top of page

Bílá Vzpomínka - Svatba na zámku v Minimalistickém stylu

Projíždíte Pinterest, Instagram, zahraniční portály a přemýšlíte jaká bude ta ,,vaše”

A v hlavě se vám opakuje stále jedna a ta samá myšlenka - já chci svatbu v minimalistickém stylu, bílá, béžová, pudrová růžová.. a chci, abych se cítila jako u moře.. aach… pomyslíte si, že tohle ale bude nadlidský úkol.. opak je pravdou, JDE TO! Jen to chce trošku představivost, šikovné oko a mít kolem sebe lidí, kteří udělají přesně to, co chcete vy.. a pak nás.. protože v tomhle článku si řekneme, že to jde!!!!


Udržte jen jednu myšlenku v hlavě, která je ale KLÍČOVÁ, že to bude svatba v MINIMALISTICKÉM DUCHU!!!! A od toho odvíjejte vše ostatní.



Jako prvotní věc je důležité si uvědomit co vůbec znamená minimalismus - ,, je to pojem, který byl převzat z oblasti umění a architektury. Tento styl symbolizuje tvarovou čistotu a jednoduchost. Průkopníky minimalismu jsou především japonští designéři “.


Tato definice Vám pomůže k vaší cestě minimalistickou svatbou.



Proto se jasně držte barev ( pro tento koncept byla zvolena bílá, béžová, hráškově zelená, pudrová růžová) , šaty mějte v jednoduchém střihu, můžete dodat dlouhý bez zbytečných volánků závoj. Při výzdobě použíjte sklo, kámen, jednoduché železné či bílé židle, mosaz.



Pro květinu používejte druhy květin jako jsou růže, orchideje či pár sušených travin.

Oblek pro vašeho chotě volte v barvách vaší svatby tedy v neutrálních tónech, které podtrhnou celý koncept.



Pro líčení a účes doporučujeme jít na jistotu, tedy lehký drdol a jemné líčení, které dodá celé svatbě ten správný vibe.



Co se týče doplňků směřujte je opět k jednoduchosti, zkuste vysací náušnice s perlou... dodají tomu ten správný ,, šmrnc"


U snubních prstenů se můžete trochu odvázat, přeci jen je pak máte na celý život, doporučujeme Samek Diamonds - jsou to mistři minimaslismu.



Samozřejmě nesmíme opomenout ani vašeho chotě, doporučujeme zvolit oblek v barvách vašeho konceptu, tedy v neutrálních...


Výydobu, květiny, oblek, šaty, šperky.. skoro vše máte, ale nesmíte zapomenout na to nejdůležitější, čím začíná i váš den D a to je ,, Svatební župánek a podvazky " Užíjte si vaše ráno se skleničkou v ruce v ultra hebkém župánku a s podvazkem, který ke každé svatbě patří...



Aby Vaše svatba byla naprosto kompletní nesmí chybět ani lokace, ve které se bude odehrávat vaše svatba.

Celá tato inspirace se odehrála na zámku v Boskovicích, který je celý v empírovém stylu. Zajímavostí tohoto zámku je, že v něm stále žijí původní obyvatelé, tedy šlechta ( možná je v průběhu svatby zahlídnete okem :) ). Tento zámek nás naprosto učaroval, protože jakmile do něj vstoupíte rázem jste se ocitli v Itálii… prostě nádhera!!! A tohle přesně musíte využít pro své fotografie!!!! Schodiště ve foyer, chodby zámku, zámecká zahrada… ano tohle jsou přesně ta místa, která doplní váš minimalistický styl!

A to jsme jich zmínili jen pár.



Plánování svatby je nádherná věc, a proto si je užívejte, jeďte se na místo podívat, nasajte jeho atmoséfru, stravte trošku času s vašimi dodavateli, a taky buďte ve spojení s námi, protože my jsme tady jen pro Vás!!!


Váš Magazin Moliere


Na tomto konceptu se podíleli:

Svatební šaty: Svatební salon Monna

Tiskoviny:Tinay Design

Květina a výzdoba: Mr. & Mrs. Květiny a Dekorace

Prstýnky: Samek Diamonds

Náušnice: Natty Nuušnice

Župánek a podvazky: Foneli


Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page