top of page

Jak si naplánovat líbánky snů

Dnešní program je o tom, jak naplánovat líbánky, vašich snů! Když jsme nad tím v našem magazínu přemýšleli, každý si představí pod pojmem ,,líbánky " něco naprosto jiného - písečná pláž, hory, moře, město, kopec zmrzliny, západy slunce a mnoho dalšího... Každý má jiné gusto, nicméně tento příspěvek je věnován formě pomoci jak najít líbánky, které jsou ideální pro vás dva!

Otázky, které byste si měli položit, než si vyberete svatební cestu:

1. Jaký je váš rozpočet? Dobrá otázka pro začátek! Vaše svatební cesta je rozhodně závislá na vašem rozpočtu. Pokud chcete letět na druhou stranu světa, například na Nový Zéland nebo na Fidži, budete muset do svého rozpočtu započítat vysoké ceny leteckých společností.

2. Kolik dní můžete strávit na svatební cestě? Až budete mít rozpočet na paměti, další velkou otázkou je, kolik dní budete moct strávit na líbánkách? Pokud se díváte na 6-8denní líbánky, možná nebudete plánovat dvoudenní let na Tahiti, což by vám ponechalo 2–4 celé dny na skutečné líbánky.


3. V jakém ročním období je svatba? Protože naše svatba je v říjnu, věděli jsme, že hurikánová sezóna by mohla ovlivnit naše líbánky. Také jsem věděli, že Kostarika bude obzvlášť deštivá. To nám pomohlo konečně rozhodnout o Mexiku spolu s docela dobrým cestovním pojištěním v případě hurikánů nebo tropických bouří.

4. Hledáte relaxaci nebo hledáte dobrodružství? Jak jsme řekli, mysleli jsme na všechno od pěší turistiky v Peru až po vinařské zájezdy a nakonec jsme se rozhodli pro all-inclusive resort se zábavnými aktivitami, jako je šnorchlování, jízda na kajaku, jógou a dalšími. Je zcela na vás, jak chcete vy a váš partner oslavit své manželství!

5. Jak chcete cestovat?

Pokud máte na mysli konkrétní místo, ujistěte se a proveďte svůj průzkum, abyste zjistili, jak provést rezervaci letu a ubytování.


Stále se nemůžete rozhodnout o cíli? Udělali jsem seznam pěti nejlepších líbánkových destinací, z nichž si můžete vybrat:

PROSÍM NAJDI 5 TOP DESTINACÍ PRO LÍBÁNKY


FLORENCIE

Patříte mezi ty, kteří rádi objevuji? Tak Florencie je pro Vás to pravé místo. Italské město, které je plné historie, nádherné architektury dobrého italského vína a jídla. Romantické objevování už volá!


TOSKÁNSKO

Chcete klid, žádné objevování ani velká města přeplněná turisty? Toskánsko - je sice další italská oblast, ale právě tady naleznete oázu a klid a také výborná vína.. což se pro svatební cestu hodí...


PAŘÍŽ

Město, které je nejvíce navštěvované na světe a my se nedivíme, protože jen slovo Paříž na Vás křičí v synonymu ROMANTIKY!!!! Polibky pod Eiffelovou věží, popíjení šampaňského, uličky, které jsou všechny romantické, ruch ve kterém se ztratíte a to ani nemluvíme o spoustě croissantů a cappuccin...

Pokud se nechcete schovávat a milujete město... JEĎTE do PAŘÍŽE!

KARIBIK Karibik byl stvořen pro líbánky! Můžete si vybrat nejlepší all-inclusive střediska a vychutnat si bezstarostné líbánky plné slunce, vodních aktivit a báječného jídla inspirovaného karibskou oblastí!

BALI

Na jedné straně azurové moře, čisté pláže, klid, západy slunce a panenská příroda a na druhé straně výlety za historii tohoto místa, pralesy, jízda na motorce, potápění a další. Tohle místo je stvořené jak pro aktivní líbánky, tak pro ty, které jsou jen na lenošení.


UŽITEČNÉ RADY!

- Pokud uvažujete o oblíbené lokalitě, nezapomeňte si rezervovat svatební cestu 4-6 měsíců předem, zvlášť v případě vysoké poptávky po ubytování. - Využít cestovní kancelář je skvělý nápad, pokud se jedná o váš první velký výlet! Agent vám může pomoci s pojištěním, rezervacemi při cestování, a zajistit, že budete mít úžasný zážitek a budete ještě dlouho vzpomínat na své líbánky! - Pokud chcete na své líbánky ušetřit trochu peněz, zvažte založení fondu na svatební cestu prostřednictvím svatebního registru. Vaši hosté mohou přispívat malými částkami a můžete se soustředit na plánování líbánek snů !

- Určitě doporučujeme dobré pojištění! - Pokud se nechcete vydat na cestu all-inclusive, nezapomeňte na rozpočet na aktivity a cestovní výdaje!

Doufáme, že vám tyto tipy pomohou cítit se sebevědomě a budete připraveni užít si každou minutu vaší svatební sezóny! A přejeme skvěle zážitky v plánovaní Vaší svatby !


Váš svatební magazin Moliere


Na této inspiraci se podíleli:

Kameraman: React media

Svatební šaty: Salon Mystique

Dekorace: Řepa events

Neonový nápis: Neon Love

Náušnice: Šperky od lišky

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page