top of page

5 důvodů, proč si najmout svatebního kameramana

Otázka, zda by si pár měl najmout svatební kameramany, kteří by zachytili jejich den, zůstává jednou z nejčastějších otázek, které slyšíme. A my to úplně chápeme! Pronájem jak svatebního fotografa, tak svatebního kameramana se může zdát jako ohromující cena, a některé páry mají potíže s ospravedlněním utrácení velké části svého rozpočtu za dokumentaci, když je tolik věcí, které je potřeba koupit. Ale po letech zkušeností víme, že svatební videografie je jednou z investic, které nikdy nebudete litovat. Pokud jste stále na vážkách, máme 5 důvodů, proč si najmout svatebního kameramana!


Fotograf: Kati Malinka, Kameraman: Denis Hanzlík, MuaH: Nikol Mrnuštíková, Oblek: Moliere Store, Svatební šaty: V bílém, Náušnice: Nauši hand made, Prsten: Brilas


1. VZPOMÍNKY SI MŮŽETE ZNOVU A ZNOVU PROŽÍT Váš svatební den je události jednou za život, ale váš svatební film umožňuje tento den prožít několikrát. Zatímco některé vzpomínky v průběhu let lehce vyblednou, mít každý okamžik ve filmu je opravdu neocenitelnou výhodou najímání svatebního kameramana. Během svatebního dne si budete dělat tolik vzácných vzpomínek a zaručujeme, že nebudete litovat, že si je budete rok co rok moci znovu připomínat. Výročí budou ještě zvláštnější, když se podíváte na svůj svatební film a zavzpomínáte na veškerou lásku, kterou jste ten den cítili. Dokonce i náhodné úterý může být trochu sladší tím, že zablokuje svůj čas, abyste znovu prožili svůj krásný den. Vážně, tohle je film, u kterého už nikdy nebudete unaveni opakovaným sledováním!


Fotograf: Veronika Anýžová, Kameraman: Matěj Višňa, Svatební šaty: Marmot Dress, Místo: Rekovice


2. VIDEO MŮŽETE SNADNO SDÍLET SE VŠEMI LIDMI, KTEŘÍ TAM NEMOHLI BÝT Jak smutné je přemýšlet o tom, že někteří členové rodiny nebo přátelé nemohli navštívit vaši svatbu kvůli nemoci, vzdálenosti nebo věku. Takže mít svatební film, umožňuje vašim blízkým, zažít emoce, jako by tam byli a určitě víc, než by mohli získat jen z vašich fotografií. Protože videografové mohou snadno zveřejnit váš svatební film na YouTube nebo Vimeo, můžete snadno dát každému, kdo si to přeje, přední sedadlo ve vašem kině. Tvůrce videa může dokonce vytvořit kratší klipy, které můžete sdílet na sociálních sítích pro svou rozšířenou skupinu přátel, aby nahlédli do vašeho dne.


3. VAŠE SLIBY, HUDBA A JÍDLO NELZE FOTOGRAFOVAT Toto jsou některé z nejcitlivějších částí celého dne a garantujeme vám, že budete vděční, že budete mít tyto emoce zachycené navždy. Neexistuje nic, jako když uslyšíte, jak váš manžel přečte své sliby, v ten pravý okamžik, ale dostat se do toho okamžiku a znovu a znovu slyšet je velmi emoční. Tvůrce videa může zmrazit tento přesný okamžik v čase takovým způsobem, které by fotografie nikdy nedokázaly zachytit. Totéž lze říci o přípitcích na hostině. Váš fotograf zachytí skvělé reakce vás a vašich hostů, ale nikdy nedostanete další šanci vidět a slyšet své blízké, jak říkají ty skvěle vtipy apod. Pokud jde o hudbu: to je lepidlo, které spojuje celý den dohromady. Kolik dní vašeho života bude mít doslovný soundtrack? Podle našeho názoru je to příležitost příliš vzácná a příliš sladká, než aby se to dokumentovalo!

Fotograf: Veronika Anýžová, Místo: Rekovice, Dekorace: Chill design 2020, Svatební šaty: Marmott Dress, Oblek: Moliere Store, Neon: Neon Love

4. UVIDÍTE OKAMŽIKY, KTERÉ VÁM MOŽNÁ UNIKLY Není žádným tajemstvím, že se ve svatební den, stane mnoho věcí. Budou věci, které vám a vašemu manželovi budou chybět ve váš skutečný svatební den. Ale krása je v tom, že svatebním kameramanům nic neunikne! Ve váš svatební den budete upínat veškerou svou pozornost na svého manžela a nasávat veškerou lásku, kterou vaše srdce dokáže zvládnout. Poté, když je vše řečeno a hotovo, můžete sledovat svůj svatební film a vidět celý den očima svých hostů. Uvidíte okamžiky očekávání těsně předtím, než jste šli uličkou. Uvidíte, co vaši rodiče viděli, když se dívali, jak jste si navzájem slibovali své životy. Svatební kameraman je v podstatě další sada očí a uší ve váš svatební den, který bude schopen zachytit tolik dalších okamžiků, než kolik jich budete moci vidět a slyšet sami.

Fotograf: Veronika Anýžová, Místo: Pod zeleným dubem, Neon: Neon Love, Svatební šaty: Svatebni salon Veronica, Oblek: Moliere Store, MuaH: Nikol Mrnuštíková, Náušnice: Ivuly šperky


5. VYTVOŘTE RODINNÉ DĚDICTVÍ Váš svatební film bude neocenitelným dědictvím, které můžete předat svým dětem, které to mohou předat svým dětem a dále a dále. Budoucí rodina, nad kterou jste možná ještě ani nepřemýšlely, vás uvidí a pozná v ten nejlepší den svého života mnohem realističtějším a osobnějším způsobem než jen prostřednictvím vašich svatebních fotografií. Navíc, pokud máte tradiční svatbu, budete mít celou svou rodinu na jednom místě. Kolikrát v životě se to stane? Pravděpodobně ne často. Takže mít svatební kameramany dokumentující celou vaši rodinu v této úžasné fázi jejich života, je neocenitelný dárek, který věnujete sobě a své rodině.


Doufáme, že vám tyto tipy pomohou cítit se sebevědomě a připraveni si užít každou minutu vaší svatební sezóny! A přejeme skvělé zážitky v plánovaní Vaší svatby !

Kameraman: Poťas Media


Váš svatebni magazin Moliere

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page