila a na viděnou u další.


Váš svatebni magazin Moliere



Na této inspiraci se podíleli:


Svatební šaty: Salon Mystique

Dekorace: Dekoraterka

Sladký bar: Kachna dortuje

Prstýnky: Samek Diamonds

Náušnice: Peacockeye.sk

Tiskoviny: About Graphics

Hedvábná mašle: Hedvábné gumičky

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page