top of page

Útěk do přírody - nejlepší dodavatel ve všem..

„Vše v přírodě - každá květina, každý strom a každé zvíře nás může mnohému naučit.“

Eckhart Tolle, německý spisovatel 1948


Tímto citátem bychom rádi uvedli tuto nádhernou inspiraci, protože ať chceme nebo ne, z toho co vidíme kolem sebe v přírodě, vzniklo mnoho skvělých vynálezů, které mnohdy lidem usnadnili či dokonce zachránili život. A co se týče tématu svatby, tak mnoho nevěst si právě přeje mít ji v přírodě, protože je v ní neuvěřitelný klid a energie, kterou je obklopená...


A tím se krásně přehoupneme k místu, kde se tato inspirace konala. Je to nádherné místo v srdci Severní Moravy... v Kozlovicích, kde nedaleko naleznete další nádheru, ale o té až o pár řádků níže.

Místo se nazývá NA MLÝNĚ KOZLOVICE. Jak jsem už nastínila, je to nádherný mlýn obklopený zelení.. a jakmile vkročíte do tohoto areálu, dýchne na Vás neuvěřitelná atmosféra pohádek... a TOHLE ROZHODNĚ CHCETE!!!! Nejde jen o tu atmosféru, ale důležitým činitelem jsou i lidé. Ať chceme nebo ne, pokud je špatný kolektiv, dokáže to ve vteřině pokazit cokoliv, ale zde je to OPAK! Majitelé, provozní ( kteří s Vámi budou řešit Vaše úžasné svatby) po kuchaře, paní uklízečky, zkrátka všichni jsou naprosto MILÍ, PŘÁTELŠTÍ A DĚLAJÍ TU SPRÁVNOU ATMOSFÉRU!!!!



To bychom měli místo, přesuneme se k dalším dodavatelům...


Celou inspiraci nafotila naše skvělá fotografka STANISLAVA TYLMANOVÁ a kameraman PETR POTYKA


Začneme od dekorací... o celkovou výzdobu se postarala Terezka ze SVATBY V PODHŮŘÍ , opět je to lokální dodavatelka, která Vám připraví nádhernou výzdobu, Terezka je opravdu velmi nadaná a dokáže divy! Tentokrát se vše pohybovalo v barvách vínová, oranžová, hnědá, béžová a vše podtrhovala nádherná příroda, nechyběl ani skvělý Chill koutek... a jak to tak bývá, u dekorací to nekončí, nádherně vše doplnily a zvýraznily květiny od VÁŠ KVĚTINOVÝ KRÁMEK, o vše se postarala naše skvělá dodavatelka, která má mnohaleté zkušenosti s floristikou a mohli jste ji vídat v ČT1.


A co jsme tedy vytvořili... svatební tabuli, kde barvy hrály o sto šest, netradiční slavobránu obsahující kuželi a křesílko s Macrame a nikde nechyběl PAMPAS, který je velkým hitem!

Koukněte se sami... je to nádhera!



Slavobrána s křesílkem a macrame....


A nemohl chybět sladký bar!!! Ale žádný dort, tentorák to byli ty nejlepší makronky, jaké jste kdy ochutnali! Jsou z KRÁLOVSTVÍ MAKRONEK a jsou opravdu královské!!! Chutě jsou dokonale vyvážedné a v ústech se vám rozplynou...




To bychom měli co nevěsta potřebuje ke svatenímu dni... a teď přímo k ní....


Začneme od vizáže, o tu se postarala velmi šikovná MuaH PETRA NEDOMOVÁ , zvolili jsme look skládající se z messy polodrdolu doladěnými sedmikráskami a výraznějším líčením. Nevěstu zdobily šaty od SALON MYSTIQUE v Boho stylu s nádhernými netopýřími rukávy a vlečkou.. jako bonus byl dlouhý závoj. Vše doplnily šperky, náušnice od dodavatelky BY IVS DESIGN a nemohly chybět ani prsteny a ty jsou z rodinného podniku a jsou dokonale vytvořené! Určitě se podívejte na ZLATNICKÁ DÍLNA HANÁČKOVI .



Detaily prstenů nesmí chybět!



Pokračujeme k ženichovi, o toho se opět postarali z MOLIERE STORE, tentokrát se vytvořil look z béžových kalhot a skořicového saka, vše krásně korespondovalo s celkovým stylem této inpsirace.



A součástí každé svatby jsou i TISKOVINY, které jsou jak k oznámení sňatku, tak jsou i nedílnou součástí hostiny, popisků a dalších... o tuto stránku se postarala MICHAELLA ART , skvělá žena, která vše vytváří ručně a je to naprostá pecka!!!


Dostáváme se k závěru této inspirace. Chtěli bychom ji zakončit popisem toho, co určitě nesmíte vynechat, když budete mít svatbu Na Mlýně v Kozlovicích. A to je ten nejkrásnější strom v České republice! Je dokonce pohádkový, jelikož několikrát se u něj točily pohádky. A i titulní fotografie z této inspirace je u tohoto stromu. Jak píšeme, je to nádhera a rozhodně by tohle nemělo chybět na Vašich svatebních fotografiích.


Nesmí chybět kromě zmínění fotografky i práce velmi nadaného a šikovného kameramana - POŤAS MEDIA, krerý vytvořil nádherné video, které odráží celkovou atmosféru této nádherné inspirace. Tohoto dodavatele naprosto doporučujeme a pokud chcete nádherné video, neváhejte!

Podívejte se sami :).



A co říct úplně na závěr?

Tato inspirace byla hodně o tom, jak moc jsme vnímali to, co bylo kolem nás. Příroda nám má hodně co nabídnout, proto na ni nezapomínejme a využijme té krásy co má. Nebojte se ji zakomponovat do svatby, a to buď v podobě lokací na focení, či přímo její využití v barvě na svatby, v použití nádherného nábytku, či prostě Vás jen bude obklopovatám přejeme krásné koukání a těšíme se opět u dalšího článku!


P.S. Nezapomeňte sledovat tyto skvělé dodavatele, kteří se na tom všem podíleli!


Váš svatební Magazin Moleire


Na této inspiraci se podíleli:

Kamera: Petr Potyka

Sladký bar: Království makronek

Svatební šaty: Salon Mystique

Náušnice: By Ivs Design

Tiskoviny: Michaellar art




Související příspěvky

Zobrazit vše

SLEDUJ NÁS KDEKOLIV JSI

bottom of page