top of page

5 chytrých způsobů, jak znovu použít svatební výzdobu od obřadu k party

Pokud jste si někdy mysleli, že zdobení Vaší svatby je velké sousto, tak jste nebyli daleko od pravdy. Od obřadu po koktejlovou hodinu až po hostinu je zde mnoho místa k vyplnění a příležitost předvést svůj osobní design! Chystáme se nabídnout znalosti, které Vám pomohou: opakované použití dekorativních prvků po celý den je hlavní úsporou času, peněz a stresu! Čtěte dále a objevte pět způsobů, jak změnit svatební výzdobu od obřadu po hostinu.

1. Kytice družiček se stávají dekorem Tento tip je stejně šetrný k životnímu prostředí, jako je důvtipný pro rozpočet! Jakmile Váš obřad skončí, Vaše družičky budou připraveny odložit své kytice. Právě teď je vhodné použít výzdobu na hostinu! Nechte ve svém květinářství navrhnout kytice s dekorem Vašeho stolu a nezapomeňte požádat, jak nejlépe udržet květiny svěží po celý den.

2. Slavnostní pozadí se stává pozadím tabulky dezertů / svatební tabule Dopřejte své hostině něco navíc tím, že znovu umístíte výzdobu svého obřadu za sladký bar či přímo za stůl pro novomanžele! Je to nejjednodušší způsob, jak realizovat svůj svatební design.


3. Slavnostní sezení se dostává na hostinu Hlavní úspora peněz, pokud jde o pronájem židlí, je použití stejných židlí pro Váš obřad a hostinu. Proč pronajímat dvakrát to, co potřebujete jen jednou?

Fotograf: Veronika Anýžová, Místo: Dům u parku

4. Slavnostní dekor se stává stolním dekorem Zahrnuje Váš obřadní design svíčky nebo lucerny umístěné podél uličky? Stejné prvky lze znovu použít k vyplnění Vašich stolů! Totéž platí pro aranžování květin ve vysokých vázách, svěžích listových věncích a v květináčích.



5.Pro koberce do uličky doporučujeme koberečky lounge Použití koberců do uliček je jedním z našich oblíbených trendů až v pozdních hodinách. Milujeme teplé a útulné vibrace koberců! Tyto kusy, mohou být snadno převedeny z Vašeho obřadu na Vaši party jako součást výzdoby kolem Vašeho salonku nebo dokonce pod Váš stůl!



Doufáme, že Vám tyto tipy pomohou cítit se sebevědomě a jste připraveni si užít každou minutu Vašeho svatebního dne! A přejeme skvěle zážitky v plánovaní Vaší svatby !


Váš svatební magazín Moliere!

Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page