top of page

Domácí mazlíčci na svatbě

Tráví čas s námi na nákupech, při všech starostech každodenního života, vytlačují nás z postele či sedačky a zabírají největší místo v autě, tak proč je nevzít sebou na den D.

Zvířata na svatbě už nejsou ničím neobvyklým. K vidění jsou tak holoubci, motýli a koně.



Navíc, v současné době jsou svatby, kde se odehrává vše na jednom místě i s přespáním.

A pokud na svatbě budete mít opravdu všechny blízké, tak ani není možnost kdo by je hlídal.

Pokud ho chcete mít ve svůj svatební den u sebe je potřeba vše dobře promyslet.



Na co dát pozor:

  • Zjistěte jestli do Vašich svatebních prostor mohou mazlíčci a oznamte to pořadateli.

  • Pokud je váš pes poslušný a je zvyklý na větší počet lidí a změnu prostředí, tak by to nemusel být žádný problém.

  • Je důležité aby ho na svatbě měl někdo na starost a dohlížel na něj.

  • Zajistěte prostor tak, aby zvíře mohlo pobíhat jen tam, kde mu dovolíte abyste měli jistotu, že nemůže nikam utéci, případně nadělat nějakou škodu.

  • Přítomnost psa vám povolí dokonce i v některých obřadních síních či kostelech, budete ho moci mít u sebe tedy i během obřadu. Je však nutné dopředu se informovat, zdaleka to není zvykem všude.

  • Je pejsek zvyklý na hluk? Nebude mu vadit hlasitá hudba?

  • Může strávit nějakou dobu s Vámi a pak ho můžete nechat na pokoji, kde bude mít klid a odpočine si.

  • Jestli však víte, že příliš společenský není a zbytečně byste ho vystavovali stresu, raději ho nechte v psím hotelu nebo u někoho, s kým mu bude dobře.



Otázek je samozřejmě hodně a je potřeba mít tyhle věci na paměti a případně i počítat s tím, že by se něco nemuselo úplně povést, viz – loudění, skákání na hosty, kňučení a štěkání při obřadu a tanci.

Je samozřejmě těžké odhadnout, jak bude náš mazlíček reagovat.

STYLING MAZLÍČKŮ

Zvířata na svatbě by měla vypadat stejně dobře, jako jiní svatební hosté, či Vy. Nezapomeňte tedy na dokonalý styling v podobě voňavé a vyčesané srsti, slavnostního obojku a jiných drobných doplňků.

U malých pejsků se vyrábí nepřeberné množství různých slavnostních oblečků , od smokingů až po slavnostní šaty pro fenku. Je potřeba aby si na svůj nový dočasný módní doplněk zvykl. Takže pár dní před svatbou klidně potrénujte.


Pokud nechcete na svého pejska nebo kočku soukat nějaký společenský obleček, tak můžete jeho krk ozdobit například kravatou, motýlkem, mašlí nebo květinovým věncem. Můžete jej barevně sladit s vaším oblečením.




AKTIVNÍ ZAPOJENÍ DOMÁCÍHO MAZLÍČKA NA SVATBĚ

Váš chlupatý kamarád nemusí být na svatbě jen jako host. Pokud chcete, může vám klidně přinést snubní prstýnky. V tomto případě je samozřejmě potřeba, aby byl pes opravdu trénovaný a měli jste jistotu, že po zavolání přijde k oltáři. Není totiž nic jednoduššího, než mu kolem krku uvázat nějaký košíček nebo krabičku.



Pak už jen stačí aby pes přiběhl na přivolání, ale také aby odběhl – pokud ho nebudete chtít jako dalšího svědka u svatebního obřadu. Je mnoho otázek, na které nebudete znát odpověď, dokud Váš svatební den nepřijde.


Svého čtyřnohého kamaráda znáte nejlíp a nejspíš jej znají také hosté na Vaší svatbě. Takže všichni tak nějak vědí co mají očekávat.

Nakonec budete ještě rádi vzpomínat na vtipné okamžiky, kdy váš mazlíček lítal kolem, tancoval s Vámi nebo Vás rozesmál na svatebních fotografiích.


Váš svatební magazin Moliere


Dodavatelé, kteří se této inspirace účastnili:

Svatební šaty: Svatební salon Veronica

Svatební pyžámko: Shine & Shine Official

Náušnice: Peacockeye.sk

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page