top of page

Brněnský Londýn - co se ukrývá pod hustou clonou mlhy

Ráno se probudíte, otevřete balkon a pohled vám utkne na husté mlze, která zahaluje celé náměstí až k druhému konci. Toto počasí je známo nejen z Londýna, ale charakteristické je i pro Brno. Inverze s ohledem na lokalitu nezná hranice. Dnešní téma však nebude počasí, ale inspirace nádherným městem Brnem a způsoby, jak ho propojit se svatbou ve městě, kde žijete.


Brno, Brnéčko, Kénik... Město, které je mi domovem a možná i mnoha z vás, kteří tento článek čtete. Je to místo, kde se mísí elegance a street style a v dálce se tyčí hrad Špilberk. To je něco, co nikdy neomrzí a stále překvapuje. Je to již čtvrtá inspirace, kterou v tomto městě vytváříme, a každá je jiná. Inspirace, kde svatební tabuli a obřad vynecháváme, protože město nabízí mnoho příležitostí, jak si svůj den užít!


Ale pamatujte, tuto inspiraci můžete uplatnit v jakémkoliv městě!


Pojďme se pokochat fotkami od talentované Ivan Nguyen a skvělých záběru od Veyn Production!


P.S. Nezapomeňte začít sledovat všechny dodavatele uvedené níže, jelikož jsou to velmi profíci!



Anglie je typická svou tragičností nebo elegancí, a je na vás, jakou cestu si zvolíteco preferujete? Já jsem zvolila eleganci s nádechem retro. A proto nesměli chybět barvy jako bílá ( základ každé svatby ), zastřená modrá a žlutá. Tahle kombinace je nadčasová a hodí se do všech ročních období. A také skvěle kontrastuje s šedým počasím a jednoduchým hotelem.


Začněme od samého začátku dne, a tím je ráno. Klasická představa je, že v ruce držíte sklenici prosecca, v horkých dnech studenou kávu a na sobě máte svůj svatební župánek. Ale v naší verzi máte na sobě sněhobílý župan s průsvitnými rukávy s motivem větvičky a podvazkem na noze. Ale to ještě není vše, na řadu přichází čtení svatebních novin, které vás rozesmějí do slz...


Ráno nevěsty by mělo být klidným časem jen pro vás, vaši MuaH a družičky. Nezkracujte si tento čas, protože právě na něj budete za pár let vzpomínat.


Pokud jde o styling, preferujeme jednoduché vlny, které jsou lehce sepnuté po stranách a čekají na svou ozdobu do vlasů. A samozřejmě nádherný make-up, kde dominují výrazné oči a plné rty. Perfektní kombinace, ve které vyniknou modré oči a velké, smyslné rty.



Tip: Doporučujeme zařadit do svatebního rána nebo rozlučky se svobodou skvělou hru pro nevěstu a její partu - "Dokonalá Rozlučka". Je to zábavný způsob, jak si užít poslední okamžiky svobodného života.


Hlavními barvami jsou bílá, žlutá a zastřená modrá, které se propojují do všeho... tiskoviny, kde modrá nesmí chybět, propůjčují svatbě eleganci se špetkou extravagance. Instax - malý, ale významný společník pro váš svatební den. Tento neodmyslitelný doplňkový prvek promění vaše okamžiky v nezapomenutelné vzpomínky a je ideální jak pro dokumentaci svatebních příprav, tak pro záchyt intimních párových fotografií.


Oblek ženicha je v naší verzi "na pána", což znamená, že není potřeba kravata, sako je rozepnuté a oblek je různobarevný - zastřené modré sako a šedé kalhoty. Stále elegantní, ale přesto ležérní.


Svatební kytice - nádherné slunečnice nesměly chybět, doplněné o lehce červené bobulky a množství zeleně. Dokonalost a využití sezónních květin.


Šaty a náušnice - bílá a zase bílá, ale luxusně vypadající. Žádný tyl, třpytky, ale čistá elegance. A proto jsou vrcholem této inspirace šaty ke kolenům ze saténu s výraznými rameny a výrazná mašle do vlasů, která dodává roztomilost. Náušnice jsou jen třešničkou na dortu - velmi výrazné kousky plné třpytu a perel, které se k jednoduchým šatům skvěle hodí!


Nevěsty - šaty kratšího vzhledu začínají být opět trendy!



Prsteny - růžové lehce neopracované zlato, je krása, která podtrhne eleganci a zároveň přidá příběh... příběh kovu a historii zásnubního prstenu.


Nyní, když jsme si prošli všemi nezbytnostmi, vraťme se k tomu rannímu svatebnímu ruchu! Vy už jste nalíčená a oblečená do svých svatebních šatů. Obřad se uskuteční na radnici a poté bude následovat komorní oběd v hotelu, kde jste přespali poslední noc jako svobodní.


Pak hurá na oslavu a užijte si tento výjimečný den naplno!


Zde je několik tipů na záběry:

- balkón

- hotelový vozík

- výtah

- náměstí

- tržiště

- pouliční lampa



Inspirací pro vaši svatbu může být Brněnský Londýn, kde hlavní roli hraje šedé město probuzené letním sluncem. Je čas na to, abyste si užili svůj den se sklenkou ledové kávy v ruce, nekonečnými polibky od svého muže a s trochou extravagance v podobě netradičních šatů, výrazných šperků a velkého množství skleniček prosecca. V podstatě jedna velká brněnská párty - a pokud jste ještě nezažili moravský styl, teď je ten pravý čas. Moravané si totiž dokážou svatbu skutečně užít!


A na závěr bych chtěla zdůraznit, že výběr fotografa a kameramana je klíčový. Právě oni mohou vaši svatební párty dokonale zachytit. Mohu doporučit tým Iva a Veyn Production. Pracují rychle, nenápadně a s nimi je zaručená legrace. Tak do toho!



Doufám, že vám tato inspirace pro svatební den přišla vhod a líbila se vám tak jako mně!


Tak zase u dalšího článku!


Váš Svatební magazín Moliere



Fotografka: Iva Nguyen

Kameraman: Veyn Production

Květiny: Kytky od Veru

Župánek & podvazek: Me & My Wedding

Prsteny: Sperky Jann

Tiskoviny: Ioznámení

Noviny: Novinissimo



Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page